- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Adam alttan alarak ayrıldığı için bir şey yapmıyorsunuz, o yüzden dedim güzel bağlantı çekmiş diye.benim öyle bir şey yapmayacağıma emin çünkü çok hassas davrandigimi bilir ben sıkıştırınca gerçekleri döküldü sadece kandırdığı her şeyin yalan olduğu cıktı ortaya
Adam aralarında bir tercihin siz konusu olmadığını karısını sevdiğini söylemis aslında.evli adamın kendisini değil de karısını tercih etme çaresizliği..
dünyada ki en büyük çaresizlik bu bilmiyormusun
ben zaten pişmanım evet resti çektim bir daha isim olmaz aslaAdamlar kolay kolay evini düzenini bozmazlar (eşlerini sevmeseler bile). Sizde kendinizi kandırmıssınız. 5 yolun sonunda resti cekmişssiniz. Adam boşanıp gelsin diye o da olmamış. Daha fazla kendinizi küçültmeyin ve yolunuza bakın.
Ayy böyle yaparak içini rahatlatmaya falan mı çalışıyosun..umarim içimdeki duyguları yaşar anlarsın beni
masallah . Sebeb. afferım demedıgımız içinmıAman dikkat et, hemen beddua seansına geçiyor
hic guven vermiyorsunuz emın olunben zaten pişmanım evet resti çektim bir daha isim olmaz asla
ben asla bana küfür dahi etse yapmam yapmayacağımı biliyor cok emin bir şekilde bunu asla yapmamAdam alttan alarak ayrıldığı için bir şey yapmıyorsunuz, o yüzden dedim güzel bağlantı çekmiş diye.
Eğer size hakaretler ederek, aşağılayarak ayrılsaydı akşamına kapısındaydınız eşine her şeyi anlatırdınız, şimdi hayır ben öyle bir şey yapmam diyeceksiniz çünkü küfür ve hakaretle ayrılmadınız, hele bir üstüne düşün adamın, ben böyle hayal etmedim ayrılmak istemiyorum, sen beni seviyorsun karına her şeyi anlatacağım deyin de görün daha da derin gerçekleri, yapmayın böyle bir şey misal verdim, başınıza dert açarsınız, ki zaten boşanmazlar, eşi de adam da sizi suçlar, öyle kalakalırsınız maalesef.
Bazı erkekler tek ayak üstünde türlü fırfırlar çevirir, bu adamda onlardan biri.
Kırmızı halıda yürüyüp oscar alabilecek kapasitede mübarek, mübarek dediysem lafın gelişi:)
cok sevdim bende sevildigime inandım maddiyat kesinlikle yok ben hatta yeri geldi ödedim bir kuruş yemedim gerçek aşkı sende buldum dedi cok kıymet verir gibi davrandı benim aklım basimdan gitti tabi sonra gerçeği öğrenince aptal yerine konulduğumi anladim
Bana az önce ahlaksız dedi bide.masallah . Sebeb. afferım demedıgımız içinmı
Asla asla demeyin, asla evli biriyle olunmamalı ama olmuşsunuz, asla evli bir adamın yalanlarına inanılmaz ama inanmışsınız.ben asla bana küfür dahi etse yapmam yapmayacağımı biliyor cok emin bir şekilde bunu asla yapmam
evet çok büyük yanlışım hatam oldu cok büyük hemde en ufak değerini evet benim için büyük fedakarlık sanıyordum kullanildigimi anlamadım ama asla asla asla barışmak dönmek asla gerçek niyetini anladm çünküİşte daha önce dediğim gibi kendinin bu noktaya gelmesini sağlayan yine kendin olmuşsun. Şu an hata yaptığını biliyor olman bir adım ama kendi içindeki sorunları çözmediğin sürece çok büyük olasılıkla yine aynı hataya düşeceksin. Muhtemelen hiç değer görmeden büyümüşsün ve değersizlik hissin çok baskın, belki de hiç seçilmemişsin, hiç sana özel bir şeyler yapılmamış. Bu adamın sevgi gösterileri içinde kendi değersizlik duygunu besliyorsun aslında, sen de içten içe hep biliyordun evli bir adam tarafından hiçbir zaman seçilmeyeceğini, o seçimini senden çok önce yapmış.
Ayrıca lütfen farkına var sen henüz reşit değilken, reşit bir erkek hayatına girmiş ve istismara uğramışsın. Yaşadığının adı bu, aşk diye güzelleme, o kişi bir istismarcı ve bu bir suç. Suç işlemiş hayatındaki kişi ve kesinlikle seni sevmiyor, hiç de sevmemiş.
İşi gücü yerinde bir kadın olduğunu söylüyordun o yüzden psikolojik destek almaya karşı olmayacağını düşünüyorum.
ben o kadar pismanimki olur boyu bu vicdan azabını çekeceğim hepAsla asla demeyin, asla evli biriyle olunmamalı ama olmuşsunuz, asla evli bir adamın yalanlarına inanılmaz ama inanmışsınız.
ahlakı bence hıc o anlatmasın.Bana az önce ahlaksız dedi bide.Oturdum ağladım.
Umut fakirin ekmeğiAdam aralarında bir tercihin siz konusu olmadığını karısını sevdiğini söylemis aslında.
Ama işte bir umut beklemiş olmamış
ben çok büyük hatalar yaptım kendim rahatsızlığım vardi sonra erkek arkadaşım oldu bana iyi gelir derken beni maddi yönden sömürmeye başladığını farekttim küfürler hakaretler vs.sonra birini tanıdım ama adam cok iyiydi sonra bir baktım evliymiş benim vicdanım cok sızladı cok pişman oldum hatta seni seviyorsa esin biz ayrılalım dedim defalarca ayrıldık defalarca o beni bıraktı bende onu konuştuğumuz süre zarfında hep vicdan azabı çektim asla parasını yemedim hatta bir yere otururduk o çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile bunlar benim için sorun degil kaç defa tovbe ettim bilmiyorum Allaha yalvardım tövbemi kabul et diye asla dedim sonra tekrar barıştım sonra burda paylaşım yaptım herkes neler neler dedi haklilardida belki bende bu şekilde olmayacağını anlayıp kesin dille sordum sevmiyorsan biter oyoe ilişki yaşamak daha onurluca dedim. iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demisti. yazdiktan sonra bulusuruz dedi. bende tamamen bitirdiğimi gordun diye engel attim her şeyi sildim artik takip etmediğimi bilsin diye beni yargılamayın ben zaten çok büyük pişmanlık içindeyim. tek isteğim sadece bir daha ona donmeyecegimi bilsin onun için uzulmedigimi bildim istiyorum başka bir isteğim yok benim. bu zaten geri bana döner affeder düşüncesi olsun istemiyorum artık tamamen bitti sizden isteğim bana akik vermeniz iyi yapmış miyim başka bu şekilde bilmesi için bir şey yapmam gerek mi ?
doğru sözler hepsi ama aklımda kesinlikle haber uçurma barışma vs yok sadece yaptıklarımın pişmanligi var
Allah razı olsun evet çok pişmanım cok cok evet çok şükür inancım var bu yüzden utanıyorum Allahtan utanıyorum tovbe mi bozdugum için kendimi degersizlestirdigim için utaniyorumhata yaptığını biliyosan hatanda devam etmiyosan tövbe etmişsen kullar halt etmiş, Allah la senin aranda eğer inancın varsa.
önemli olan pişman olmak, çektirdiğin acıları Allah affetsin, vicdanınla zaten yuzleşiyorsundur, duşene vurmanın alemi yok.
bundan sonra temiz sayfa aç, önune bak.