Bu seviyelerde yataya saracak gibi gözüküyor. Hot uçuşa geçti chz gibi ama yine ona da bir düzeltme gelir diye düşünüyorum :)Chz güzel alım fırsatı sunmuştu tekrar yükselişe geçti bakalım neler olacak
Benim eşim sabah sanırım bundan aldı. 3 gündür pazartesi 9da bir şey çıkacak istediğim fiyattan çıkarsa istediğim kadar alabilirsem iyi diyordu. Sabah 9da kalktı onun için - normalde uyur- 10 centten mı ne çıkmış tabii saniyeler içinde diyor o fiyattan alınmıyormuş. Istediği kadar da alamamış. Neyse alabilmiş biraz istediği fiyattan olamasa da ve istediği kadar. 1 saat sonra satmış. Güzel kar etmiş sayılır. Şimdi alınma zamanı mı bilmiyorum o almam dedi ama. Ytdkızlar alice diye bir şey çıkmış nedir bu?
Ben sabah kardeşime uzun vadede dokunmayacağını söylediği için aldım.. ama daha fazla düşebilir de, çok teknik yorum bilmiyorum youtubeda twitterda yorumlayanlara bakın istersenizKızlar şimdi chz alınır mı yaaa?
Esini tebrik etmek lazim canim süper firlamis alice.Benim eşim sabah sanırım bundan aldı. 3 gündür pazartesi 9da bir şey çıkacak istediğim fiyattan çıkarsa istediğim kadar alabilirsem iyi diyordu. Sabah 9da kalktı onun için - normalde uyur- 10 centten mı ne çıkmış tabii saniyeler içinde diyor o fiyattan alınmıyormuş. Istediği kadar da alamamış. Neyse alabilmiş biraz istediği fiyattan olamasa da ve istediği kadar. 1 saat sonra satmış. Güzel kar etmiş sayılır. Şimdi alınma zamanı mı bilmiyorum o almam dedi ama. Ytd
Eşim tüyo almıyor. Hatta tüyo veren yerleri de pek mantıklı bulmuyor. Kendi buluyor, araştırıyor falan. 3 senedir biraz pişti.Esini tebrik etmek lazim canim süper firlamis alice.
Nerden tüyo almis :)
Cok iyiymişEşim tüyo almıyor. Hatta tüyo veren yerleri de pek mantıklı bulmuyor. Kendi buluyor, araştırıyor falan. 3 senedir biraz pişti.
Bu arada analizi olursa bizimle paylasirmisinizEşim tüyo almıyor. Hatta tüyo veren yerleri de pek mantıklı bulmuyor. Kendi buluyor, araştırıyor falan. 3 senedir biraz pişti.
Tüyo verenlerin ben bir şey bildiğine inanmıyorum. Çoğu konuşmak için konuşuyorEşim tüyo almıyor. Hatta tüyo veren yerleri de pek mantıklı bulmuyor. Kendi buluyor, araştırıyor falan. 3 senedir biraz pişti.
Yani herkesin farklı bir amacı vardır. Ben de pek inanmıyorum.Tüyo verenlerin ben bir şey bildiğine inanmıyorum. Çoğu konuşmak için konuşuyor
Paylaşırım söylerse.Bu arada analizi olursa bizimle paylasirmisiniz
Sizin mesajınızdan sonra holoya baktım aşırı cezbetti bende birazcık aldım bakalım 1 doları görürüz inşallahkonuyu takipteyim bende chz vardi bugun birazda holo aldim amatorum henuz
ben zarardayim birazSizin mesajınızdan sonra holoya baktım aşırı cezbetti bende birazcık aldım bakalım 1 doları görürüz inşallahTeşekkürler
Bendeeeben zarardayim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?