- 18 Eylül 2019
- 287
- 581
- 23
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bilmiyorum ama riskliyse çok iyi öğrenmeden başlamamak lazımKızlar kaldıraçlı islem yapanınız varmı riskleri baya varmış
o nedemek kiKızlar kaldıraçlı islem yapanınız varmı riskleri baya varmış
ay inşallah çıkar eth den zarardayımHer düşüşün bir çıkışı vardır kizlar beklemedeyiz
daha çok yeniyim kriptoda çıkar inşallahay inşallah çıkar eth den zarardayım
Her düşüşün bir çıkışı vardır kizlar beklemedeyiz
Şu an piyasa çok değişik, Hindistan kripto paranın yasaklanacağını açıkladı bitcoin baya düşüşte. Türkiye de incelemek için komisyon kurulacak gibisinden bir açıklama yaptı. Paranız tamamen sıfırlanmaz ama şu an girseniz zarar edebilirsiniz. Tabi ki ben kişisel düşüncelerimi söylüyorum. Son karar sizin. Mesela 1000 tlniz bir kaç saat içinde 800e de düşebilir 1100 TLde olabilir. Çok değişik seyrediyor hem btc hem altcoinler. Ben de mesela zarardayım bazılarından biraz şans işi biraz bilgi birikimMerhaba kızlar kripto parayı ben de şimdi araştırıp yeni yeni bilgi ediniyorum.You tube den binance kullanım diye bakıp video gördüm. Sadece onu biraz izledim binance grafik üzerinden anlatımlar yapıyordu. Ama pek te anlayamadım çok yeni olduğum için galiba. Binance daha güvenilir galiba. Öncelikle binance indirip ordan işlem yapacağım. Genellikle bitcoin mi yoksa altcoin mi almak daha mantıklı. Öneriniz var mı? Bir de paran tamamen dibe çöker kalmayabilir gibi yorumlar da okuyorum. Eldeki para sıfırlanır mi? Ya da zarara girip satanlar oluyor. Satmayıp beklesek yine yükselir zaten öyle değil mi? Yeni yeni öğrenmeye başladığım için sorularım fazla acemice gelebilir.
Anladım canm çok teşekkür ederim. Şuan girmeyim o zaman, araştırmaya devam edeyim. :)Şu an piyasa çok değişik, Hindistan kripto paranın yasaklanacağını açıkladı bitcoin baya düşüşte. Türkiye de incelemek için komisyon kurulacak gibisinden bir açıklama yaptı. Paranız tamamen sıfırlanmaz ama şu an girseniz zarar edebilirsiniz. Tabi ki ben kişisel düşüncelerimi söylüyorum. Son karar sizin. Mesela 1000 tlniz bir kaç saat içinde 800e de düşebilir 1100 TLde olabilir. Çok değişik seyrediyor hem btc hem altcoinler. Ben de mesela zarardayım bazılarından biraz şans işi biraz bilgi birikim
Eğer ki riske etmek istemezseniz içtenlikle söylüyorum girmeyin. Coin alabileceğiniz programlardan birini indirip inceleyebilirsiniz. Mesela kurcalayın ne nerde diye biraz izleyin hangisi düşüşte hangisi yükselişte izlediğiniz videoları uygulama üzerinde de bakın bunlar da başlangıç için çok yararlı olurAnladım canm çok teşekkür ederim. Şuan girmeyim o zaman, araştırmaya devam edeyim. :)
Kesinlikle riske etmek istemem. Küçük miktarlarla deneme yapmak istedim ama o da şimdi kalsın. Aynen dediğiniz gibi yapayım. Binance mi indirsem?Baska indirmemi önereceğiniz bir program vs var mı?Eğer ki riske etmek istemezseniz içtenlikle söylüyorum girmeyin. Coin alabileceğiniz programlardan birini indirip inceleyebilirsiniz. Mesela kurcalayın ne nerde diye biraz izleyin hangisi düşüşte hangisi yükselişte izlediğiniz videoları uygulama üzerinde de bakın bunlar da başlangıç için çok yararlı olur
Ben de yeni başladım bazı coinlerde aman nakitim kalmasın hemen hepsini dönüştüreyim moduna girdiğim için yükselirken aldım ve düşüşe geçtiler şuan birkaçında büyük zarardayım ders oldu... Yaşamadan anlayamazdım Kesinlikle çok araştırın ben yüzme bilmeden denize daldım deneyimleyerek öğrenmek kötü oluyorKesinlikle riske etmek istemem. Küçük miktarlarla deneme yapmak istedim ama o da şimdi kalsın. Aynen dediğiniz gibi yapayım. Binance mi indirsem?Baska indirmemi önereceğiniz bir program vs var mı?
Şuan zarardasiniz ama satmaz beklerseniz eni sonu kara geçersiniz. Yanlış bilmiyorum değil mi?Ben de yeni başladım bazı coinlerde aman nakitim kalmasın hemen hepsini dönüştüreyim moduna girdiğim için yükselirken aldım ve düşüşe geçtiler şuan birkaçında büyük zarardayım ders oldu... Yaşamadan anlayamazdım Kesinlikle çok araştırın ben yüzme bilmeden denize daldım deneyimleyerek öğrenmek kötü oluyor
Şuan zarardasiniz ama satmaz beklerseniz eni sonu kara geçersiniz. Yanlış bilmiyorum değil mi?
Btc Türk’e de bakabilirsiniz binance olur paribu falan bence leş gibiKesinlikle riske etmek istemem. Küçük miktarlarla deneme yapmak istedim ama o da şimdi kalsın. Aynen dediğiniz gibi yapayım. Binance mi indirsem?Baska indirmemi önereceğiniz bir program vs var mı?
O zaman btc Türk ve binance yi indireyim bakıp bilgilenmek amaçlı.Btc Türk’e de bakabilirsiniz binance olur paribu falan bence leş gibi
İnşallah tek temennim piyasadan çekilen coinlerde oluyormuş maalesef elimizde de patlayabilir...Şuan zarardasiniz ama satmaz beklerseniz eni sonu kara geçersiniz. Yanlış bilmiyorum değil mi?