• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım

akillibidikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
1.425
11
0
Bursa
hangisini anlatayım ki dıştan bakınca çok iyiler ama gel birde bana sor....

biz doğudada görev yapıyoruz eşimin ailesi ise egede yaşıyor doğal olarak gidip gelemk mesafa açısından sıkıntı olabiliyor üstelik yol parası ve gidince orada yapılacak masraf çok fazla sarsıyor bizi neyse sömestir tatilinde memlkete gitmeme kararı aldık eşimle hem mesafe çok fazlaydı hemde hamile olma ihtimalim vardı yolculuk zarar vermesin istedik üstelik kayınvalidemlerin evi sobalı eltimde onlarla yaşıyor biz gidince sobalı evde kalmak sorun olacak diye dedik siz buraya gelin hem gezmiş olursunuz hem ev kaloriferli rahat edersiniz ha bu arada ikimizde öğretmeniz eşimle doğal olarak geçen yıl hem ramazan hemde kurban bayramında okul sezonu olduğuna gidemedik eltimin dediği de direk kocamdan için """abim normalde gelirdi şimdi el kızı göndertmiyor"""
maddi olarak kayınvalidemlerin durumu zaman zaman sıkışabiliyor eşimden de bazen para isterler eşim evin en küçüğü diğer kardeşleride üniversite okumuş ve çalışıyorlar durumları gayet iyi bizse geçen yaz düğün yaptık kimseden tek kuruş görmedik yol paralarına kadar bizden çıktı o yüzden ödemelerimiz çok fazla neyse kayınpederim arada sıkışınca ister bizde asla geri çevirmez göndermeye çalışırız bi keresinde ayın 13ünde istediler eşimde 15inde maaş yatınca göndereyim dedi 15i cts olunca para gönderme işi17 pzt siye kaldı elitim direk kesin karısı göndertmiyordur demiş birde bunu eltim kendisi söylüyo bana hemde ben pzt gönderdim parayı diye aradığımda söylüyo marifetmiş gibiii

Allah nasip etti hamile kaldım ama çok sorunlu bir hamilelik geçirdim ilk 5 ay hergün kanamam oldu ve hiç kımıldamamdan yattım görev yapamadığım için okuldan da raporlu oldum 10 kez aşırı kanamadan düşük tehlikesini sınırdan atlattım son 2 seferinde kendi hayati tehlikemde vardı kan kaybından bayılırsan ayılamazsın dediler en son saydığımda 45den fazla iğne vurundum sonrasını saymadım bir sürü serum yedim sadece bir ay da 23lt serum verdiler sonra onuda saymadım bu arada memlketten annem başımın tacı gözümün nuru annem geldi bize 5 ay o baktı tuvalete gitmek için sadece yerimden kalkıyordum yatakla tuvalet arasıtoplasan 10 adım ama ben 3-4 kez mola vererek zor yürüyordum herşey yasaktı telefonla konuşmakta radyasyon yaydığı için işte böyle zor bir süreçteyken eşimin ailesinden pek arayan soran olmadığı gibi aramalarını eşime moral vermeleri için istiyordum çünkü bana yasaktı konuşmak bi kere eltim ısrarla telfona eşimden beni istemiş oda yasak desede çok önemli illa ver deyince eltimde pek laftan anlyan biri olmayınca kocamından canına tak edip tamam diyip telelfonu verdi efendim dedim dediği tek şey senin bu kocan aramızı açacak konuşturmuyo çok önemli diyip istemesem telefona vereceği yoktu bende dedim ne yapsın doktor yasak dediği için tedbirli davranıyor dedim iyi öylemi dedi şak telefonu suratıma kapattı çok sinirlendi eşimde bıkmıştı çünkü eltimin patavatsızca hareketlerinde arkasında 2 kez ısrarla aradı ama açmadılar kayınvalidemlerle aynı evde yaşadıkları için eşimde annesini arayıp tepki verdi zavllı kayınvalidem ne yapsın idare etmeye çelışıyor...

