- Konu Sahibi ugurbocugu1994
-
nası yani!
Tecavüze uğrayan kadınlar, küçücük kızlardamı önce ayartıyor,
Lafınızı bilinde ona göre yorum yapın. LÜTFEN.[/QUOTE
hı hı evet aynen onu kastettimiymisiniz siz..Resmen söylediğimi çarpıtıp olayı küçük kızların tecavüzü üzerinden dramatikleştirdiniz .burada ne söylemek istediğimi ayrıntı yazmadan yazmış olmam hata belki .yani bu tür vakalarda hep ayartan kız oluyor,erkek arkadasını ayartan kızlar için söyledim..
ugurbocugu sanırım 94 lüsün yaşıtız ( ne alakaysa)
Geçen ki konuna da yorum yazmıştım şüphelenmelisin diye ama bu kadar olacağını sanmıyordum :26: İnan okurken üstüme taş oturdu seni düşünemiyorum bile.
Bir de demiştin ya hani Ceyda başta onu istemiyordu ilişkimi onaylamıyordu diye demek ki baştan beri gözü vardı o yüzden istemiyordu ikinizin olmasını ve aptal sevgilin de uçkuruna sahip olamadı demek.
Ayrıca plan çok zekiceiyi akıl etmişsin
Fevri davranmamanı öneririm unutma intikam soğuk yenen bir yemektirnumarasını falan dağıtmaya asla girişme suçlu sen olursun
Ama çevrendekilere söyle bilsinler durumu bu rezillikleriyle insan içine çıkamazlar zaten
Ay düşündükçe sövüyorum ne biçim insan bunlar ya
Birlikte olmuşlar mıdır demişsin mesajların içeriklerini bilmiyoruz canım o yüzden bunu bilemeyiz
nası yani!
Tecavüze uğrayan kadınlar, küçücük kızlardamı önce ayartıyor,
Lafınızı bilinde ona göre yorum yapın. LÜTFEN.[/QUOTE
hı hı evet aynen onu kastettimiymisiniz siz..Resmen söylediğimi çarpıtıp olayı küçük kızların tecavüzü üzerinden dramatikleştirdiniz .burada ne söylemek istediğimi ayrıntı yazmadan yazmış olmam hata belki .yani bu tür vakalarda hep ayartan kız oluyor,erkek arkadasını ayartan kızlar için söyledim..
Dramatikleştirdiğim falan yok. Senin ayrıntı vermeden yapmış olduğun yoruma göre, cevap.
Ayrıca Yine haksızsın! Hep böyle olmaz...
Karaktersiz olan her zaman kadın değildir.
Erkekleri iyi tanımanı tavsiye ederim...
Bunun bi önemi yok.artık ..Bence birlikte olmadılar ama çünkü erkek arkadasın o kıza beni kaybedeceksin falan yazmış ya kız tam bi o.ymuş.bir erkeği önce kız baştan çıkarır.o kız ayarttı yani.söylediklerinden bunu anladım
Sonra konuştun mu kızla ,erkek arkadasınla ne oldı
lütfen bana gerçekten içinizden geçeni söyleyin. sizce birlikte olmuşlar mıdır. bunu düşünmeden edemiyorum çünkü belki bunu öğrenmem hiç bişeyi değiştirmez ama bilmek istiyorum. tabi bunu siz bilemezsiniz ama hissettiğinizi söyleyebilirsiniz
teşekkür ederim.zaten numarasını dağıtmak gibi bişey yapmam.öyle öfkeyle insanın aklına binbir türlü şey geliyo işte.biraz yatışayım ondan sonra düşüneceğim ne yapacağımı.önerilerin olursa beklerim :)
sıra arkadaşımla aldatmıştı serefsiz eski sevgilim beni. arkadaşımla aramı bozmadım hiç,bozup kendimi küçük düşüremezdim çünkü(bu tamamen o zaman ki düşüncemdi)ama her toplumda laf soktum arkadaşıma. benim eskilerimden hoşlanıyor diyordum. güya egomu düşürmemek için. şimdi çok gereksiz olduğunu anladım. ne kadar çocukcaymış. intikam gibi saçma olaylara girme. bence Allah a dua et bu güzel günlerde. buradan da eski sevgilime teşekkür ediyorum beni aldattığı için. onun evlenebilirdim ıyyyykkkkkk
benimki de kankam diye yutturduğu 3 kızla işi iletletmişti mesajları yakalamıştım okuyamadan elimden almıştı biliyo tabi içinde neler neler olduğunu. biz kızlar olaylar sıcağı sıcağınayken bazen hiç mantıklı davranamıyoruz. kesinlikle şükredilmesi gereken bir şey aldatıldığımızı öğrenmemiz.
konu sahibi arkadaş bu ikisiyle aynı üniversitede mi okuyodu bilgisi olan var mı
zaten ikisini de dün itibariyle hayatımdan çıkardım.benim için ikisi de bitti.ceyda liseden arkadaşım aynı ünide okumuyoruz.çocukta yurttan arkadaşlarımın arkadaşıydı.öyle yani
ohh nasıl sevindim anlatamam karşında sürekli duran tipler olsaydı sinirlerin çok bozulurdu
seni sürekli arayıp rahatsız ederlerse de gerilmemek adına hattını değiştirmeni tavsiye ederim
zaten soğukkanlısın olayı şokunu atlattın sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?