Çocuktan sonra nasıl yapabilirim?

Herkese merhaba! Bu konuyla ilgili kime danışacağımı bilemedim. Bu sayfayla karşılaştım. Çocuk olmadan önce düzgün giden cinsel ve romantik hayatımız vardı. Bu arada yurtdışında yaşıyoruz. Eşim bana çok düşkün. Bazen istesemde istemesemde benimle birlikte olurdu. Aklından geçeni yapar. Çekinmez. Buda beni tahrik ederdi. Gittiğimiz otellerde veya komşularımız sesimizi duyup sevişmeye başlarlardı. Çocuktan sonra eşimden uzaklaştım. Eşimde bu duruma alıştı. Eskisi o şehveti bulamıyorum. Özlüyorum. Eşimi eski haline nasıl geri getirebilirim? Fikir veri

Şimdi de komşular sizi şevke getirsin 🤣🤣🤣🤣

Alt kattaki abla inliyor kalk kocacım cima eyleyelim bunların da içi gecmiş demesinler binacak seviselim sabahlar olmasın önden gelen merdivenleri siler ona göre assdggkgln 🤣🤣
“Binacak” kelimesi normal bi kelimeyken bu mesajın içinde nasıl erotik argo hissi verebilir ya askdkflglg

Herkese merhaba! Bu konuyla ilgili kime danışacağımı bilemedim. Bu sayfayla karşılaştım. Çocuk olmadan önce düzgün giden cinsel ve romantik hayatımız vardı. Bu arada yurtdışında yaşıyoruz. Eşim bana çok düşkün. Bazen istesemde istemesemde benimle birlikte olurdu. Aklından geçeni yapar. Çekinmez. Buda beni tahrik ederdi. Gittiğimiz otellerde veya komşularımız sesimizi duyup sevişmeye başlarlardı. Çocuktan sonra eşimden uzaklaştım. Eşimde bu duruma alıştı. Eskisi o şehveti bulamıyorum. Özlüyorum. Eşimi eski haline nasıl geri getirebilirim? Fikir veri

Bu mesaj niye yarım ? Naptınız yarıda bırakıp sevişmeye falan mı başladınız

Bir şey diyeceğim ciddili,

Demişsiniz ya istesem de İSTEMESEM de yapardı diye. Tahrik olmanız ve hoşlanmanız kısmını görmezsek bu cinsel saldırı suçudur. Nikahlı eşe tecavüz diye de duymuş olabilirsiniz. Ya da belli ki böyle duymadınız. Ama çocuktan önce de bazı şeyler normal değilmiş hani.

ah aysenimi olacaktı ki

Son düzenleme:
X