bu arada biz mecburi olarak ev taşımak zorunda kaldık kayınvalidemde memlkette kargo gönderecekti eşim dedi evi taşıyacağız bu aralar göndermeyin yeni adrese taşınınca gönderisiniz dedi ama eltim nasıl ayarladıysa tam nakliyecilerin eşyaları taşıdıgı güne denk getirip göndermiş ve o arada çok büyük aksaklığa neden oldu üsteik benim hamileliğimin 6ayına girmiştik ve herşey sıkıntılıydı doktorlar erken doğum olabilecceğini ve bebeğimi kaybedebilme ihtimalim olduğu söylediklerini bildiği halde kendi çocukların kalmış kullanılmış üstünde süt kusmuğu lekesi olan ve çok ucuz üç beş milyonluk pazar malı bebek kıyafetleri göndermiş başkasından kalma bebek yatak örtüsü göndermiş ben 6 aylık hamileyim karnım kocaman çıkmış bana tutmuş hediye diye 38 beden kullanılmış ama ona göre yeni olan pantolonu giyerim diye göndermiş nasıl giyeceksem açıklaması da normalde kendisi 70kilo olmasına rağmen 38 bedeni kendi almış olmayınca bana göndermiş giyersem giyermişim giymezsem birine verirmişim neyse ben bebek kıyafetlerini görünce çok ağladım öyle paçavra tarzı şeyler göndermiş hemde ya bebeğime bişey olursa acelesi neydi daha kaç ay öncesin den gönderdi diye çok kızdım üstelik ben aldığım herşeyi çok şık ve kaliteli alrım herzaman özenli ve bakımlıyımdır ....

eltimin gönderdiği bebek kıyafetlerinden br hafta sonra bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik üstelik 3 gün olmuş öleli ve normal doğum yaparaka bebeğimi ayırdılar bende ve biz mahvolduk eşimle bu kısmını yazmayım hepniz tahmin edersiniz gurbette bir başımıza neler yaşadığımızı o ana şdi yazmaya devam edersem ağlarım çünkü bu olay olalı daha 20 gün oldu acımın tarifi hiç yok....

onu bunu bahane edip zırt pırt mesaj yazan üsüt üste çağrı atıp kendini aratan eltim hiç aramadı mesaj dahi atmadı üstelik kayınvalidem ararken ver birde ben konuşayım bile demedi bi allahın kuluda maddi manevi bir ihtiyacınız var mı diye bile sormadı usülen bile olsa yanınıza gelelim mi destek olalım mı demediler benim eşim ben doğum yaptığımda tansiyonum sıfırlanmış öldüm sanmışlar çığlıklar atarken sesim kesilmiiş çok korkmuş kimse bişey dememiş sonra hasta bezinin içinde sarılı olrak oğlumuzu vermişler gömmesi için düşünün eşimin oana nasıl ayakta durabildiğini ama kimsesi yok yanında :(( :(( :((

sonra eşimin bir tane ablası var aramız çok iyiydi ama o kadar zorlu süreçler geçirdik bi kez olsun nasılsınız demedi sonra bebeğimi kaybedincede aramayıncada canıma tak etti geçenlerde aradım dedim sana çok kırgınım aramanı çok isterdim seni abla olarak görüp benimsediysem bu zor zamanımda sen de annesin bi arayıp destek olabilirdin dedim sen bebeğini beş dakika gözünü önünden ayırmaya dayanamazsın bizse kaybettik bebeğimiz öldü dedim dediği sadece şuydu amacın üzüldüğümü merak emteksemerak etme bizde gülüp eğlenmedik üzüldük dedi acının geçmesini bekledim acın geçince arayacaktım dedi bende dedim ki evlat acısı geçermi dedim tamam sen ne zaman geçeceğini düşünüyorsan o zaman ararsın dedim bu son konuşmamız oldu sonra aradan bi kaç saat geçince eşimi aramış üzülmüş dediklerime........

