Çoğunluğa uyan koyundur.. bosaniyorum

Seni aldatıyorum oyununa ne gerek var şakası bile iğrenç. Ya size yada o adama bişey yapsaydı? Bunu kabul eden adama ve bilip onaylayan annene de şaştım doğrusu. Boşanmak istiyorum de oldu bitti. Zaten cezaevi geçmişi var çok sürmez dava diye düşünüyorum...

Çünkü çok söyledim psikolojim kaldırmıyor hissim kalmadı duygum kalmadı diye ama çok düşüncesiz inanın ağlamaya krizleri yaşıyorum artık kendimi ona anlatamamaktan

Bosancam diye konu açmışsın ama bosanamama getiriyorsun niye konu açtım o zaman bizide tasalatmak icin mi?
Ben zaten bosancam öyle yada böyle çoğunluğa uymicam yanlış anlattım galiba boşanmaya yanaşmayan eşim.. bende çocuklarla gidecek yerim yok.. ama o giderse ailesiyle yaşarsa veya çocukların biri onda biri bende kalsa ablam baksa küçük çocuğuma ben çalışsam. Annesi zaten çocuk bakıcılığı yapılmıştı büyük oğlum da artık laftan anlamayan biri değil bu şekilde düşünüyorum şuan o nekadar kabul edip istemesede

Tamam yapmışsınız bir hata 14 yaşında evlenmişsiniz kaçarak.

Fakat 10 yıl boyunca hatalar silsilesine devam etmek ,artık hata değil seçimlerinizdir.

Çocuk yapmak yerine çalışma hayatına atılsaydınız ,şu an en azından bana ve çocuklarıma kim bakacak kaygınız olmazdı.

Yazık cidden ya çok üzücü şu çocukların çektiklerine ,düştükleri duruma bak , sorumsuz ana babaları yüzünden hemde.

Acicam konuda yazamadım ama nasıl acicam yardımcı olup anlatabilir misiniz şiddetli geçimsizlik den açsam en baştan sonuna kadar herşeyi anlatayım mı dilekçede

Benim sorumsuzluğm o yaşta evlenmek sadece zaten çalışıyordum ben ikinci çocuğa hamile kaldığım zaman diyorum ya plansız olan bir gebelikte neden gidip aldirayim bişey yapmadım tabiki sorumsuz olan babaydi veya benim düzelir umidiyle senelerce beklemem

Kendini ona anlatma ailenin yanına git ve mahkemeye başvur... Tehlikeli planlar yapma lütfen.
Annem çok değişik insan gitmiyorum şimdilik keske o gitse ama olurmu rahatını bozmaz biz rezil olucaz ki.. değerini bileyim onun . Niyeti bu çünkü ailem bakmaz biliyor ve muhtaç etmeye çalışıyor kendine.. kendide zaten hoş ailesinden destek alıyor o parayla bana ahkam kesiyor sanki sahsima bişey yapıyorum. Çok doluyum ya cok

Nafaka alınmaz değil mi çocuğum için skkli isi yok çünkü senelerdir ve hala yok yani kendim için kuruş istemicem zaten
Nafaka verir hakim çok az da olsa. İşsiz olması nafakaya hükmetmesine engel değil ama veremez işte , icra takibi açman gerekir bu durumda da. Kendin yapamazsın bunları. Dediğim gibi , adliyeye git ve orda adli yardımdan faydalanmak istediğini söyle, avukat atayacaklar onlar sana ücretsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…