cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aldatmanın bir alışkanlık olduğunu ve bunu yapan adama güvenilmemesi gerektiğini ben biliyorum. Ama ben 40 yaşına merdiven dayamış, okumuş etmiş, işim gereği çok farklı insanlar tanımış, çevresinde orta okuldan kalma samimi erkek arkadaşları olan bi insanım. Yani bu tip insanları tanıyorum. Düşünce yapılarını biliyorum. Ama 20 yaşında böyle mantıklı mıydım, değildim.

İnsan birazda çevresinde görerek ya da yaşayarak öğreniyor. Bu kız da öğrendi. Daha önce kendisini maddi yönden sömüren biriyle olmaması gerektiği öğrenmişti. Şimdi de evli adamla bir halt olmayacağını öğrendi. Yani inşallah öğrenmiştir. Bi de aşk sevgi gibi gelip geçici şeyler için kimseyi üzmeye değmez ya.

Ben çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Ama birine kanmak daha zor ise sürekli beraber yaşanılan, yani daha iyi tanınan kocaya kanmak daha garip geliyor bana.

Yanlış anlaşılma olmasın, ben sadece diyorum ki kadın inanmak istemiş, inanmış ve böyle şeyler oluyor ne yazık ki. Doğru da yapmış demiyorum. Ama yanlış yaptığını o da biliyor zaten. Ben sadece kandırılmış olabileceğine ya da kendi kendine kaldırdığına gerçekten inanıyorum.

Şöyle bir örnek verim, sevgilisini başkası ile öpüşürken kendi gözleri ile gören arkadaşım, ertesi gün hayır öpüşmemişler ben yanlış görmüşüm dediğini biliyorum. İnsan algısı her zaman mantık çerçevesinde çalışmıyor ne yazık ki

Şu forumda da her metresin, evli ya da sevgilisi olan adama kanca atanın, üç kuruşluk adamlara paspas olanın, kınama kınadığını yaşarsın, büyük konuşma mevalinden nutuklarından da gına geldi artık. Hayır böyle yapınca kendi yaptıkları ucuzlukları mı kapatmaya çalışıyorlar anlamıyorum ki. İnsan bu boşuna herşey gelir, evli birine de gönlü kayabilir, karaktersiz bir adama da aşık olabilir, ama burada önemli olan başına bu geldiğinde nasıl hareket ettiğindir. İnsan olan kendine yakışanı yapar, dünya zaten sınav dünyası, önemli olan sınavını iyi vermek, yaptığının sorumluluğunu alabilmek, öyle yapıp edip, suçu kadere, nasibe getirince kimsenin günahı azalmıyor.

ben bile bile sevgi acligimi doğmak adına inandım hata ettim biliyorum çok pişmanım hatta kendisine ne kadar adi pislik olduğunu yazacaktim dedim ki değmez tam aksine bunu yaosam adam yerine koymuş olacağım dedim bir şey demedim engel attim her şeyi sildim

hataların olacağı ve ders alınacağı konusunda hemfikiriz fakat beş yıl evli bir adamla devam edip adamın eşinden ayrılmasını bekleyip adam ayrılmayınca beş senesine üzülmek ve pişman olmak bana biraz yapmacık geliyor. ne kadar sevgi açlığı olursa olsun, insanın biraz kendini silkip ne yapıyorum ben demesi lazım. sevgi açlığı nedir ayrıca? illa bir adamdan sevgi görmek bir kadının ihtiyacı olmamalı.. bu adam yoksa sevgi verecek adam mı yok? bilemiyorum, büyük konuşmak istemem evli olması benim icin çok büyük bir şey, konu sahibi için çok olmayadabilir belki.

kendisi normal ilişkimiz yok dedi sevgi yok dedi boşver on anlamayacaksınız istediğinizi yazın cevao yok

düzgün yazdığınız için cevap veriyorum çocuklar büyümesini beklemis
canım benim. zaten düzgün yazıyorum en başından beri. sana ters geldiği için sen düzgün yazmadığımı düşünüyorsun.
en başından yazdıklarıma bakarsan zaten göreceksin, herkes burda kendi düşüncelerini ifade ediyor. sende edilmesini istediğin için bu konuyu açmışsın zaten. yaptığının doğru olmadığının da farkındasın. bu devirde boşanmak inan ki kolay, bende iki yıllık evliyim eğer normal ilişkim yoksa ve ayrı odalarda yatıyorsam, sevgi görmüyorsam, ilgi görmüyorsam eninde sonunda boşanacaksam çocuk olsa da durmam. zaten böyle bir durumda aldatacağına eşim de durmasın. sen beş yılına üzülüyorsun iyi güzel ama bunu bile bile yaşamışsın, bir başka kadın bırakılsın da bana gelinsin düşüncesiye yaşamışsın bu da normal bir düşünce değil. kanmış sevmiş olabilirsin ama bunun kabul görür bir yanı bana göre yok

ben eleştiriye açığım hakaretler dalga geçmeler belki be den yazca büyünsünüz bilmiyorum buna üzüldüğüm nokta ben çok pişmanım eğer yüreğimi soğutmak gibi derdim olsa adamla konuşma amacım olsa adi pislik olduğunu derdim buna dahi gerek duymadan engel attim sildim niyetini öğrenince linç edilmek bu beni yıpratan yaptığım asla doğru değil ama cok pişmanım

sen inatla öyleydi de böyleydi de, inançlıydı da -inançlı olup eşini aldatması-, kandım da sevdim de.
yaptığına bin bir bahane yüklüyorsun. sanki senin elinde değilmişte birden oluvermiş gibi. ve bir ay da değil beş sene.
pişman olduysan ve inançlı biriysen (inançlılık anlayışımız aynıysa) otur dua et ve konuyu içinde kapa

en hakli sizsiniz düşmeye gör kolay gelsin size

Vallaha benim hakli olup olmamam ne fark ediyor ki. Adam size bütün klasik aldatan erkek yalanlari siralamis. Siz hepsine inanmak istemissiniz. Icinizdeki sevgi eksikligi neden bu kadar büyük bilmiyorum ama yukarda yazdigim gibi profesyonel destek almaniz geleceginiz icin önemli. Sunu da eklemek isterim: Sizi yerden yere vurma gibi bir niyetim olsa sözüm size olurdu,adamin basit yalanlarina degil. Bunun arasindaki farki görmeyi ögrenin.

çünkü çok büyük aile sorumlarim oldu hic bir amana değer görmedim dislandim sevilmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…