çok doldum çok doldum ama başımı dayayıp gögsünde ağlayacak kimsem yok bu gurbette

acınız çok taze.Rabbim sabır versin.inşallah tez zamanda atlatırsınız.şu durumda o sizi en zor anlarınızda incitip kıran eltiyemi sövmeli :41:evlat acısının son bulacağını düşünen ablayamı saymalı:20: yoksa yarım ağız bile olsa gelelimmi demeyen aileye mi saymalı:20:.bu aşamada anneniz de gelmedimi.en azında 1-2 ay toparlanmanıza yardımcı olurdu.son sözünüzdeki ağlayacak omuz teselli verecek yürek olurdu.:59:

çok üzüldüm, çok geçmş olsun, allah sonraki bebenizin ömrüne ömür katsın inş.
kıyafetleri göndermesinden 1 hafta sonra düşük yapmışsınız bu taşınmanızdan 1 hafta sonra demek oluyor aynı zamanda değil mi?
hergün kanamanız varken, düşük tehlikeniz varken adım atamazken niye taşındınız merak ettim.

elti size pek fayda sağlamıyor gibi telefonlaşmayı kesin bence kayınvalidenizle konuşun o daha bir normal gibi
bu arada kimimiz kimsemiz yok demişsiniz dağ gibi kocanız var ya?
size karı-koca lafı nerden geliyor onu da söyleyiveriyim dün öğrendim ben de
koca dağ demekmiş anlam olarak, üstüne yağansa kar :)
siz birbirinize sarılın, allah size uzun ömürler versin, boşverin akrabalar vefasız, takmayın kafanıza kendi çekirdek ailenize bakın siz:)

canım yaşadıkların gerçekten kolay şeyler değil..
insan gurbetteyken daha bir destek arıyor biliyorum bu duyguyu...
eltin madem bu yapıda bir insan..ondan birşey beklemeyin..ne yardım anlamında ne teselli anlamında...
canım aslında kimseden bişey bekleme...
kocanla iyi isen mutlu isen yeter...
bence yardım beklemediğin gibi yardım da etme...tabi bu benim görüşüm...

canım benım ya ALLAH sabır versın sana okadar uzuldum kı anlatamam bole durumlarda destek cok onemlıdır senı en acılı donemınde nasıl yalnız bırakıyorlar hadı senı el gördüler dıyelım eşin onların kardesı onu nasıl yalnız bırakırlar aklım almıyorİNŞALLAH YÜCE RABBIM butun sıkıntılarını alır ve sana tekrar anne olmayı nasıp eder

uzulme, geçmeyecek ama
bırdaha bebek bekledığınde
gelecekte bebeğini kucağına aldığında unutacaksın ınşallah..

başını yaslayacağın omuz senın yanı başında; kocan...

o bebeğe bırlıkte sahıp olduğun hayatındakı en önemlı yerde duran ınsan, kocan...

oda snınle aynı acıyı yaşıyor

bırbırınıze sarılın ve acınızı beraber dındırmeye calışın...

acınız çok taze.Rabbim sabır versin.inşallah tez zamanda atlatırsınız.şu durumda o sizi en zor anlarınızda incitip kıran eltiyemi sövmeli :41:evlat acısının son bulacağını düşünen ablayamı saymalı:20: yoksa yarım ağız bile olsa gelelimmi demeyen aileye mi saymalı:20:.bu aşamada anneniz de gelmedimi.en azında 1-2 ay toparlanmanıza yardımcı olurdu.son sözünüzdeki ağlayacak omuz teselli verecek yürek olurdu.:59:

annem asla bırakıp gitmezdi ama gögğüs kanseri oldugunu öğrendik yanımızdayken ve direk ankaraya gitti ameliyat olmak için yarın ameliyat olacak bu arada hastanede yattı hep mecburen bırakmak zorunda kaldı bizi giderken annemde eşimde ağlıyorlardı ayrıldıklarına annem bizi ihtiyacımız varken bıraktığını üzülüyor eşimse annemin hastalığı için hiç birşey yapamadığına ankarya kadar onunla gidemediğine üzülüyordu ama nasıl gitsin beni bırakıpta üstelik te okullarda devam ediyordu rapor alma hakkı da bitmişti ama Allah razı olsun eşimden elinden gelen herşeyi yaptı

çok üzüldüm, çok geçmş olsun, allah sonraki bebenizin ömrüne ömür katsın inş.
kıyafetleri göndermesinden 1 hafta sonra düşük yapmışsınız bu taşınmanızdan 1 hafta sonra demek oluyor aynı zamanda değil mi?
hergün kanamanız varken, düşük tehlikeniz varken adım atamazken niye taşındınız merak ettim.

