cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim asla karısına gidip yuvasını yikmayacagimi biliyor ben hatta dikkat ederdim haberi olup üzülmesin diye beni umursamıyor sevmiyor derdi. bu şekilde yazma sebebi ben zorladım artik kararını ver madem mutsuz evliliğin var o zaman ayrıl da istemiyorsa seni dedim bana bunları yazdi
:))) öfkeli bir kadının neler yapabileceğini hemcinsleri bile tahmin edemezken, sizin karısının karşısına çıkmayacağınızdan asla emin olamazdı, adam güzel bağlantı çekmiş.
Siz ya gerçekten fazla safsınız veya söylediklerinize kendiniz de inanıyorsunuz.

Burada ne desek de, siz kendinize yaptığınız ve yapılmasına izin verdiğiniz hakaretlerin farkındasınız değil mi?
En ağır hakaretlerden birini 5 sene kendinize yaptınız siz ve yaptırttınız.
Hala daha karşı tarafa haber uçurmalı niyetler içindeyseniz, kendinize hakaret etmeye devam edeceksiniz demek. Bu kadar bitik mi yani özsaygınız, onurunuz?

Ne erkekler var, sizin 5 senenizi tahsis ettiğiniz bu evli sapıkta bulduğunuzu sandığınız şeyi dürüst ve safiyane duygularla size sunacak, ama siz çocuklarını, şeyinin keyfine tercih eden, evdeki kadının pişirdiği yemek boğazından geçerken gram utanmayan ve size gevrek gevrek "Sevdim" diyen adamın ne düşüneceğini önemsemeye devam mı edeceksiniz? "Düşünmediğimi düşünsün, hiç üzülmediğimi düşünsün" bla bla.. Yahu umurunda mı adamın sizce, kendi evlatlarını bile düşünmeyen adam, 17sinde aklına girmekten zerre içi sızlamadığı el kızını mı düşünür?

Cahilceydi, çok genç ve hatta çocuktunuz.
Biraz büyüyün şimdi 5 seneye bakıp. İyi bakın yanınızda 5 sene gezdirdiğiniz adama da büyüyün.
Bundan sonrası için de, kendinize yakışanı yapın.
doğru sözler hepsi ama aklımda kesinlikle haber uçurma barışma vs yok sadece yaptıklarımın pişmanligi var

beni sevmiyor dedi
Buda Umayin benim için hesap açtı cümlesi gibi, sürekli aynı şeyi yazıyorsun. 🥴

Sen bu yalana inanmayı tercih etmişsin.

Diğer konunda, adam için ikinizi de seviyorum diyor diye yazmıştin hatırlıyor musun? Bu zaten onunla boşanmayacağım seninle de ilişkimi sürdüreceğim demek.

:))) öfkeli bir kadının neler yapabileceğini hemcinsleri bile tahmin edemezken, sizin karısının karşısına çıkmayacağınızdan asla emin olamazdı, adam güzel bağlantı çekmiş.
Siz ya gerçekten fazla safsınız veya söylediklerinize kendiniz de inanıyorsunuz.
Abla kadın sevmiyo ya, yarışa girmis galiba ben daha çok severim diye.. ne saflığı..

benim öyle bir şey yapmayacağıma emin çünkü çok hassas davrandigimi bilir ben sıkıştırınca gerçekleri döküldü sadece kandırdığı her şeyin yalan olduğu cıktı ortaya

Diğer konunda, adam için ikinizi de seviyorum diyor dediğini yazmıştin hatırlıyor musun? Bu zaten onunla boşanmayacağım seninle de ilişkimi sürdüreceğim demek zaten.
umaymı. Allahım sana geliyorum 🤣🤣🤣

Diğer konunda, adam için ikinizi de seviyorum diyor diye yazmıştin hatırlıyor musun? Bu zaten onunla boşanmayacağım seninle de ilişkimi sürdüreceğim demek.
dogru

Adamın söylediklerinin alt metnini yazayım size.

"meğer karısı seviyormuş. bana şunu yazmis beni seviyor bir enkazın üzerine yuva kurmak beni yorar kalbimin yarisi seninle senden ayrıldığım icin cok üzülüyorum ama çare bulamıyorum sen iyi birisin bana kızmazsın ama seni de üzme o istemiyorum"

Karım bir şeylerden şüphelendi, aldattığımı bir anlarsa kıyametler kopacak, bunca yıllık düzenimi bozmaya yürek yok bende, bu kısmı kibarca yazdım üyeler anladı demek istediğimi :) ben ancak aldatırım, hatun öğrenince çark ederim.

Seni şimdi allayıp pulluyorum ki sinirlenip karımın karşısına çıkarsın, bir çuval incir berbat olur, tam eşimi kıvama getirmişim, sen şimdi bozarsın falan dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olurum.

Sana tatlı minnoş davranmanın bana diğer getirisi de, eğer eşimi yine aldatacak olursam da birilerini bulamazsam çalacak kapım olsun.

İşte alt metin bu.
:super:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X