- 27 Ağustos 2022
- 2
- 6
-
- Konu Sahibi Blackbird29
Otelde milletin sizin sayenizde sevişmeye başladığını nasıl anlıyodunuz yawHerkese merhaba! Bu konuyla ilgili kime danışacağımı bilemedim. Bu sayfayla karşılaştım. Çocuk olmadan önce düzgün giden cinsel ve romantik hayatımız vardı. Bu arada yurtdışında yaşıyoruz. Eşim bana çok düşkün. Bazen istesemde istemesemde benimle birlikte olurdu. Aklından geçeni yapar. Çekinmez. Buda beni tahrik ederdi. Gittiğimiz otellerde veya komşularımız sesimizi duyup sevişmeye başlarlardı. Çocuktan sonra eşimden uzaklaştım. Eşimde bu duruma alıştı. Eskisi o şehveti bulamıyorum. Özlüyorum. Eşimi eski haline nasıl geri getirebilirim? Fikir veri
Dünya güneşin etrafında dönmekten sıkılmış blackbird'in etrafında döneyim biraz da demiş. AdsgagsgsHerkese merhaba! Bu konuyla ilgili kime danışacağımı bilemedim. Bu sayfayla karşılaştım. Çocuk olmadan önce düzgün giden cinsel ve romantik hayatımız vardı. Bu arada yurtdışında yaşıyoruz. Eşim bana çok düşkün. Bazen istesemde istemesemde benimle birlikte olurdu. Aklından geçeni yapar. Çekinmez. Buda beni tahrik ederdi. Gittiğimiz otellerde veya komşularımız sesimizi duyup sevişmeye başlarlardı. Çocuktan sonra eşimden uzaklaştım. Eşimde bu duruma alıştı. Eskisi o şehveti bulamıyorum. Özlüyorum. Eşimi eski haline nasıl geri getirebilirim? Fikir veri
Gittiğimiz otellerde veya komşularımız sesimizi duyup sevişmeye başlarlardı.
Bana da Mahmut dayının gece fantazisi gibi geldi.Senaryo üzerinde biraz daha çalışman lazım,ıhhhh olmamış.
hala banlı, yoksa konu dediğin gibi ilgisini çekebilir.