• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Chz candır deyip kaçıyorum 😁😁
Çok güzel spor kulüpleri anlaşmaları var, arkasında spor kulüpleri olan bir coin ne kadar kaybettirebilir ki ? Tabiki uzun vadeden bahsediyorum 🤭 gerçi bana kısa vadede çok kazandırdı ama 🤪
Ama satmıyorum inatla satmıyorum, 10 lira görmeden çıkmayacağım 😁🤭
Yatırım tavsiyesi değildir..

Chz candır deyip kaçıyorum 😁😁
Çok güzel spor kulüpleri anlaşmaları var, arkasında spor kulüpleri olan bir coin ne kadar kaybettirebilir ki ? Tabiki uzun vadeden bahsediyorum 🤭 gerçi bana kısa vadede çok kazandırdı ama 🤪
Ama satmıyorum inatla satmıyorum, 10 lira görmeden çıkmayacağım 😁🤭
Yatırım tavsiyesi değildir..
Ahh keşke param olsaydıı 😅😅 az aldım ama aldım bununla yetiniyorum şuan 🤣🤣

O zirve yaptigi anlarda elimdeydi cok güzel katladi
Esim sevinçten halay cekiyr filan :KK70:
Gormeniz lazım
Bende satmayacağım
O istedigim evi alacağım insallah 🥰
Çok sevindim inşallah alırsınız 😍😍 takip ettiğiniz sağlam hesaplar var mı başka altcoinler için biraz öneri almak istiyorum.. özelden yazabilir misiniz burada belki yasaktır 🙏

Çok sevindim inşallah alırsınız 😍😍 takip ettiğiniz sağlam hesaplar var mı başka altcoinler için biraz öneri almak istiyorum.. özelden yazabilir misiniz burada belki yasaktır 🙏
Cok az btt aldim dün
Pazar günü bnb katlayacak cok sert pump yiyecek diye bilgi geldi
2000 altina düşünce 2-3 tane alicam canim
Su an baska bildiğim yok
Spx almistim uzun vade için ama chz yükselince dayanamadim sattim 5 tl den chz ye girdim gece 🤓

Cok az btt aldim dün
Pazar günü bnb katlayacak cok sert pump yiyecek diye bilgi geldi
2000 altina düşünce 2-3 tane alicam canim
Su an baska bildiğim yok
Spx almistim uzun vade için ama chz yükselince dayanamadim sattim 5 tl den chz ye girdim gece 🤓
Teşekkür ederimm bende ♥️ aslında öneri veren takip ettiğiniz sosyal medya hesapları var mı demek istemiştim 🙈

Back