cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım kınamıyorum ama cok sukur aklım ve iradem var. kalkıp evlı bırıyle konusacak kadarda dusuk degılım

12 yaşından beri tanıyorsan ya öğretmenin ya aileden biri, komşu falan olabilir en fazla değil mi? Çocuksun çünkü o zamanlar.

evet yakin tahmin doğru

o yazıyı bulup atin herkesten özür dileyeceğim tammi bekliyorum
Buldum. Komşu değilmiş, ama daha fenası imiş. Ya aileden biri ya da öğretmenin. Seninle çocuk yaşta iken ilişki olmuş üstelik. Eğer öğretmen ise direkt işten atılma sebebi ve adli suç da aynı zamanda. Durum ciddi. Aileden biri ise abovvvv.

zeka kupum benım bana beddua mı edıyırsun sen .. et canım donup daşip sahıbını bulur

ve boyleyse sen 5yıl boyunca devammı ettırdın

Aileden bir değil demişti komşu da değilse öğretmen kalıyor geriye

Aileden bir değil demişti komşu da değilse öğretmen kalıyor geriye
böyle bir şey belirtmedim zorla niye olmayan seyler varmis gibi yapıyorsunuz sizi ilgilendiren kısımları yazdim zaten buda amaç tamamen magazine dökmek gibi bir şey yardim etmek değil merakınızı gidermek

böyle bir şey belirtmedim zorla niye olmayan seyler varmis gibi yapıyorsunuz sizi ilgilendiren kısımları yazdim zaten buda amaç tamamen magazine dökmek gibi bir şey yardim etmek değil merakınızı gidermek
Sen bu ilişkiye başlarken reşit olsan kiminle olduğu konumuz olmazdi ki.

Ama reşit değilmişsin ve istismar edilmişsin, bunu farkedebildiğini sanmıyorum gerçi orası da ayrı.

hala sevdiğin ve savunduğun için istismarı göremiyorsun o halde? 12 yaş nedir.. evli olduğunu da sonradan öğrenmedin o zaman.. her neys

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…