elti size pek fayda sağlamıyor gibi telefonlaşmayı kesin bence kayınvalidenizle konuşun o daha bir normal gibi
bu arada kimimiz kimsemiz yok demişsiniz dağ gibi kocanız var ya?
size karı-koca lafı nerden geliyor onu da söyleyiveriyim dün öğrendim ben de
koca dağ demekmiş anlam olarak, üstüne yağansa kar :)
siz birbirinize sarılın, allah size uzun ömürler versin, boşverin akrabalar vefasız, takmayın kafanıza kendi çekirdek ailenize bakın siz:)

taşınmak zorunda kaldık çünkü evimiz 25yıllık bir apartmandı ve wc banyo lavaboden felaket ötesi bir koku gelmeye başlamıştı belirli yöntemlerle gidecek cinsten değil üstelik sitede birçok dairede vardı bu sorun ev sahipleri oralı olmuyordu seneye site tümden yıkılıp yeni apartmalar yapılması kararlaştırldıgına masraf yapmak istemiyordu tüm apartmanın giderlerinde tadilat olacaktı bu daire başına yaklaşık epey bir tutarı vardı ve ev 90metrekareydi küçük geliyordu bebek doğduğunda aileden birileri geldiğinde bakmaya veya kalmaya ziyaret ek oda lazım diye düşünmüştük ve evde aşırı kanamalarım oldugundan her banyo ve tuvalete giderken korkuyordum hep bayıldığım anlar geliyordu korku ve aşırı kokulardan dolayı bulantılarım çok fazlaydı ben kustukça kasılıp kananama başlıyordu doktor hiç bir şekilde kusmamamaya çalış kasma asla karnını dedi bunun gibi nedenlerden dolayı eşimde taşınma kararı aldı ama Allah bin kez razı olsun herşeyi tek başına yaptı hep topladı hem taşıdı hem yerleştirdi bense hep yatmak zorunda kaldım taşınma hiç etkilemdi beni ve 5 ayada girdiğimden doktorlarda korkmamı söylüyorlardı yavaş yavaş evin içinde hareket etmeye başlamıştım

eltimi çok da umursamıyorum aslında çok rahat gereken cevabı veririm zaten ama eşim üzülmesin istiyorum onunda umurunda olmaz da yengesiyle annesi aynı evde olunca yengesi sürekli dolduruyor onları daha doğrusu doldurmaya çalıyor huzuru bozuyor kayınvalidem gariban kadındır farkında olsa da kocaman kadın nedesin ki hem denilse bile anlamıyor laftan sözden kendi bildiği gibi davranıyor ama kopleksli birisi biz eşimle üniversitede tanışıp evelndik 5 yıllık bir birlikteliğimiz oldu evlenene kadar kayınvalidemin başının etini yemiş nedenide kendisi ilkokul mezunu ben de öğretemenim diye onu beğenmeyeip hor göreceğimi kayınvalideminde beni daha çok önemseyeceğini diyip huzurlarını kaçırmış bu arada iki eltim var benim oda onunla aynı mantıkta düşünen birisi eşimin en büyük abisi kaptan aylık20 milyar kaznıyor ama eltimi görsenin askeri ücretle geçiniyor sanırsınız halbuki maaş kartı elinde kaynım hiç karışmaz 8--9 ayda bir gelir evine işte bu eltim düğün için benim onu arayıp düğünüme davet etmedim diye düğüne gelmedi nişan yaptık gelmedi aramadı bile eşim askere gitti hamilelik sıkıntılı geçti hani arayı yumuşatmak bi bahane bulup aramak için bile olsa nezaket gereği bile aramadı şimdi bebeğimizi kaybettik yine aramadı istese gelebilecek bir mesafede olmasına rağmen tek derdi bizim eşimle çok mutlu bir hayımızın olması ve hiç kimseden birşey istemeden huzurlu bir şekilde ağız tadıyla yuvamızı kurdugumuz için bir komplekse girdi benimle konuşmuyor zaten ben arasa da açmamya ama diğer eltime soruyo düğünde ne kadar altın taktılar çeyizinde ne var ailesinin evi nasıl gelinliği nasıl ne giymiş onları nasıl misafir oalrak ağırlamışız...... böyle merak dolu sözler bendeki de kader böyle eltilerim var ama kayınvalideme acıyorum çünkü onun mutsuz ediyorlar birde bizim aramız kayınvalidemle çok iyidir telefonda bir kzıım dedimi on tane kızım çıkar sanki ağzından birde bilir diğerlerinin hakkımda konuştugunu bildiiğimi amam onları üzmememk için yansıtmadığımı der hep ben senden memnunum Allah da senden memnun olsun diye ara sıra ona hediyelr gönderirim güzel hoş kıyafetler alırım telefonda bile yüzündeki mutluluğu hissederim bu da bana yeter gerisi boş ama boş tenekde çok ses çıkarıyor

