- 14 Haziran 2023
- 586
- 1.065
-
- Konu Sahibi Blackbird29
Herkese merhaba! Bu konuyla ilgili kime danışacağımı bilemedim. Bu sayfayla karşılaştım. Çocuk olmadan önce düzgün giden cinsel ve romantik hayatımız vardı. Bu arada yurtdışında yaşıyoruz. Eşim bana çok düşkün. Bazen istesemde istemesemde benimle birlikte olurdu. Aklından geçeni yapar. Çekinmez. Buda beni tahrik ederdi. Gittiğimiz otellerde veya komşularımız sesimizi duyup sevişmeye başlarlardı. Çocuktan sonra eşimden uzaklaştım. Eşimde bu duruma alıştı. Eskisi o şehveti bulamıyorum. Özlüyorum. Eşimi eski haline nasıl geri getirebilirim? Fikir veri
Alt kattaki abla inliyor kalk kocacım cima eyleyelim bunların da içi gecmiş demesinler binacak seviselim sabahlar olmasın önden gelen merdivenleri siler ona göre assdggkgln
sex shoptan malum malzeme alıp ertesi aksami beklerler zaar ay Allahim ne diyorum ben ama böyle konuya böyle cevapyalnızlar napıyor acaba bunları duyunca insanın canı koca çeker
Gülmekten gözümden yaş aktıKomşular sevişmeye mi başlıyordu? Bu kadar da influencer olunmaz
“Binacak” kelimesi normal bi kelimeyken bu mesajın içinde nasıl erotik argo hissi verebilir ya askdkflglgAlt kattaki abla inliyor kalk kocacım cima eyleyelim bunların da içi gecmiş demesinler binacak seviselim sabahlar olmasın önden gelen merdivenleri siler ona göre assdggkgln
Öyle bir konu ki kullanılan her kelime erotik gelmeye basladı bu nasıl konu ya girdap gibi“Binacak” kelimesi normal bi kelimeyken bu mesajın içinde nasıl erotik argo hissi verebilir ya askdkflglg
Konuyu okudum kocamla sevişmeye gidiyorum inanır mısınız konu sahibi öyle etkiliÖyle bir konu ki kullanılan her kelime erotik gelmeye basladı bu nasıl konu ya girdap gibi
Bak demek ki dogru söylüyormus dur ben de gidiyorum bi snKonuyu okudum kocamla sevişmeye gidiyorum inanır mısınız konu sahibi öyle etkili
Herkese merhaba! Bu konuyla ilgili kime danışacağımı bilemedim. Bu sayfayla karşılaştım. Çocuk olmadan önce düzgün giden cinsel ve romantik hayatımız vardı. Bu arada yurtdışında yaşıyoruz. Eşim bana çok düşkün. Bazen istesemde istemesemde benimle birlikte olurdu. Aklından geçeni yapar. Çekinmez. Buda beni tahrik ederdi. Gittiğimiz otellerde veya komşularımız sesimizi duyup sevişmeye başlarlardı. Çocuktan sonra eşimden uzaklaştım. Eşimde bu duruma alıştı. Eskisi o şehveti bulamıyorum. Özlüyorum. Eşimi eski haline nasıl geri getirebilirim? Fikir veri
Seslere karşılık seslerden olabilirOtelde milletin sizin sayenizde sevişmeye başladığını nasıl anlıyodunuz yaw
Kocası aklına geleni yapar ve bu onu tahrik eder. Tamamlanmış verilerden elde ettiğim sonuca göre yarım kalma sebebi buBu mesaj niye yarım ? Naptınız yarıda bırakıp sevişmeye falan mı başladınız
Kalktım sigara yaktım ne yapacaktım. Zaman geçmiyor kardeşim, zaman geçmiyor ahhsdjdjdjdjyalnızlar napıyor acaba bunları duyunca insanın canı koca çeker
ah aysenimi olacaktı kiHerkese merhaba! Bu konuyla ilgili kime danışacağımı bilemedim. Bu sayfayla karşılaştım. Çocuk olmadan önce düzgün giden cinsel ve romantik hayatımız vardı. Bu arada yurtdışında yaşıyoruz. Eşim bana çok düşkün. Bazen istesemde istemesemde benimle birlikte olurdu. Aklından geçeni yapar. Çekinmez. Buda beni tahrik ederdi. Gittiğimiz otellerde veya komşularımız sesimizi duyup sevişmeye başlarlardı. Çocuktan sonra eşimden uzaklaştım. Eşimde bu duruma alıştı. Eskisi o şehveti bulamıyorum. Özlüyorum. Eşimi eski haline nasıl geri getirebilirim? Fikir veri
Kertenkele bile etkilendi djdjdj oscar yataktaArtık tahrik unsuru olarak "komşu sevişmesi" eklensinsssss
Yok kız biz o defteri çoktan kapattıkKertenkele bile etkilendi djdjdj oscar yatakta
Üzgün de atmışsın mesajıma bak şimdi çok duygusal geldi. Niye diyesim var denecek konu da değilYok kız biz o defteri çoktan kapattık