• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

kızlar alice diye bir şey çıkmış nedir bu?
Benim eşim sabah sanırım bundan aldı. 3 gündür pazartesi 9da bir şey çıkacak istediğim fiyattan çıkarsa istediğim kadar alabilirsem iyi diyordu. Sabah 9da kalktı onun için - normalde uyur- 10 centten mı ne çıkmış tabii saniyeler içinde diyor o fiyattan alınmıyormuş. Istediği kadar da alamamış. Neyse alabilmiş biraz istediği fiyattan olamasa da ve istediği kadar. 1 saat sonra satmış. Güzel kar etmiş sayılır. Şimdi alınma zamanı mı bilmiyorum o almam dedi ama. Ytd

Benim eşim sabah sanırım bundan aldı. 3 gündür pazartesi 9da bir şey çıkacak istediğim fiyattan çıkarsa istediğim kadar alabilirsem iyi diyordu. Sabah 9da kalktı onun için - normalde uyur- 10 centten mı ne çıkmış tabii saniyeler içinde diyor o fiyattan alınmıyormuş. Istediği kadar da alamamış. Neyse alabilmiş biraz istediği fiyattan olamasa da ve istediği kadar. 1 saat sonra satmış. Güzel kar etmiş sayılır. Şimdi alınma zamanı mı bilmiyorum o almam dedi ama. Ytd
Esini tebrik etmek lazim canim süper firlamis alice.
Nerden tüyo almis :)

Eşim tüyo almıyor. Hatta tüyo veren yerleri de pek mantıklı bulmuyor. Kendi buluyor, araştırıyor falan. 3 senedir biraz pişti.
Tüyo verenlerin ben bir şey bildiğine inanmıyorum. Çoğu konuşmak için konuşuyor

Back