umudumu yitirmiyorum inanıyorum ki çok mutlu olacağımız günlerimiz olacak ama yavrumun hayali gözümün önünden gitmiyor keşke bir kez olsun baksaydım ama korktum aklımdan o görüntü hiç silinmez diye

başınız sağolsun,allah sabır versin.
dilerim yeniden anne olma şansını yakalarsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.
akrabaları gereksiz insanları işe boşwerin. allah korumuş ki size bişey olmamış.
eşiniz de anlayışlı biri, birbirinize sarılın,gerisini boşwerin arkadaşım.

başınız sağolsun,allah sabır versin.
dilerim yeniden anne olma şansını yakalarsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.
akrabaları gereksiz insanları işe boşwerin. allah korumuş ki size bişey olmamış.
eşiniz de anlayışlı biri, birbirinize sarılın,gerisini boşwerin arkadaşım.

Allah razı olsun çok sağol inşallah bebeğimizi birgün kucağımıza lamak nasip olur.
eşimle çok zor şartlarda evlendik evlenene kadar epey çetrefil atlattık ama Rabbim kaderimizi bir yazmış çok şükür çok mutluyum dünyaya bin kez gelsem bininde de onunla evlenirdim onunda içi yanıyor ama ben üzülmeyeyim diye içine atıyor bazen öyle bir sarılıyoruz ki birbirimize sadece hıçkırıklarımız duyuluyo çünkü çok istemiştik bebeğimizi çok zor büyütmüştük içimizde elini karnıma koydugunda bebeğimiz hemen orada beliridi ve en çok bu anı sevdiğini söylerdi benim ailem ellerimin arasında derdi bebeğimizi severdi bizi duyuyor hissediyor diye hep onu ne kadar özlemle beklediğimizi söylerdik ve hala çok özlüyoruz

okurken gozyaslarimi tutamadim.Allah yardimicimiz olsun diyorum cunku inanki seninle hemen hemen ayni durumdayim.bende suan hamileyim dusuk tehlikem var, gurbetteyim, vede benimde seninki gibi iki tane benden buyuk cahil eltim var.biri evlenene kadar ayirmak icin o kdar ugrasti demedigim seyleri dedi gibi gosterdi.digeri ise hic arayip sormadi bile.dugunede misafir gibi geldi gitti.gerci misafir bile kucuk bi hediye veriir dimi ama ondan onu da gormedim.benimde kayinvalidem en cok beni sever.cunku digerleri gibi bi kotu soz cikmadi agzimdan ona karsi.su gurbette oyle boyle degil 10binlerce kilometre uzaktayim esimle biribirimize sarilip destek oluyoruz.bi Allah bi de esim baskada kimsem yok.sana tavsiyem aramayan eltini takma heleki oburunu hic takma ki aramasa sorma daha iyi.esinle birbirinize destek olun yeter.sunu anladim bu dunyada kimseden fayda yok bu dunyada da dortluk dortluk hayat yok.Rabbim yar ve yardimciniz olsun ins.

okurken gozyaslarimi tutamadim.Allah yardimicimiz olsun diyorum cunku inanki seninle hemen hemen ayni durumdayim.bende suan hamileyim dusuk tehlikem var, gurbetteyim, vede benimde seninki gibi iki tane benden buyuk cahil eltim var.biri evlenene kadar ayirmak icin o kdar ugrasti demedigim seyleri dedi gibi gosterdi.digeri ise hic arayip sormadi bile.dugunede misafir gibi geldi gitti.gerci misafir bile kucuk bi hediye veriir dimi ama ondan onu da gormedim.benimde kayinvalidem en cok beni sever.cunku digerleri gibi bi kotu soz cikmadi agzimdan ona karsi.su gurbette oyle boyle degil 10binlerce kilometre uzaktayim esimle biribirimize sarilip destek oluyoruz.bi Allah bi de esim baskada kimsem yok.sana tavsiyem aramayan eltini takma heleki oburunu hic takma ki aramasa sorma daha iyi.esinle birbirinize destek olun yeter.sunu anladim bu dunyada kimseden fayda yok bu dunyada da dortluk dortluk hayat yok.Rabbim yar ve yardimciniz olsun ins.

