• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Merhaba arkadaşlar arada topice bakıyorum. Coin i ben de çok merak ediyor ve almak istiyorum ama hiç bilgim yok. Nerden nasıl başlayabilirim? Youtube'da videoları olduğu söyleniyor. Nerden başlayabiliril bilgi almak için?
Ben binance kullanıyorum, youtube de uygulamayı detaylı anlatan videolar var .

Katılıyorum,
Ben çok yeniyim 1 ay olmadi daha ,
Bundan sonrası için al unut yapcam en az 1 ay chz bundan fazla çıkamaz galiba ne alsam bilemiyorum siz neleri takip ediyorsunuz ytd olmadan bende alayım takibe
Al unut kesinlikle en mantıklısı. Ben ada takip ediyorum, eterium, bi süre ltc ye baktım. Şimdi de dodge u takip ediyorum ytd yazayım da ne olur ne olmaz :) İlk başlarda al sat yapıyordum, büyük kayıp yaşadım tam 27000 dolarlara düştü btc. O zaman maliyetime gelmesini bekleyerek tüm paramı çektim. Şimdi tekrar giriş yaptım coin dünyasına. Birkaç zaman izlemede bırakacağım ufak ufak alıyorum

Al unut kesinlikle en mantıklısı. Ben ada takip ediyorum, eterium, bi süre ltc ye baktım. Şimdi de dodge u takip ediyorum ytd yazayım da ne olur ne olmaz :) İlk başlarda al sat yapıyordum, büyük kayıp yaşadım tam 27000 dolarlara düştü btc. O zaman maliyetime gelmesini bekleyerek tüm paramı çektim. Şimdi tekrar giriş yaptım coin dünyasına. Birkaç zaman izlemede bırakacağım ufak ufak alıyorum
Bende bugun kesin olarak kararkmi verdim al unut olarak devam edicem ,
Dün yine bnb al sat yapayım diye aldım terste kaldım

Bende bugun kesin olarak kararkmi verdim al unut olarak devam edicem ,
Dün yine bnb al sat yapayım diye aldım terste kaldım
Çok hızlı düşmeler oluyor. Stopsuz işlem yapmamak gerek. Gerçi coinler stopa değdiklerinde satıp tekrar çıkıyorlar. O yüzden al sat yerine beklemek çok mantıklı. Btcturk kullanıyordum yeni binance a geçiş yaptım. Bakalım hayırlısı umarım bol kazançlarımız olur

İyi akşamlar kızlar
Bugün haberlerde kripto paralara yakında vergi getireceklerinden bahsettiler. Hemde %30 ..
Bundan dolayı. Biraz düşüş oldu sonra toparlandı. Bu arada biz chz ilk aldığımzda 33 tü eşimi dinlemeyip al sat yaptık. Çok pişmanım tabi. Hemde yüklü miktarda almıştık.
Şimdi tekrar alıp uzun bir süre satmayacağız.
oğlumuz için belki ilerde yatırım olur.

Çok hızlı düşmeler oluyor. Stopsuz işlem yapmamak gerek. Gerçi coinler stopa değdiklerinde satıp tekrar çıkıyorlar. O yüzden al sat yerine beklemek çok mantıklı. Btcturk kullanıyordum yeni binance a geçiş yaptım. Bakalım hayırlısı umarım bol kazançlarımız olur
O zaman nasıl olcak stopta satacak çıkarsa yine zarar ederiz
Insallah hepimizin kazancı bol olsun

O zaman nasıl olcak stopta satacak çıkarsa yine zarar ederiz
Insallah hepimizin kazancı bol olsun
Stop zarar kesmek için. Yani 3000 lira zarar etmektense 100 tl ile kurtulmak için. Teknik analiz bilmek gerekiyor biraz mum okumak vs. Ama tabi her şey teknik analize bağlı değil. Biraz zararı bazı zamanlarda göze almak gerekiyor. O yüzden yaklaşık %8-9 arasına stop koyuyorum ben yaptığım işlemlerde bu değerin altına düşerse düşüş trendine girebilir diyerek.

Stop zarar kesmek için. Yani 3000 lira zarar etmektense 100 tl ile kurtulmak için. Teknik analiz bilmek gerekiyor biraz mum okumak vs. Ama tabi her şey teknik analize bağlı değil. Biraz zararı bazı zamanlarda göze almak gerekiyor. O yüzden yaklaşık %8-9 arasına stop koyuyorum ben yaptığım işlemlerde bu değerin altına düşerse düşüş trendine girebilir diyerek.
Anladım teşekkür ederim.

Back