- Konu Sahibi ugurbocugu1994
-
çoook iyisin cnmm.. ama biliyorsunkii bazen ıyı nıyetımızden dolayı.. kaybedıoruz.. allah herkese kalbinin ekmegını verir.. umarım bundan sonrakii hayatın iyi.. olur ama bişey merak ettim Ömer buarada sana hiç acıklama yapmıyormu nebılıyım aramıyormu msj vsvs... tek bir kuru özür dilerimle mi kaldı baska tepki yokmu yanii bunda acıklanacak bıseyy yok ama enazından sana bunu neden yaptı madem seni aldatıcaktı bu kişi neden senın en yakın arkadasın oldu ??? acıkcası.. insanın beynini zorluyan bır durum.
aklıma gelmiyor değil ama kendime yakıştıramıyorum. ne kadar artık nefret etsemde ailevi büyük sorunları var ve bide ben bunu atarsam ortaya. bana çok kötü bişey yaptı belkide saçmalıyorum böle düşünerek ama yinede ona bunu yapamam 6 yıllık arkadaşlığımızın hatırına. o ne kadar buna değer vermemiş olsa da ..
Sonuca şaşırmadım ama içeriğe şaşırdım, cinsellik derken ne konuşmuş olabilirler ki
Ben normalde dışardan uslu, cici, sakin diye nitelendirilirken biri hakkıma girdiği an deliye bağlıyorum. 2 senelik sevgilim ters tarafımı daha geçen hafta gördü ve dilini yutuyodu
İntikam kötüdür diyenler kızacak ama ben hep ben ağlayacağıma karşı taraf, suçlu olanlar ağlasın derim.
Büyük ihtimal evini arar babası veya annesi çıktığında her mesajı tek tek söylerdim. Gerisiyle de ilgilenmezdim onların benim ne halde olduğumla ilgilenmedikleri gibi.
Annem bu yüzden senle düşman olunmaz senin tersin çok kötü der hep burcum hep bu tür şeylerde devreye giriyo ben napayım.
Ama ben tabii ki böyle yap demeyeceğim yapsan da aynı acıyı yine yaşıycaksın zaten en kötü bi'kaç arkadaşına anlat yayılsın o utanç ona yeter.
Of sinirlendim, mantığım gitti yine yazmıyorum daha
canım kızın üvey annesi falan var bi sürü sorunu var.çok kötübi aile değiller ama yine de söylemek istemiyorumCanim digerleri neyse de ailesine soylemende kendine yakistaramayacak bisey yok
yaslar kac bilmiyorum ama eger universite ogrencisi falansa ailesine soyle bence
cunku ailesi o kizdan sorumlu ve belki de o cinsel icerikli mesajlar onaylamayacaklari bir davranis
ogrenmis olurlar kizlarinin ne halt yedigini
18den sonra resit oluyoruz tamam da yine de bence evlenene kadar ailemiz bizden sorumlu
hem ailesine haber verirsen tahmin ediyorum ki kizin basi baya agriyacak, sen uzulecegine biraz da o uzulsun.
Ayni ben
burcumuz ayni mi merak ettim
ben kocum
aynen ben de ailesine soylerdim.
Ozellikle yaymazdim ama arkadaslardan da soran olursa soylerdim utanacak olan sen degilsin onlar utansin.
Igrenc bir sey yapmis ve cezasini cekmeli bence
kiza planlar kur tuzaklar hazirla demiyorum.
ama soran olursa ne kizin oldugunu bilsin bu da bir cezadir ona
duyulmasindan utanacaklarsa yapmasaydilar
belki kiz akillanir da bir daha boyle bir seyin yakinindan bile gecmez
ay yazdikca sinirleniyorum ya
canım kızın üvey annesi falan var bi sürü sorunu var.çok kötübi aile değiller ama yine de söylemek istemiyorum
canım kızın üvey annesi falan var bi sürü sorunu var.çok kötübi aile değiller ama yine de söylemek istemiyorum
ceydanın üstüne gitme bence belli ki sorunları var ve bu tarz yanlış hareketler yapıyo sağlıklı bi ailede büyümemiş
inan kimseyi istemiyorum artık anladım ki bu dünyanın çivisi çıkmış.teşekkür ederim bu aradaCanim seni tebrik ediyorum
seni dusunmeyeni sen dusunuyorsun
allah insallah gonlune gore hayirli birini cikarsin karsina tez zamanda :)
bariz ortadaydı böyle bi sey olduğu.. ama o kızla da zaten anca seks içerikli bi muhabbete girilir ne mal olduğu arkadasının sevgilisine asılmasından belliydi zaten..
peki canım cinsellik dışında duygusal seyler var mıydı ne bileyim birbirlerine hitap sekilleri, ya da seni seviyorumlar vs. bu tür seyler ?
benim okuduklarımda yoktu . aşkım -falan diye bi hitap da yoktu. zaten tüm mesajlarını da okuyamadım. cinsellik harici 2 mesaj okudum o da başta yazdıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?