haklısın çok haklısın Rabbim sana ve bebeğine sağlıklı huzurlu ömürler nasip eder hiç korkma her tehlikesi olan düşürecek diye bir kaide yok nasip diyelim...
walla eltilerimi çok da önemsemiyorum hatta varlıklarını yok olarak saymak daha işime gelir ama işte kayınvalidemle kayınpaederimle aynı evde yaşayayınca mecbur muhattap oluyorsun kayınvalidem sırf ara düzelsin diye telefeonda konuşurken telefonu birden ona vermeye çalışır konuşsunlarda küslük kırgınlık olmasın diye zaten eltime biraz pohpof biraz ilgi birazda gaz verdin mi ooooo dünyada ben de iyi insan olmaz onun gözünde ama anından tersi de olabilir biraz imalı ve onun isteklerine hayır der gibi konuşunca benden fenası olmaz bana da işten böyle birini alttan almak avutmaya çalışmak zor geliyor mecbur muyum canım o kendine çeki düzen verirp hal ve hareketlerine bir sınırlama koymalı bu kadar da olmaz ki
ben kayınvalidemi belirli sıklıklarla ararım mesela kimi zaman ayda 4-5 kez kimi zamanda daha sık konuşacak çok bişeyimiz olmaz hatırımızı sorar bi ihtiyacın var mı derim oda sağolsun hep dua eder bazen başka işlerimizin yoğunlugundan hamileliğin verdiği sıkıntılardan dolayı aramadığımız zamanlarda oldu mesela 10 gün hiç aramamışımdır aslında bu çok da abartılacak bir durum değil ama eltim arkamdan vermiş veriştirmiş işte aramıyorda aratmıyorda zaten eşimi uzaklaştırmaya çalışıyormusum onlardan da bir sürü buna benzer şeyler söylüyormuş arakamdan bunları kimden mi duyuyorum tabi ki de kendisinden daha sonra aradığımda dediği laf şu ben senin günahını çok aldım arkandan şunları şunları şunları söyledim ama walla kötü bir niyetim yoktu .... ne diyeyim ben onun eşine kayınvalidemle kayınpederime acıyorum her saniye onunla yaşıyorlar....

diğer eltimde insanlıktan payını almamış biz evlenmeden birkaç yıl önce iki oğluna sünnet düğünü yapmış ama ne eşimin nede kayınpederimgilin haberi yokmuş düğün günü şans eseri öğrenmişler oda öyle bir insan işteee

başın sağolsun canım allah sabır versin
bunalmakta haklısn büyük bir acı yaşamışsın allah dayanma gücü versin
sana tek tavsiyem elti kayın görümce gibi zor zamanında yanında olmayan insanlarla ya hiç görüşme yada her fırsatta ayıplarını yüzlerine vur:23:
gerçektende çok hayırsızlarmış:19:

