- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
bunları yapan liseyi de bitirirdi ama değil mi?Kult filmleri bitir, kitap oku, klasikleri bitir hem dunya hem turk hem modern. İlgin varsa pc oyunu el isi makrome resimle ilgili arastirma yap kendin de uygula. Dikis dik vb.
Valla neye güvenerek Türkiye'ye geliyorlar yurt dışı varken anlamiyorumbunları yapan liseyi de bitirirdi ama değil mi?
Biri de çıkıp dememiş ki burda kafe yok mağaza yokNe güzel lisede okulu bırakmak neymiş okumak ona göre değilmiş daha yaşı kaç yahu biz üniversite için cirpinalim kazanalım ne yapacağız diye ugrasalim sen kalk okulu bırak yurt dışında Türkiye'ye gel nisanlan yok artık daha neler
Valla yurtdışından okulu bırakıp bir erkek için gelen birine bişey desek ne demesek ne içimde kalmasın bi'de bayıl istersen ferihaBiri de çıkıp dememiş ki burda kafe yok mağaza yok
Bayılmakta kurtarmaz bunuValla yurtdışından okulu bırakıp bir erkek için gelen birine bişey desek ne demesek ne içimde kalmasın bi'de bayıl istersen feriha
vallahi ben de cok kotkuyorum kizimin boyle genc yasta koca derdine dusmesinden ( yas 4 :))ayy 9 yaşında da olsa kızım var korktum tahtalara vurayım hemen başıma gelir melir
Almanya çok zor yiğenim hayat çok pahalı... Türkiye'ye dönücez ama cocuklar okuyor.öyle demeee ülkemizde egenomiiii çokkk eyiiiiiii
Almanya çok zor yiğenim hayat çok pahalı... Türkiye'ye dönücez ama cocuklar okuyor.
Yurtdışında olduğunuz o kadar belliki Türkiye'de istisnalar haric kimse okumak bana göre değil deyip okumayı bırakmaz.
param var çok şükür e arabam da var etrafımda cafe avm de var arkadaş da bol.ama evlilikte öyleee canım sıkıldı her gün avm cafe gezeyim olmuyor.ev çocuk sorumluluğu var pendemi olmadığı zaman bile.herşey çocuğa göre planlanıyor okulu kursu sporu çocuk parkı vs.haftada bir avm cafe var o da çocukla birlikte .gezerim tozarım sanma konu sahibi yakma kendiniii.napacaksın küçücük ilçede körelir gidersin zamanlaSevdiğinle evlenince sosyal çevren mi olacak? Yapacaksın bir çocuk evde oturacaksın yine. Yine ağlayacaksın böyle sıkıldım diye. Bu yüzyılda çok şaşırıyorum böyle şeyler okuduğumda.
Bakın burası cokamelliöyle demeee ülkemizde egenomiiii çokkk eyiiiiiii
okumak gibisi var mı ya keşke yine öğrenci olabilsem.Burda bile hemen anlaşılıyor dünya görüşünden hayatı anlama biçiminden verdiği öğütlerden diğer üyelere .ben şahsen böyle üyelerle güzel sohbete de kavga yada bayılıyorum.çok şey katıyor bana çünkü .iyi ki varlar eğitimli kadınlarımızAlmanya çok zor yiğenim hayat çok pahalı... Türkiye'ye dönücez ama cocuklar okuyor.
Yurtdışında olduğunuz o kadar belliki Türkiye'de istisnalar haric kimse okumak bana göre değil deyip okumayı bırakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?