• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Al sat yaktı beni ..
Alıp unutacaksın diyorum nokta.
Al sat akıl karı değil. İlk girdiğim gün XLM %50 kar vermişti. Sattım, düşünce tekrar alayım çıkacak dedim. Düştüğünü düşünerek aldım daha da dibe girdi. %20 zararla çıktım. Al sat yapayım derken eldeki gidiyor. Kesinlikle al bırak taraftarıyım. Sürekli takip etmemek gerek.

Al sat akıl karı değil. İlk girdiğim gün XLM %50 kar vermişti. Sattım, düşünce tekrar alayım çıkacak dedim. Düştüğünü düşünerek aldım daha da dibe girdi. %20 zararla çıktım. Al sat yapayım derken eldeki gidiyor. Kesinlikle al bırak taraftarıyım. Sürekli takip etmemek gerek.
Katılıyorum,
Ben çok yeniyim 1 ay olmadi daha ,
Bundan sonrası için al unut yapcam en az 1 ay chz bundan fazla çıkamaz galiba ne alsam bilemiyorum siz neleri takip ediyorsunuz ytd olmadan bende alayım takibe

Merhaba arkadaşlar arada topice bakıyorum. Coin i ben de çok merak ediyor ve almak istiyorum ama hiç bilgim yok. Nerden nasıl başlayabilirim? Youtube'da videoları olduğu söyleniyor. Nerden başlayabiliril bilgi almak için?

Back