cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz sizi sevdigini , sizin için karısını terk edecegini mi sanmıştınız, öyle yapsaydı yine iyi biri olur muydu
hayir karısı onu sevmiyor sanıyordum. nor.al aile düzeni yok sanıyordum karım beni sevmiyor umursamaz o yüzden demisti sıkıştırınca gerçekleri soyle di

sende ol o da olsun dediğine kabul ederdim..

Ne yazmışsın buraya
Sende diye başlıyor.
bana dediki sende ayrılma ondanda ayrilmamayaim dedi bende asla sorunun varsa onunla onunda senle ayrilirsinoyle bir ilişki yaşanır dedim oyle diyince bana bunları yazdı iste çok sevdim seni ama o beni seviyor buluşalım falan dedi direk bisey demeden engel attim sildim.

hayir karısı onu sevmiyor sanıyordum. nor.al aile düzeni yok sanıyordum karım beni sevmiyor umursamaz o yüzden demisti sıkıştırınca gerçekleri soyle di
size ne deseydi ben çapkın bir adamım evde karım burda sen ohh. bir de ne güzel her söyledigime inanıyorsun . tam aradıgım insansın.

insallah aynı duyguları yaşarsın benim pişmanlıklarımi sana diyeceklerim bu kadar yazma bana
Sana ağız dolusu küfür etmek istiyorum ama degmezsin..sadece gülüyorum..
Pisliginizde bogulun İnşaAllah..
Evlen tam mutluyum huzurluyum dediğin anda aldatildigi öğren, hatta hamile ol öyle öğren... Ve bu acı içini yaksın kavursun ölene kadar. Sen ve senin gibilere diyeceklerim bu kadar.. edep illa edep..

O sevgiyide bunda aradın demi.

Az da değil yani tam 5 sene nasıl bağlandıysa artık bu adama.
Erkek sevmesede sonuçta karısı aynı yatağa girip sevişiyor baba oluyor bide.

valla gerçekten istemeyen adam başkası olmasa da şak diye ayrılıyor
kimse kimseyi çekmiyor
hoşuna gitmiştir aynı anda iki kadın

Sana ağız dolusu küfür etmek istiyorum ama degmezsin..sadece gülüyorum..
Pisliginizde bogulun İnşaAllah..
Evlen tam mutluyum huzurluyum dediğin anda aldatildigi öğren, hatta hamile ol öyle öğren... Ve bu acı içini yaksın kavursun ölene kadar. Sen ve senin gibilere diyeceklerim bu kadar.. edep illa edep..
bana dilediklerinin rabbim sana on mislini versin benimde diyeceğim bu beni bilmeden yayılıyorsun sende aynı duruma çaresizliğe duş insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X