tek başıma gecenin bir yarısı bile korkmadan dışarıda tüm işlerimi görebilecek kadar cesurdum liseyi üniversiteyi ailemden ayrı bir şehirde okudum ama ayaklarım yere emin ve sert basacak şekilde gözümü kararttım ve dpğunun en ücra yerlerinde tek başıma öğretmenlik yapmaya bile cesaret edip 3 yıldır her türlü zorluğa mücadele ettim ama ama ama ama ama şimdi evde kendi gölgemden bile korkuyorum hamileliğim boyunca hiç tek başıma kalmadım çünkü çok sıkıntılı bir süreçti yılbaşından bu yan ilk defa bugün evde tek kalmak zorunda kaldım önce hiç birşey yoktu ama bir kaç saat geçtikten sonra sürekli sanki kapıdan biri bana bakıyor gibi hissedip odanın kapısına yöneliyordum hep bir hayalin evde oldugunu ansızın biriyle evin içinde karşılaşacağıma birinin bana bişey yapacağından korkmaya başladım sonra oturdum kendi halime ağladım ne oluyor bana diye çok garipsedim mahsunlaştım biran ilgi istedim sevgi istedim sanki küçük bir çocukmuş gibi pışpışlanmak istedim unutmak istedim acımı yavrumu özledim kuzumu özledim oturdum bidaha ağladım annem sen beni özlemedin mi diye ben seni çok özledim diye ağladım bebğimin mink mezarı hiç gitmiyo gözümün önünden keşke diyorum keşke keşke keşke........ama isyana girer diye devamını dilim demiyor ama gönlümede söz geçiremiyorum nerde kucağında bebek olan birini görsem içim gidiyor sanki benden almışlarda ona vermişler gibi hissediyorum içim burkuluyor ama o insanalra yönelik kötü bişey dile getirmek değil benimkisi öldü niye onlarınki yaşıyor değil asla böyle düşünmüyorum ama keşke keşke keşke......diyorum susuyorum.....

epey ağladıktan sonra eşim eve geldiğinde onu ne kadar çok özlediğimi anladım öyle çok sarılıp ağladım ki ona seni çok özledim diye korkuyorum sanki ona da bişey olacak onu da kaybedeceğim sanki tek başıma kalacağım diye hep birilerine bişey oalcak diye korkuyorum heran her saniye birilerinden kötü bir haber alacağım birileri arayacak acı bir haber verecek birileri arayacak kızacak bağıracak bişeyler ben suçlu olacağım ben hatalar yapacağım birileri birisi bişey biryer diye diye diye kafayı yiyeceğim Allah bin kez razı olsun eşim tek dayanağım bana her konuda çok yardımcı olur bugün farkettim ki bir yıllık evli olmamıza rağmen eşim ev hayatıyla ilgili çok şey öğrenmiş benden farkında olmadan herşeyi yaparken onda anlatıp öğretmişşim oda yardımcı olurken öğrenmiş temizlikten yemek yapmaya kadar sonra sanki bişey olacak bana bişey olacak sanki ben yok olup gideceğimde onu bensiz eşsiz yaşamaya tek başına kalınca başının çaresine bakabilecek bir hayata hazırlıyormuşum gibi hissettim sanki bir film sahnesindeydik ve filmin sonua az kalmış gibi hissediyorum sanki ben olmayacakmışım gibi geliyor hani derler ya lohusanın kabrini mezarının kapısı kırk gün açık olurmuş diye korkuyorum çok korkuyorum ben içine düşmüş oldugum bu benden çok korkuyorum .... biraz önce eşime anlattım korktuğumu çok üzüldü daha bi üstüme titremeye başladı daha bi dikakt ediyor daha çok ilgileniyor ama sanki şimdi ona yük oluyorumuşum gibi hissediyorum onun omuzunda ona yük gibi onun içinde yürek çarpıntısı gibi oldugu mu düşünüyorum ansızın hızlı atan.......

ne olur dua edin ben tekrar ben olmak istiyorum yoksa çok korkuyorum :(((( :(((( :(((( :( :( :( :( :( :(

Canim Allah sana sabir versin basin sagolsun
simdi ne yazsam ne desem bilmiyorum fayda etmez
ama biraz serin kanli olmaya calissan
hersey insanlar icin
yasadiklarin zor seyler etkilemis uzmus yipratmis seni ama
guclu olmalisin guzel gunler adina!
esinle mutlu olmak icin
istiyorsan eger minik bir bebek icin
yasayacagin her gun ve hayatin sana sunacagi hersey icin
guclu olmalisin..
bir seyler kurgulama kafanda
kendini baska bir ise ver aklina bu sekil seyler gelince
guclu bir kadin olmalisin
acin cok taze ama Allahtan sabir dile ona sigin
esine yogunlas kendini karanliklara hapsedip
umutsuzluklara yenilme
kendi adima sanalda olsa bir abla bir dost olarak yanindayim

canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına, allah sabır versin sana, inşallah çok mutlu olursun bu günleri geride bıraktığında.

Back