- 23 Ağustos 2020
- 4.169
- 7.413
- 34
-
- Konu Sahibi Melekgibi01
Hayırlısı artıkHiç de öyle meraklı değildim sevgiliydik aslında sadece mektuplasirdik abim öğrenince tehdit etti oldurucem asicam kesicem o zamanlar korktum bende şuan ki aklım olsa gel döv abi derdim yemin ediyorum keşke kacmayip dayak yeseydim
Abim bıçakla kapısında bekliyordu onu bulamayinca benim yanıma gelip bana vurmaya çalışıyor annem hep araya giriyorduNiye kaçmak zorunda kaldınız? Sevgili olarak devam etseydiniz en azından 20 yaşına kadar
Ya bana Bi kız sevgilin var mı demişti yaş 12 fln ama haha sevgili ne demek demiştim neyse 14 de biliyordum allahtan sevgiliyiKocaya kaçacak kafa yoktu amabelkide ben salaktim derdim okul ve oyundu
Valla koca fln bilmiyorduk en azından çocuk doğum sevişme vs bunları 25 den sonra öğrendimYorum yapan hanımlar 14 yaşınızda hepiniz süper mantıklı kadınlar mıydınız? Verdiğiniz her karar doğru muydu?
Çok sağol inan çok haklısın hata yaptım ve ailemde dahil burdaki insanlarda dahil düşene tekme vurmaya meraklı insanlar. İki çocukla ise girmem mümkün değil konuşuyorum ayrılalım olmuyor zaten sende istemiyorsun bu eziyet neden diyorum ama psikolojik takintilik var .hani şu sekilde ondan ayrılırsam mutlu olurum hatta zaman geçer yeni bir hayat kurarım .. benim çocuklarım başka adama baba diyemez toprağa girersin diyorYa kızlar konu sahibi bir hata yapmış zamanında ve olaylar bu duruma gelmiş düşene bir tekme de biz vuralım mantığından çıkın lütfen herkes hata yapabilir kibarca fikrinizi belirtirsiniz ama nedir bu yaşadıklarını hak etmişsin göndermeli mesajlar anlamıyorum nerde kadının kadına vereceği destek yardım, konu sahibine gelince şuan 24 yaşındasın kendine yeni bir hayat yeni bir düzen kurabilirsin bir işe gir araştır bak, eşinle de net bir şekilde konuş ayrılmak istiyorum de oyunlar oynamaya ne gerek var haklıyken haksız duruma düşürme kendini, baktin olmuyor en basitinden terapi alın bisey yapın daha çok gençsiniz ya güzellikle ayrılın yada bir rehabilite sürecine girip toparlayın evliliğini
Ailesi zorla evlendirse söyleyecek çok şey var ama 14 yaşında kaçıp evlenen birine üzülemeyeceğim yani.
Cocuklara bakacak biri olsa çalışırdım ki ben hamileyken bile o evde otururken garsonluk yapmıştım işten hiç kaçmam ama çocuklar a bakacak kimsem yokSeninle yaşıt kardeşim var.
İşinde gücünde çalışıyor.
Hata yapmışsın şimdi ileriye bak.
Boşan ve işe gir çalış.
Gerisi sende
Evet hep geçmişini düşünür insan bende düşününce doğru dediğiniz o zamanlar ailem aile gibi değildi zaten onlarda boşandıBu kadar da yargilamayin. Bazi evlerde sevgi görmeyenler maalesef cözümü disarda sevgiyi aramakta buluyorlar. Maalesef buda cözüm degil tabi ama cahillik iste. Öyle veya böyle simdi dönüp baksa ayni karari vermez sanirim
Cocuklara bakacak biri olsa çalışırdım ki ben hamileyken bile o evde otururken garsonluk yapmıştım işten hiç kaçmam ama çocuklar a bakacak kimsem yok
14 yaşında başıma şunlar gelse, kaçmak yerine ayrılmak gelirdi aklıma. Korkardım, kaçmak ne demek? Gözünüz karaymıs çok.Abim bıçakla kapısında bekliyordu onu bulamayinca benim yanıma gelip bana vurmaya çalışıyor annem hep araya giriyordu
Vallahi oluyor yani bende evlenip çocuk için can atmadım zaten eskide yaşamıyor olsakda eski insanlar hep 15-16 yaşlarda evlenmiş bende galiba o devrin insanı gibiValla koca fln bilmiyorduk en azından çocuk doğum sevişme vs bunları 25 den sonra öğrendim
Annem babam boşanma konusu hariç bana kızmaz laf etmezler ama bosancam diyince bı degisiyorlar ve nedenini maddiyata bağlıyorumAilenle aran düzelmedi mi ?
Nasıl boşanacaksın o zaman bu adamdan ?
Canım kısır çektiBiz sınavlara çalışırken hanımefendi günlerde kısır yiyordu lafı geldi aklıma
Çok sağol inan çok haklısın hata yaptım ve ailemde dahil burdaki insanlarda dahil düşene tekme vurmaya meraklı insanlar. İki çocukla ise girmem mümkün değil konuşuyorum ayrılalım olmuyor zaten sende istemiyorsun bu eziyet neden diyorum ama psikolojik takintilik var .hani şu sekilde ondan ayrılırsam mutlu olurum hatta zaman geçer yeni bir hayat kurarım .. benim çocuklarım başka adama baba diyemez toprağa girersin diyor
Bunun için ayrıca söyledim biliyor musun keşke hiç cevap vermeseydim haklısın dedim ve sonra bir aydır zaten surat asiyorsun dedim yani zaten bir problem vardı o tuzu yağı oldu onun için patlamaya sebep arıyordu resmen çünkü surat asma konusu çok saçma ve küfürü hak etmeyen bir konuydu14 yaşında başıma şunlar gelse, kaçmak yerine ayrılmak gelirdi aklıma. Korkardım, kaçmak ne demek? Gözünüz karaymıs çok.
Zaten hiç saygının kalmadığı bir ilişkiniz var. Siz aldattım seni diyorsunuz , o size hayat kadını muamelesi yapıyor fln... Biri sosyal medyadan size mesaj atıyor, siz kibarca reddetim diyorsunuz, ki cevap yazmanız bile aşırı gereksiz. Zaten sonunda gerçekten aldatacaksınız bir gün bence o sebeple bir an önce boşanın, ailenizin yanına gidin, iş bulup çalışın. Başka yapacak bir şey yok...
Annem babam boşanma konusu hariç bana kızmaz laf etmezler ama bosancam diyince bı degisiyorlar ve nedenini maddiyata bağlıyorum
Evet hep geçmişini düşünür insan bende düşününce doğru dediğiniz o zamanlar ailem aile gibi değildi zaten onlarda boşandı