- Konu Sahibi ugurbocugu1994
-
Nasıl yani durumu iyicemi ilerletmişler.
O şerefsiz kızında telefonuna cevap ver sadece benim or.. pularla arkadaşlığım olamaz de kapat.
Sakın yanlarına bırakma heryerde rezil et facete bütün arkadaşarına bildir ara malı kız lazımsa adres ver işte.
Of ya öfkeden kudurdum Allahlarından bulsunlar birbirlerinden bulsunlar
Nasıl yani durumu iyicemi ilerletmişler.
O şerefsiz kızında telefonuna cevap ver sadece benim or.. pularla arkadaşlığım olamaz de kapat.
Sakın yanlarına bırakma heryerde rezil et facete bütün arkadaşarına bildir ara malı kız lazımsa adres ver işte.
Of ya öfkeden kudurdum Allahlarından bulsunlar birbirlerinden bulsunlar
Nasıl öneride bulunmak bu.
Tamam konu sahibi şu anda düşünemiyor da..
Olay da çok çirkin onu da kabul ediyrum.
Ne demek bütün arkadaşlarına bildir kız lazımsa falan.
Ne kadar çirkin şeyler bunlar.
Ya bu kız gidip savcılığa şikayet etse..
Suç duyurusunda bulunsa.
O zaman kime olacak olan.
Herkes yaşıyor ihanetler.
Çirkinleşmek mi gerekiyor.
Seviyesiz mi davranmak gerekiyor.
Her durumda seviyeyi nezaketi korumak önemli bence..
Biraz fazla olmuş olabilir
Galiba her aldatılanın öcünü onlardan çıkarmaya çalıştım.
Ama kusura bakmayın ben sizin kadarda sakin olamıyorum (ah keşke olabilsem)
Ama bence kulda hakkını aramalı
Konu sahibi sen yinede sakin ol ben biraz fazla sinirliyim
Allah onların layığını mutlaka verir
Rabbim sana sabır ve selamet versin inşalallah
bunun ne onemı varkı aldatmıslık gerek sozle gerek dokunarak gerek bırlıkte olarak bunların acısı degısmez kı...lütfen bana gerçekten içinizden geçeni söyleyin. sizce birlikte olmuşlar mıdır. bunu düşünmeden edemiyorum çünkü belki bunu öğrenmem hiç bişeyi değiştirmez ama bilmek istiyorum. tabi bunu siz bilemezsiniz ama hissettiğinizi söyleyebilirsiniz
lütfen bana gerçekten içinizden geçeni söyleyin. sizce birlikte olmuşlar mıdır. bunu düşünmeden edemiyorum çünkü belki bunu öğrenmem hiç bişeyi değiştirmez ama bilmek istiyorum. tabi bunu siz bilemezsiniz ama hissettiğinizi söyleyebilirsiniz
Bunun bi önemi yok.artık ..Bence birlikte olmadılar ama çünkü erkek arkadasın o kıza beni kaybedeceksin falan yazmış ya kız tam bi o.ymuş.bir erkeği önce kız baştan çıkarır.o kız ayarttı yani.söylediklerinden bunu anladım
Sonra konuştun mu kızla ,erkek arkadasınla ne oldı
Hala bu soruyumu soruyorsun bizlere???? Olduki seks yapmadılar,ne yapacaksın?? Afmı edeceksin??
mesajlar resmeen sanal sex gibiydi. gibi değil öyleydibence sevinmelisin bile. 6 yıl koynunda yılan beslemişsin ve başka bir yılan sayesinde bunu öğrenmiş oldun.
her şeyde bir hayır vardır derler ya ne kadar doğru. bu aşağılık kız evlendikten sonra kocana da göz koyabilirdi.
onları max üzmek istiyorsan görmezden gel. kesinlikle iletişime geçme. tek bir kelime bile etme.
soranlara da artık sevgilim de yok en yakın arkadaşım da yok bu kadar.. dersin.
o zaten vicdan azabıyla kavrulacak emin ol.
birlikte olmuşlar mıdır diye sormuşsun ya. yani msjların içeriğini bilmiyorum ama sen daha iyi anlarsın.
yani bu olay başkasının başına gelse o msjlar size ne anlatırdı. gerçi bir önemi de yok. ne farkeder ki.
öfkenizi dindirmeye çalışın bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?