- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.391
- Konu Sahibi ugurbocugu1994
Sana değer vermeyenlere sende vermeyceksin, onlarla hiç tanışmamışsınız gibi düşünün, silin atın hayatınızdan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceydayla aynı ildeyiz ama okullar farklı.lise arkadaşlarımla çok iyiyiz hep görüşürüz ve bu ortamın içinde ceyda da vardı malesef.şimdi insanlar merak edecek ne oldu niye böyle oldu diye.bi yandan dünya aleme bağırmak istiyorum yaptıklarını,bi yandan da aptal yerine konduğum için utanıyorum.şokunu atlatmak bu mu bilmiyorum ama kendimden beklemediğim bi şekilde soğuk kanlıyım.sürekli nasıl canlarını acıtabileceğimi düşünüyorum kendime engel olamıyorum.
haklısın can acıtmak istiyo insan ama düşün o kadar rezil bir insan ki ona yapacakların karşısında bile arsızlaşır
hala sana ulaşmaya çalışan var mı?
ya sana teselli vereyim diye yazacakken
sanırım seninle aynı şeyi yaşıyorum
ortak arkdaşımız olan bayan
sevgilime video göndermiş
Sertab Erener - Dönmüyorsun - YouTube
arkadaşım olacak yaratık evime geldi yüzsüz konuşmak için.ablam vardı evde bi de ben ablam bişi bilmiyo anlatamadım sadece ömerle bisorun var zannediyodu. içeri almış ceydayı odaya girdi ne var dedim. özel konuşmamız gerek dedi yüzsüz şey.ablamda ben çıkayım dedi. benim senle konuşcak bişeyim yok defol evimden dedim. ablam öle şaşırdı ki noluyo dedi.ceyda hala bişiler söylüyo" ben böle olsun istemedim bi dinle falan dedi. sonra tutamadım kendimi okuduğum mesajları bağıra bağıra söylemeye başladım "böle mi olsun istemedin?" dedim. kıpkırmızı kesildi hiç tahmin etmiyodu heralde ablamın yanında yüzüne vuracağımı. ablam tabi şoklarda. ablam defol git burdan sü....k diye basbas bağırdı.o da kaçarcasına çıktı gitti. bi kaç sn daha dursaydı ablam parçalayacaktı. bi nebze içim soğudu diyebilirim. sanırım ayrıntıları bilmiyodu ne kadarını öğrendiğimi. büyük ihtimalle cinsellik mesajlarını sildiğini zannediyodu yoksa heralde eve kadar gelmeye cesaret edemez. sonra biraz ablamla konuştuk ağladım biraz rahatladım gibi. bu kadar çirkefleşebileceğimi hiç düşünmemiştim içe kapanık biriyimdr normalde benden beklenmeyecek bi performanstı yani :) size de çok teşekkür ederim dinlediğiniz ilgilendiğiniz için buraya yazdıkça rahatladım biraz. bundan sonra ne arkadaş ne sevgili kimseye güvenebileceğimi zannetmiyorum artık kimseyi kendime bu kadar yaklaştırmayacağım en azından çok uzunca bi süre
arkadaşım olacak yaratık evime geldi yüzsüz konuşmak için.ablam vardı evde bi de ben ablam bişi bilmiyo anlatamadım sadece ömerle bisorun var zannediyodu. içeri almış ceydayı odaya girdi ne var dedim. özel konuşmamız gerek dedi yüzsüz şey.ablamda ben çıkayım dedi. benim senle konuşcak bişeyim yok defol evimden dedim. ablam öle şaşırdı ki noluyo dedi.ceyda hala bişiler söylüyo" ben böle olsun istemedim bi dinle falan dedi. sonra tutamadım kendimi okuduğum mesajları bağıra bağıra söylemeye başladım "böle mi olsun istemedin?" dedim. kıpkırmızı kesildi hiç tahmin etmiyodu heralde ablamın yanında yüzüne vuracağımı. ablam tabi şoklarda. ablam defol git burdan sü....k diye basbas bağırdı.o da kaçarcasına çıktı gitti. bi kaç sn daha dursaydı ablam parçalayacaktı. bi nebze içim soğudu diyebilirim. sanırım ayrıntıları bilmiyodu ne kadarını öğrendiğimi. büyük ihtimalle cinsellik mesajlarını sildiğini zannediyodu yoksa heralde eve kadar gelmeye cesaret edemez. sonra biraz ablamla konuştuk ağladım biraz rahatladım gibi. bu kadar çirkefleşebileceğimi hiç düşünmemiştim içe kapanık biriyimdr normalde benden beklenmeyecek bi performanstı yani :) size de çok teşekkür ederim dinlediğiniz ilgilendiğiniz için buraya yazdıkça rahatladım biraz. bundan sonra ne arkadaş ne sevgili kimseye güvenebileceğimi zannetmiyorum artık kimseyi kendime bu kadar yaklaştırmayacağım en azından çok uzunca bi süre
Yüzsüz şeyValla rahatladım...bana da ne oluyorsa
sen nasıl öğrendin?
Bennn olsam o kızı ailesine kadar rezil ederim cinsel muhabbetlerinin boyutunu bilmesemde.. neyse hepsiniii anlatırdım..ve aynını o kıza yasatrdım.. neyse.. cnm uzme demıyecegım kendını nasıl uzmeyesınkii ama bu tip insanlar hayattı boyunca mutsuz olurlar sen bişey yapmasanda rabbım hakkettikleri cezayı verir.. hayat devam edıoor üzsende aglasanda. bu gerçegı degstıremeyceksın..umarım biran evvel kendını toplar hayatını mutlu mesut degerını bılen bir insan ile sürdürürsün..
sabah daha önceki mesajlarını gördüm
çektim konuştum
uyardım ne olursa olsun haberim olacak dedim
akşam eve gidince gelmiş mesaj
tepkimden korktuğu için söylemek zorunda kaldı
aklıma gelmiyor değil ama kendime yakıştıramıyorum. ne kadar artık nefret etsemde ailevi büyük sorunları var ve bide ben bunu atarsam ortaya. bana çok kötü bişey yaptı belkide saçmalıyorum böle düşünerek ama yinede ona bunu yapamam 6 yıllık arkadaşlığımızın hatırına. o ne kadar buna değer vermemiş olsa da ..
yine sana değer veriyo ki söylemiş. ama yüklenme demeyeceğim kesinlikle yüklenmeye devam et. ben yüklenmedim de ne oldu