cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamlar kolay kolay evini düzenini bozmazlar (eşlerini sevmeseler bile). Sizde kendinizi kandırmıssınız. 5 yolun sonunda resti cekmişssiniz. Adam boşanıp gelsin diye o da olmamış. Daha fazla kendinizi küçültmeyin ve yolunuza bakın.

benim öyle bir şey yapmayacağıma emin çünkü çok hassas davrandigimi bilir ben sıkıştırınca gerçekleri döküldü sadece kandırdığı her şeyin yalan olduğu cıktı ortaya
Adam alttan alarak ayrıldığı için bir şey yapmıyorsunuz, o yüzden dedim güzel bağlantı çekmiş diye.
Eğer size hakaretler ederek, aşağılayarak ayrılsaydı akşamına kapısındaydınız eşine her şeyi anlatırdınız, şimdi hayır ben öyle bir şey yapmam diyeceksiniz çünkü küfür ve hakaretle ayrılmadınız, hele bir üstüne düşün adamın, ben böyle hayal etmedim ayrılmak istemiyorum, sen beni seviyorsun karına her şeyi anlatacağım deyin de görün daha da derin gerçekleri, yapmayın böyle bir şey misal verdim, başınıza dert açarsınız, ki zaten boşanmazlar, eşi de adam da sizi suçlar, öyle kalakalırsınız maalesef.

Bazı erkekler tek ayak üstünde türlü fırfırlar çevirir, bu adamda onlardan biri.
Kırmızı halıda yürüyüp oscar alabilecek kapasitede mübarek, mübarek dediysem lafın gelişi:)

evli adamın kendisini değil de karısını tercih etme çaresizliği..
dünyada ki en büyük çaresizlik bu bilmiyormusun
Adam aralarında bir tercihin siz konusu olmadığını karısını sevdiğini söylemis aslında.

Ama işte bir umut beklemiş olmamış

ben zaten pişmanım evet resti çektim bir daha isim olmaz asla

ben asla bana küfür dahi etse yapmam yapmayacağımı biliyor cok emin bir şekilde bunu asla yapmam

İşte daha önce dediğim gibi kendinin bu noktaya gelmesini sağlayan yine kendin olmuşsun. Şu an hata yaptığını biliyor olman bir adım ama kendi içindeki sorunları çözmediğin sürece çok büyük olasılıkla yine aynı hataya düşeceksin. Muhtemelen hiç değer görmeden büyümüşsün ve değersizlik hissin çok baskın, belki de hiç seçilmemişsin, hiç sana özel bir şeyler yapılmamış. Bu adamın sevgi gösterileri içinde kendi değersizlik duygunu besliyorsun aslında, sen de içten içe hep biliyordun evli bir adam tarafından hiçbir zaman seçilmeyeceğini, o seçimini senden çok önce yapmış.

Ayrıca lütfen farkına var sen henüz reşit değilken, reşit bir erkek hayatına girmiş ve istismara uğramışsın. Yaşadığının adı bu, aşk diye güzelleme, o kişi bir istismarcı ve bu bir suç. Suç işlemiş hayatındaki kişi ve kesinlikle seni sevmiyor, hiç de sevmemiş.

İşi gücü yerinde bir kadın olduğunu söylüyordun o yüzden psikolojik destek almaya karşı olmayacağını düşünüyorum.

Yav maşallah ne kadar da ince düşünceni, duyarlı bir metres . Kadın aman haberdar olmasın üzülmesin diye nasıl da çırpınmış, karısı tarafından sevilmeyen! adamın gönlünü nasıl da almış hoş etmiş, sevgiye doyurmuş. 5 yılda vazgeçmemiş hep kandırılmış, inanmış ama ben ikna oldum bak bu sefer kesin bitti , siz de inanın

evet çok büyük yanlışım hatam oldu cok büyük hemde en ufak değerini evet benim için büyük fedakarlık sanıyordum kullanildigimi anlamadım ama asla asla asla barışmak dönmek asla gerçek niyetini anladm çünkü

hata yaptığını biliyosan hatanda devam etmiyosan tövbe etmişsen kullar halt etmiş, Allah la senin aranda eğer inancın varsa.

önemli olan pişman olmak, çektirdiğin acıları Allah affetsin, vicdanınla zaten yuzleşiyorsundur, duşene vurmanın alemi yok.

bundan sonra temiz sayfa aç, önune bak.

doğru sözler hepsi ama aklımda kesinlikle haber uçurma barışma vs yok sadece yaptıklarımın pişmanligi var

Pişmanlık varsa iyi. "Bir umut ha boşandı boşanacak" diye beklediniz muhtemelen, sonra da işte olmayınca bir de onun kandırılmışlık hissi bindi. Size ağır konuşurdum ama 17 yaş ve tanıdıktan gelen bir yakınlaşma (Muhtemelen hayatınızdaki boşlukları da bilen biri, kurban seçer gibi seçmiştir sizi) ile düşmüşsünüz.
Yani anlattıklarınız doğruysa, sizinki düşmek kadar, düşürülmek, oltaya getirilmek de oluyor.

Fakat bu bilinçli devam ettikçe, artık nasıl başladığı/kandırıldığınızın da bir önemi olmayacak çünkü siz "Bile bile" devam eden olmaya başlayacaksınız iyice. 5 sene içinde dönüşmüşsünüz buna.
Yani "hata", artık "Tercih" olmaya varmış, tercihiniz de "Karımı boşayamam"la elinizde patlamış.

Aslında ne acı, ne yazık.
Böylesi hallerde erkeğe de pek bi şey olmuyor, olan kadınlara oluyor, çocuklara oluyor.
Neyse, bundan sonrasına bakın artık, gerekirse psikolojik destek alın; kendi yolunuza varın gidin.

evet kızlar bır umay vakası daha yasıyoruz. gurban oldugum Rabbım az kaldı 2020 bıtıyor. bıraz daha sabredelım. ben uzaktan seyırcı olacagım cumku benım sınır sıstemım cokuyor ve ceza alıyorum siteden en ıyısı susmak.

Allah razı olsun evet çok pişmanım cok cok evet çok şükür inancım var bu yüzden utanıyorum Allahtan utanıyorum tovbe mi bozdugum için kendimi degersizlestirdigim için utaniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…