Ahh keşke param olsaydııChz candır deyip kaçıyorum
Çok güzel spor kulüpleri anlaşmaları var, arkasında spor kulüpleri olan bir coin ne kadar kaybettirebilir ki ? Tabiki uzun vadeden bahsediyorumgerçi bana kısa vadede çok kazandırdı ama
Ama satmıyorum inatla satmıyorum, 10 lira görmeden çıkmayacağım
Yatırım tavsiyesi değildir..
Çok sevindim inşallah alırsınızO zirve yaptigi anlarda elimdeydi cok güzel katladi
Esim sevinçten halay cekiyr filan
Gormeniz lazım
Bende satmayacağım
O istedigim evi alacağım insallah
Cok az btt aldim dünÇok sevindim inşallah alırsınıztakip ettiğiniz sağlam hesaplar var mı başka altcoinler için biraz öneri almak istiyorum.. özelden yazabilir misiniz burada belki yasaktır
Teşekkür ederimm bendeCok az btt aldim dün
Pazar günü bnb katlayacak cok sert pump yiyecek diye bilgi geldi
2000 altina düşünce 2-3 tane alicam canim
Su an baska bildiğim yok
Spx almistim uzun vade için ama chz yükselince dayanamadim sattim 5 tl den chz ye girdim gece
Tabi ben stevedabitcoin hesabini takip ediyorumTeşekkür ederimm bendeaslında öneri veren takip ettiğiniz sosyal medya hesapları var mı demek istemiştim
damlaya damlaya göl olur, inşallah kat kat olsunAhh keşke param olsaydııaz aldım ama aldım bununla yetiniyorum şuan
inşallah gönlüne göre olurO zirve yaptigi anlarda elimdeydi cok güzel katladi
Esim sevinçten halay cekiyr filan
Gormeniz lazım
Bende satmayacağım
O istedigim evi alacağım insallah
Çok teşekkür ederimm hemen bakıyorumTabi ben stevedabitcoin hesabini takip ediyorum
Bide burda bir arkadaş evren ozen demisti onu takip ediyorum canim
Twitter da
Teşekkür ederimm inşallah hepimizin kat kat artardamlaya damlaya göl olur, inşallah kat kat olsun
inşallah gönlüne göre olur
damlaya damlaya göl olur, inşallah kat kat olsun
inşallah gönlüne göre olur
Allah arttırsınbende 2500 tl i
le chz aldım ilk defa bugün 7500 tl olmuş ben şokkkk
artıyor durmuyor hiç inşallah böyle artar gider teşekkür ettimAllah arttırsın
Ben kullanıyorum ama sadece para yatırmak içinBinance tr kullanan var mı arkadaşlar
Neden ordan oynamıyorsunuz peki ? Epey coin var orda daBen kullanıyorum ama sadece para yatırmak için
Binance trye tl yükleyip usdt'ye çeviriyorum, onu da binance globale aktarıyorum. Globalde daha fazla coin çeşidi var.. trde 10 çeşit falan var çok az..Neden ordan oynamıyorsunuz peki ? Epey coin var orda da
Ben dokunmayı düşünmüyorum.. düzenleme gelmesi şarttı o kadar hızlı artması hiç normal değildiGünaydın kızlar
Chz leri bozdurdunuz mu beklemede misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?