- 3 Nisan 2014
- 35.999
- 146.529
- Konu Sahibi bilmiyorum53
muhattal olavakra degiljm
bunun türkçesi muhattap olacak değilim mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muhattal olavakra degiljm
Canım kınamıyorum ama cok sukur aklım ve iradem var. kalkıp evlı bırıyle konusacak kadarda dusuk degılımevet terbiyesizlerle muhattal olavakra degiljm siz ne akli vereceksiniz allah sana akıl versin kınama kinadiginla sinanirsin demişler ben zaten hatanın farkındayım düşene tekme vurma senin düşmeyecegin ne malum şimdi istediğin kadar yaz
12 yaşından beri tanıyorsan ya öğretmenin ya aileden biri, komşu falan olabilir en fazla değil mi? Çocuksun çünkü o zamanlar.
evet yakin tahmin doğru
Hangisi?
bunlardan biri
Buldum. Komşu değilmiş, ama daha fenası imiş. Ya aileden biri ya da öğretmenin. Seninle çocuk yaşta iken ilişki olmuş üstelik. Eğer öğretmen ise direkt işten atılma sebebi ve adli suç da aynı zamanda. Durum ciddi. Aileden biri ise abovvvv.o yazıyı bulup atin herkesten özür dileyeceğim tammi bekliyorum
zeka kupum benım bana beddua mı edıyırsun sen .. et canım donup daşip sahıbını bulurevet terbiyesizlerle muhattal olavakra degiljm siz ne akli vereceksiniz allah sana akıl versin kınama kinadiginla sinanirsin demişler ben zaten hatanın farkındayım düşene tekme vurma senin düşmeyecegin ne malum şimdi istediğin kadar yaz
ve boyleyse sen 5yıl boyunca devammı ettırdınBuldum. Komşu değilmiş, ama daha fenası imiş. Ya aileden biri ya da öğretmenin. Seninle çocuk yaşta iken ilişki olmuş üstelik. Eğer öğretmen ise direkt işten atılma sebebi ve adli suç da aynı zamanda. Durum ciddi. Aileden biri ise abovvvv.
konu sahıbıve boyleyse sen 5yıl boyunca devammı ettırdın
kurgularınıza hayranım dilediğinizi düşünün hepsi uydurma oldugundanve boyleyse sen 5yıl boyunca devammı ettırdın
he tamam bu uydurma ama adam evlı bu gerçek sende bıle bıle 5yıl devam ettırdın adam da bosanmadı suanda karısyla mutlu bu gercekkurgularınıza hayranım dilediğinizi düşünün hepsi uydurma oldugundan
sen herseye uydurma de can.kurgularınıza hayranım dilediğinizi düşünün hepsi uydurma oldugundan
kızceler hele bu kurgularda senaryo yazınkurgularınıza hayranım dilediğinizi düşünün hepsi uydurma oldugundan
Aileden bir değil demişti komşu da değilse öğretmen kalıyor geriyeBuldum. Komşu değilmiş, ama daha fenası imiş. Ya aileden biri ya da öğretmenin. Seninle çocuk yaşta iken ilişki olmuş üstelik. Eğer öğretmen ise direkt işten atılma sebebi ve adli suç da aynı zamanda. Durum ciddi. Aileden biri ise abovvvv.
böyle bir şey belirtmedim zorla niye olmayan seyler varmis gibi yapıyorsunuz sizi ilgilendiren kısımları yazdim zaten buda amaç tamamen magazine dökmek gibi bir şey yardim etmek değil merakınızı gidermekAileden bir değil demişti komşu da değilse öğretmen kalıyor geriye
Sen bu ilişkiye başlarken reşit olsan kiminle olduğu konumuz olmazdi ki.böyle bir şey belirtmedim zorla niye olmayan seyler varmis gibi yapıyorsunuz sizi ilgilendiren kısımları yazdim zaten buda amaç tamamen magazine dökmek gibi bir şey yardim etmek değil merakınızı gidermek
Yardım ??????????böyle bir şey belirtmedim zorla niye olmayan seyler varmis gibi yapıyorsunuz sizi ilgilendiren kısımları yazdim zaten buda amaç tamamen magazine dökmek gibi bir şey yardim etmek değil merakınızı gidermek
o kısmı sizi alakadar etmiyorSen bu ilişkiye başlarken reşit olsan kiminle olduğu konumuz olmazdi ki.
Ama reşit değilmişsin ve istismar edilmişsin, bunu farkedebildiğini sanmıyorum gerçi orası da ayrı.
Ne halin varsa gör yahu ne yaşadığını karşında ki adamın ne kadar ahlaksız olduğunu bile idraktan uzaksın.o kısmı sizi alakadar etmiyor
nıye etmıyormuş demek dogru istismar edılnişsıno kısmı sizi alakadar etmiyor
sen anca kendını sevıyesıx duruma sok olurmu. resıt olmadan okadar sey yasamiş ısteyerek yada ıstemıyerek galende devam ettırmışsın. bunu idrak etmek cokmu zoro kısmı sizi alakadar etmiyor
Bizi alakadar etmiyor ama devleti alakadar ediyor. Bu mesajların ihbar niteliğinde.o kısmı sizi alakadar etmiyor