cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eminim linç yemişsindir okumadım yorumları..sana sadece şu kadarını yazacağım evli olan bütün erkekler"esimle mutlu değilim,ayrı yatıyoruz,ilk fırsatta boşanacağım ve senden asla vazgeçmeyeceğim"der. Bunlar klişedir ve senin gibi saflar da bunu yerler.
Biraz mantık Allah aşkına yahu. Aşk bu kadar gözünüzü kör etmesin artık. Bide yüz kere ayrılıp barışmışsınız. Hoşunuza gidiyor galiba bu dramatik hâller Ferdi Tayfur filmleri tarzında acimtrak aşklar filan..heyyyy gerçek dünya ya dönün ya, aşk diye birşey yok..adam gönlünü eğlendiriyor sizinle. Sen gidersin başkası gelir hepsi bu..yani adamın gözündeki yerin bundan ibaret kendini boşuna bi yerlerde görme diye söylüyorum ok?))

Adam ayrılalım diyince mi pişman oldunuz..hic pişman oldugunuzuda düşünmüyorum adam dön dese koşa koşa gidersin yine..herseyi bile bile herseyin farkında olarak büyük bi hata yapmışsın bunun affı olmaz yaşattığını yaşamadan ölmezsin merak etme..kim bilir o adamın karısını nasil üzdün günlerce senin yüzünden ağladı çocuklarıyla ilgilenemedi senin ve kocasının pisliklerini düşünmekten..hiiicc mi hiicc üzülmüyorum senin gibilere hakettigini yasiyorsun

bilmedigin için olayı tamm diyorum

Kesinlikle

insan hiç değilse bu kadar kadın aynı anda aynı şeyleri söylüyor deyip farkeder biraz gerçeği daha doğrusu kabullenir..

Ilk once bazi çok duyduğun cumlelerle başliyayim. Karisini aldatan adamda insanlik şeref haysiyete dair en ufak bir kirinti yok. O insan emin ol ileride seninle bile evlense en geç 5 sene sonra başkasinda yeni heyecan ariycak. Çunki karakter meselesi. Onun karisinin yaşadigi hayati sen de yaşamadan bu hesap bitmez emin ol. Herkes sevdigine kavuşucak diye birşey yok. Ayrilirsan Aci, goz yaşi evet bunlari tadacaksin ama insan gibi insan olduğunu bildiyin için bu aci içini yakmiycak. Ilk once kendj aklinda bile ihtimal verme. En ufak bir ara birakirsan şeytan tam da irdan sizar beynine ve istediğini yaptirana, bir yuvayi yiktirana kadar vazgeçmez. Yarindan itibaren düşunmeden yapacagin şeyler. Numarayi deyistir. Heryerden engelle başka hesaplardan yazarsa onlari da engelle. Bu hayatta aşik olmakdan daha onemli şeyler var. Insan olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…