Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya aklıma bir kaç sene önce eski evimde yatak kırma (eşyalı evdi ve yatak dandikti) muhabbeti geldi. Alt komşum kahve içmeyi teklif etti çok anaç bi kadın böyle. Neyse sohbet falan arada çok kibarca "Ablacım abinle ben sizi çok net duyuyoruz, yatağının kırılmasına kadar duyduk, bil istedim duvarlar çok ince vs " utancımdan varya yerin dibine girdim rezzzaletttt hala hatırlayınca kendimi yolasım geliyo. Her komşu sizinki gibi mi bizim komşu travma yaşadı yazık dkdkdk
Hadi ablacım komşuyu geçtim (aslında tam geçemedimde neyse) oteldekinin sizin sesinizden tahrik olup yaptıgını nerden anladınız (tamam en iyi sevişen, en azgın, en çığlık çığlığa sevişen, en tutkulu, komşuların hayranlıkla dinlediği inleme sahip çift sizsiniz)