- 16 Aralık 2020
- 3.898
- 7.823
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
cesaretin olmadığından yazamazsın kendince boyle söylen durya o cok akıllı yada bız cok safız
komık olma canım venım mesajlarıma cevap yazacagına dıger ablaların verdıgı uyarılara cevap ver hayırdır takıntımı yaptın sen benıcesaretin olmadığından yazamazsın kendince boyle söylen dur
Ne yapması gerekiyor cesur olması için? Evli bir adamla beş yıl boyunca ilişki yaşayıp, adam sıkılıp tekmeyi basınca da çok pişmanım ühü ühü mü yapması gerekiyor mesela.cesaretin olmadığından yazamazsın kendince boyle söylen dur
emın ol ben sana yazarsam kendınden utanırsın ama ben senın gıbı olamamcesaretin olmadığından yazamazsın kendince boyle söylen dur
Uslu dur.. gaz vermeyi de biliyo baksana..komık olma canım venım mesajlarıma cevap yazacagına dıger ablaların verdıgı uyarılara cevap ver hayırdır takıntımı yaptın sen benı
en çok kim yazmış takıntı yapan kimmiş belli oluyo hadi bykomık olma canım venım mesajlarıma cevap yazacagına dıger ablaların verdıgı uyarılara cevap ver hayırdır takıntımı yaptın sen benı
boş laflar bunlar şimdi bir söz vardi neyse anladim senemın ol ben sana yazarsam kendınden utanırsın ama ben senın gıbı olamam
evet cesaretlı degılım senın gıbı evlı erkeklerle ask yasamiyorum. aynanın karsısına gec kendıne bak . benım tasıdıgım cesaret sende zerresı yokcesaretin olmadığından yazamazsın kendince boyle söylen dur
bilmedigin için olayı tamm diyorumAdam ayrılalım diyince mi pişman oldunuz..hic pişman oldugunuzuda düşünmüyorum adam dön dese koşa koşa gidersin yine..herseyi bile bile herseyin farkında olarak büyük bi hata yapmışsın bunun affı olmaz yaşattığını yaşamadan ölmezsin merak etme..kim bilir o adamın karısını nasil üzdün günlerce senin yüzünden ağladı çocuklarıyla ilgilenemedi senin ve kocasının pisliklerini düşünmekten..hiiicc mi hiicc üzülmüyorum senin gibilere hakettigini yasiyorsun
sendekı dıl masallahboş laflar bunlar şimdi bir söz vardi neyse anladim sen
ben onu derdını bılıyorum asanımızı boxup bam yemek ıcın ugrasıyor..Uslu dur.. gaz vermeyi de biliyo baksana..
ergenım ya cıttten guluyorum sana evlı adamla konu acan sensinen çok kim yazmış takıntı yapan kimmiş belli oluyo hadi by
KesinlikleAdam ayrılalım diyince mi pişman oldunuz..hic pişman oldugunuzuda düşünmüyorum adam dön dese koşa koşa gidersin yine..herseyi bile bile herseyin farkında olarak büyük bi hata yapmışsın bunun affı olmaz yaşattığını yaşamadan ölmezsin merak etme..kim bilir o adamın karısını nasil üzdün günlerce senin yüzünden ağladı çocuklarıyla ilgilenemedi senin ve kocasının pisliklerini düşünmekten..hiiicc mi hiicc üzülmüyorum senin gibilere hakettigini yasiyorsun
Ikinci umay vakasi bu da iste.
Belki bi umut biri onun lehine birseyler yazar diye dusunuyor.
Yoksa mesela biz beyaza beyaz deriz, karaya kara dimi? Bunu biliriz yani nettir.
Kalkip da arkadaslar "bu beyaz gozukuyor ama bir de siz bakin ya beyaz dimi?" Diye konu acarsak birinin cikip "yok ya siyah o" demesini bekledigimiz icindir. Beyaz oldugunu bilmeyecek kadar salak oldugumuz icin degil.
Arkadas da biliyor tum yazdiklarimizin farkinda ama amac sempatizan toplamak.
Yandas edinmek.
"Askinin arkasinda dur, bosatana kadar bekle karisindan ; non stop devamke" mesaji gelmedikçe pes etmeyecek.
Ilk once bazi çok duyduğun cumlelerle başliyayim. Karisini aldatan adamda insanlik şeref haysiyete dair en ufak bir kirinti yok. O insan emin ol ileride seninle bile evlense en geç 5 sene sonra başkasinda yeni heyecan ariycak. Çunki karakter meselesi. Onun karisinin yaşadigi hayati sen de yaşamadan bu hesap bitmez emin ol. Herkes sevdigine kavuşucak diye birşey yok. Ayrilirsan Aci, goz yaşi evet bunlari tadacaksin ama insan gibi insan olduğunu bildiyin için bu aci içini yakmiycak. Ilk once kendj aklinda bile ihtimal verme. En ufak bir ara birakirsan şeytan tam da irdan sizar beynine ve istediğini yaptirana, bir yuvayi yiktirana kadar vazgeçmez. Yarindan itibaren düşunmeden yapacagin şeyler. Numarayi deyistir. Heryerden engelle başka hesaplardan yazarsa onlari da engelle. Bu hayatta aşik olmakdan daha onemli şeyler var. Insan olmakben çok büyük hatalar yaptım kendim rahatsızlığım vardi sonra erkek arkadaşım oldu bana iyi gelir derken beni maddi yönden sömürmeye başladığını farekttim küfürler hakaretler vs.sonra birini tanıdım ama adam cok iyiydi sonra bir baktım evliymiş benim vicdanım cok sızladı cok pişman oldum hatta seni seviyorsa esin biz ayrılalım dedim defalarca ayrıldık defalarca o beni bıraktı bende onu konuştuğumuz süre zarfında hep vicdan azabı çektim asla parasını yemedim hatta bir yere otururduk o çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile bunlar benim için sorun degil kaç defa tovbe ettim bilmiyorum Allaha yalvardım tövbemi kabul et diye asla dedim sonra tekrar barıştım sonra burda paylaşım yaptım herkes neler neler dedi haklilardida belki bende bu şekilde olmayacağını anlayıp kesin dille sordum sevmiyorsan biter oyoe ilişki yaşamak daha onurluca dedim. iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demisti. yazdiktan sonra bulusuruz dedi. bende tamamen bitirdiğimi gordun diye engel attim her şeyi sildim artik takip etmediğimi bilsin diye beni yargılamayın ben zaten çok büyük pişmanlık içindeyim. tek isteğim sadece bir daha ona donmeyecegimi bilsin onun için uzulmedigimi bildim istiyorum başka bir isteğim yok benim. bu zaten geri bana döner affeder düşüncesi olsun istemiyorum artık tamamen bitti sizden isteğim bana akik vermeniz iyi yapmış miyim başka bu şekilde bilmesi için bir şey yapmam gerek mi ?