Çoğunluğa uyan koyundur.. bosaniyorum

Ya kızlar konu sahibi bir hata yapmış zamanında ve olaylar bu duruma gelmiş düşene bir tekme de biz vuralım mantığından çıkın lütfen herkes hata yapabilir kibarca fikrinizi belirtirsiniz ama nedir bu yaşadıklarını hak etmişsin göndermeli mesajlar anlamıyorum nerde kadının kadına vereceği destek yardım, konu sahibine gelince şuan 24 yaşındasın kendine yeni bir hayat yeni bir düzen kurabilirsin bir işe gir araştır bak, eşinle de net bir şekilde konuş ayrılmak istiyorum de oyunlar oynamaya ne gerek var haklıyken haksız duruma düşürme kendini, baktin olmuyor en basitinden terapi alın bisey yapın daha çok gençsiniz ya güzellikle ayrılın yada bir rehabilite sürecine girip toparlayın evliliğini

14 yasında mı evlendin gerçekten. Ben o yaşta ip atlıyordum ya sevgili bile benım ıcın çok buyuk bir şeydi. Nasıl bir cahillik bu anlamıyorum ki ? O yasta derdin nasıl evlilik oldu daha fazla konuşmak istemıyorum. Kaçarak evlenenlerin sonu genelde hep böyle zaten. Çünkü gerçekten evlenmek isteyen insan önce bi olgunluğa erişir meslek sahibi olur ev bakacak kıvama gelir. Eş ne demek onu bilir. Sonra evlenilir. Ama yok ben bunlarla uğraşmak istemıyorum direk kandırım kacırayım diyenler maalesef sonları bu.

Seninle yaşıt kardeşim var.
İşinde gücünde çalışıyor.
Hata yapmışsın şimdi ileriye bak.
Boşan ve işe gir çalış.
Gerisi sende

Çok sağol inan çok haklısın hata yaptım ve ailemde dahil burdaki insanlarda dahil düşene tekme vurmaya meraklı insanlar. İki çocukla ise girmem mümkün değil konuşuyorum ayrılalım olmuyor zaten sende istemiyorsun bu eziyet neden diyorum ama psikolojik takintilik var .hani şu sekilde ondan ayrılırsam mutlu olurum hatta zaman geçer yeni bir hayat kurarım .. benim çocuklarım başka adama baba diyemez toprağa girersin diyor

Ailesi zorla evlendirse söyleyecek çok şey var ama 14 yaşında kaçıp evlenen birine üzülemeyeceğim yani.

Bu kadar da yargilamayin. Bazi evlerde sevgi görmeyenler maalesef cözümü disarda sevgiyi aramakta buluyorlar. Maalesef buda cözüm degil tabi ama cahillik iste. Öyle veya böyle simdi dönüp baksa ayni karari vermez sanirim

Seninle yaşıt kardeşim var.
İşinde gücünde çalışıyor.
Hata yapmışsın şimdi ileriye bak.
Boşan ve işe gir çalış.
Gerisi sende
Cocuklara bakacak biri olsa çalışırdım ki ben hamileyken bile o evde otururken garsonluk yapmıştım işten hiç kaçmam ama çocuklar a bakacak kimsem yok

Evet hep geçmişini düşünür insan bende düşününce doğru dediğiniz o zamanlar ailem aile gibi değildi zaten onlarda boşandı

Abim bıçakla kapısında bekliyordu onu bulamayinca benim yanıma gelip bana vurmaya çalışıyor annem hep araya giriyordu
14 yaşında başıma şunlar gelse, kaçmak yerine ayrılmak gelirdi aklıma. Korkardım, kaçmak ne demek? Gözünüz karaymıs çok.
Zaten hiç saygının kalmadığı bir ilişkiniz var. Siz aldattım seni diyorsunuz , o size hayat kadını muamelesi yapıyor fln... Biri sosyal medyadan size mesaj atıyor, siz kibarca reddetim diyorsunuz, ki cevap yazmanız bile aşırı gereksiz. Zaten sonunda gerçekten aldatacaksınız bir gün bence o sebeple bir an önce boşanın, ailenizin yanına gidin, iş bulup çalışın. Başka yapacak bir şey yok...

Ya çok çıkmaz bir konu ve hassas bir durum ne desem bilemiyorum, eşinden uzaklaşmışsın haklı olarak ve evliliği kurtarma devam ettirme fikrin var mı bilmiyorum, adam da biraz kusura bakma değişik biri gibi seni yıpratacak cinsten Allah yardımcın olsun kardeşim zor durumun bol bol dua et güzel kapılar açılır inşallah sana da

Bunun için ayrıca söyledim biliyor musun keşke hiç cevap vermeseydim haklısın dedim ve sonra bir aydır zaten surat asiyorsun dedim yani zaten bir problem vardı o tuzu yağı oldu onun için patlamaya sebep arıyordu resmen çünkü surat asma konusu çok saçma ve küfürü hak etmeyen bir konuydu

Evet hep geçmişini düşünür insan bende düşününce doğru dediğiniz o zamanlar ailem aile gibi değildi zaten onlarda boşandı

Cok genc evlenmissiniz. Esiniz sorumluluk almayi ögrenmemis zamaninda, aileside buna canak tutmus sanirim. Benim oglum genc evlenip ailesini süründürse sanirim poposuna bi kac tekme atarim. Birde karakterimizde cok degisiyor belli bir yastan sonra .Ortada iki cocuk da var. Evliligi kurtarmak istiyorsaniz esinizle oturup konusmaniz lazim. Söz konusu sadece siz degilsiniz cocuklarinizin da gelecegi de söz konusu. Evliligi sürdürmek istiyorsa sizinle el ele vermek zorunda. Birbirinize hayati zindan edecekseniz ayrilmaniz daha iyi. Ama söyle bir gercek de var: siz bosansaniz adamdan pek bir fayda size yinede gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…