- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 29
- Konu Sahibi bilmiyorum53
asıgım ölüyorum dıyen bır kartzampara daya karımla bosanacagız mutlu degılım ama buyıl Bosanamam.. dıyen bır kartzampara daya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok pişmanım evet 5 yıl da ve olur boyu vicdan azabida üstüne cabasiPişmanlık varsa iyi. "Bir umut ha boşandı boşanacak" diye beklediniz muhtemelen, sonra da işte olmayınca bir de onun kandırılmışlık hissi bindi. Size ağır konuşurdum ama 17 yaş ve tanıdıktan gelen bir yakınlaşma (Muhtemelen hayatınızdaki boşlukları da bilen biri, kurban seçer gibi seçmiştir sizi) ile düşmüşsünüz.
Yani anlattıklarınız doğruysa, sizinki düşmek kadar, düşürülmek, oltaya getirilmek de oluyor.
Fakat bu bilinçli devam ettikçe, artık nasıl başladığı/kandırıldığınızın da bir önemi olmayacak çünkü siz "Bile bile" devam eden olmaya başlayacaksınız iyice. 5 sene içinde dönüşmüşsünüz buna.
Yani "hata", artık "Tercih" olmaya varmış, tercihiniz de "Karımı boşayamam"la elinizde patlamış.
Aslında ne acı, ne yazık.
Böylesi hallerde erkeğe de pek bi şey olmuyor, olan kadınlara oluyor, çocuklara oluyor.
Neyse, bundan sonrasına bakın artık, gerekirse psikolojik destek alın; kendi yolunuza varın gidin.
Allah razı olsun evet çok pişmanım cok cok evet çok şükür inancım var bu yüzden utanıyorum Allahtan utanıyorum tovbe mi bozdugum için kendimi degersizlestirdigim için utaniyorum
Hanımlar,
üsluplara dikkat edin demiştim, şimdi alışveriş vs çıkmam lazım, bu topiği de raporları da akşama bırakıyorum mecburen, aranızda uyarılara ve kuralları bilmesine rağmen uygunsuz yazanlar varsa, arkadaşlarınızla helalleşmelik zamanınız oldu, yalnız altını çizeyim oh gidiyor kaldığımız yerden devam rehavetine kapılmayın.
asla ama asla kesinlikle bir daha isim olmaznerdeyse herkes gençliğinde ama buyuk ama kuçuk hatalar yapmıştır, benim de hatırlayınca canımın çok sıkıldığı anlarım var, ama önemli olan hatada ısrar etmemek.
100 defa tovbemden döndüm allah affeder insallah beniIyi yapmışsın canım, allah doğru yolu gösterir sende istersen. Allaha sığın yeter
cok pişmanım evet 5 yıl da ve olur boyu vicdan azabida üstüne cabasi
psikolojik destek muhakkak alacağım normal şeyler yapnadim benOlur o kadar, pişmanlığı, vicdan azabı, utanması olur. Bu hisler kıymetli hisler, herkeste olmaz.
Evet yaşayın bu hisleri dersinizi alın, ancak kendinizi de kaybetmeyin; telafisi aynı yanlışa tekrar düşmemek işte.
Gerekirse psikolojik destek alın, kendinizi zaaflarınızı görün-sağlamlaştırın, yeni bir sayfa açın.
cok inandım güvendim asla bana yanlışı olmaz beni cok seviyor diye inandım sevilmeye açtım yada oyle sandimyalnız beş sene sonunda değil de bunu keşke öğrenir öğrenmez anlamış, idrak etmiş ve bırakmış olsaydınız. yargılamak işim değil fakat bakın evli biri size yakınlaşıyorsa genelde bunu ilk defa yapmıyordur, evli olup vicdan azabı çekmeden profesyonelce beş sene ilişki sürdürmek öyle ha deyince yapılacak iş mi.. ve ya evli bir adam evliyken eşini sizinle aldatıyorsa, sizin ilişkinizde sizi bir başkasıyla aldatmayacağına nasıl güveneceksiniz? hiçbir şey için büyük konuşmam bu hayatta, başıma gelsin istemem ama öğrendiğiniz an zaten bitirmeniz gereken bir şeymiş. beş senenin sonunda pişman olmakta ne bileyim.
kesinlikle öyle ne sıkıntılara katlandım sırf sevgi için hic bir menfaatim yoktu başka ama sonuç böyle oldu cok pişmanım Allah razı olsun inşallah Allah beni affederÖff nasıl inandın sen bu adama sorusu çok gereksiz bence..
Sanki burda bir sürü kadın kocasının lafına inanıp; dayakları, aldatmaları, kumar/uyuşturucuyu affedip, ilişkiye devam etmeyi kabul etmiyor. Bu kız da aynı şekilde adama güvenmek istemiş, ne dese inanmış. Yoksa kendi de bu kdr zor bir durumun içinde kalmak istemezdi herhalde.
:))) öfkeli bir kadının neler yapabileceğini hemcinsleri bile tahmin edemezken, sizin karısının karşısına çıkmayacağınızdan asla emin olamazdı, adam güzel bağlantı çekmiş.
Siz ya gerçekten fazla safsınız veya söylediklerinize kendiniz de inanıyorsunuz.
sorun adama inanması değil bence burda. eşi olan bir erkek sizinle beş sene görüşüyorsa bu aldatma değil aldatmanın alasıdır. eşine seninle bunu yapan sana bir başkasıyla neden yapmasın..Öff nasıl inandın sen bu adama sorusu çok gereksiz bence..
Sanki burda bir sürü kadın kocasının lafına inanıp; dayakları, aldatmaları, kumar/uyuşturucuyu affedip, ilişkiye devam etmeyi kabul etmiyor. Bu kız da aynı şekilde adama güvenmek istemiş, ne dese inanmış. Yoksa kendi de bu kdr zor bir durumun içinde kalmak istemezdi herhalde.
Öff nasıl inandın sen bu adama sorusu çok gereksiz bence..
umarim içimdeki duyguları yaşar anlarsın beni
icim cok yandığı içinbence şu an kendine de açık kapı bırakmanın peşinde.
allah aşkına böyle bir durumda hayatından "öyle" bir adamı çıkarmış, yaptığından da samimiyetle pişman olmuş kaç kadın gelip bir forumda üst üste böyle konular açar ?
neden hayatından o adamı silip önüne bakmak varken tutup tanımadığı insanlara sürekli "ama adam karım beni sevmiyor" dedi diye dert anlatır ?
Ayy böyle yaparak içini rahatlatmaya falan mı çalışıyosun..