Çocuktan sonra evlilik hayatınızda neler değişti ?

Umut oldunuz. Bende büyüyünce kolaylaşacağını düşünüyorum. İnşallah.

Ne güzel eşin her şeyle ilgileniyormuş horlama konusuna gelince haklı yatak ayırmak yerine çözümüne baksan geniz eti vardır belki kiloyu da verirsin canım emziriyorum 8 aylık bebeğim diyetle bir buçuk ayda 11 kilo verdim emzirirken çabuk veriliyor bence kilo verince düzelir belki belki de yorgunluktandır bebek bakmak çok zor :)

Elbette zayıflarsın ama onun yanında birde doktora git ihmal etme. Burun bandı falan tak. Benim oda arkadaşım horluyordu tam bir işkenceydi 1 yıl. Eşiniz mükemmel biri ama siz alışsın diye beklerseniz o böyle kalırmı bilinmez

Bazı insanlar kilo alınca horlamaya başlıyor eşim de öyle

Geçen ay horlamasından her gece uyandım ve sinirim bozuldu ben de çalışan biriyim ve çok yorgun yatıyorum zaten her gece defalarca uykum bölündü

Şimdi kilo verdi biraz ve horlaması bitti

Çocuktan sonra çok şey değişti. İlk bebeğim doğduğunda ağlıyordum, artık evliliğimiz eskisi gibi olamayacak diye. Ama zamanla o his gitti. Çocuklarla dışarı çıkmaz uzun hazırlık istiyor, evde her yer heryerde. Sürekli ev toplama modundayım. Tüm akşamımız çocukları uyutmaya çalışmakla geçiyor ve en sonunda onlar uyuyunca biz de sızıp kalıyoruz. İyi ki böyle oluyor ama, çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…