- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
çok doğru bunları defalarca düşündüm hatta evliliğime guvenemedıgımden hep korundumBöyle sorunlu bir adamdan çocuk yapacağına hayat boyu yalnızlık daha iyi. Çocuğun olunca o adamla hayat boyu iletişimde olmak demek. Çocuktan önce kendi hayatını düşün
Kesinlikle cocuk olmadan ayrilin eger istiyrsaniz. Cocuk olursa hem esiniz hem de bir sekilde ailesi ile muhatap olacaksiniz. Diyelimki cocuk oldu ve ayrilmadiniz. Babasi ve dedesine benzer karakterde yetisecek bir oglunuz ya da kiziniz olabilir. Cocuk sizin hayatinizi tamamen baglar.
eşim iğrenç değil ama gercekten tasvıp etmedıgım bır karaktere sahipBen cocugum olmadan bosanmayi tercih ettim.. birde geri zekali benimle birlikte cocuk hayalleri kuruyordu... Onun gibi igrenc birinden cocugum olucakti dusunmek bile istemiyorum..
daha buraya anlatmadığım neler neler var onlara sıra bıle gelmediAy bu kadar sorun varken hangisini toparlayacaksin ki? Bir de tek tarafli olacak is te degil. Bence cocugunun olmamasi senin icin avantaj.. Kimse bosanmak icin evlenmez tabi ama bence bosanman senin icin daha iyi olacak gibime geliyor. Yasin kac ki tekrar evlenememekten korkuyosun? Benim bi tanidigim var zamaninda kacarak evlenmisti genc yasinda. Sonra ayrilip geri baba evine döndü. Allahtan onunda cocugu olmamisti. Simdi ise daha once hic evlenmemis bir adamla evlendi ve Allaha sükür mutluda üstelik birde cocugu oldu. Karamsar olma yani.
Muhtemelen dediginiz gibidir...zaten eşimden babasına benzeyen hareketlerını gordukce daha cok soguyorum
kv de esıme bayılmaz sebebeını cok daha ıyı anlıyorum eşine çok benzetıyor herhalde
bız bosanırken muhtemelen eşim karlı bıle cıkacakMuhtemelen dediginiz gibidir...
Benim abim de suan bosanma surecinde. Arada 3 yasinda bir de cocuk var. Anne cocugu gostermemekler tehdit ettigi icin 2.5yilda ancak karar verebildi abim bosanmaya. Depresyona bile girdi. Kadin da soyup sogana cevirdi bosanmayi kabul etmek icin. Ustune 100bin tl de borc yikti. Abim ne kadar yiprandiysa herseyi kabul etti. Arkasina bile bakmadan kacti. Ama cocuk sorun iste. O nedenle cocukla cokkkk zor.
Daha genceciksiniz. Ben de 32 yasindayim. 31 yasinda anne oldum..endise etmeyin.daha buraya anlatmadığım neler neler var onlara sıra bıle gelmedi
yaşım 31
sanırım sureklı ust uste kotu olaylar yasamaktan dolayı cok karamsar haldeyım
eşim dedıgım ınsan en buyuk dusmanımmıs gıbı hıssedıyorum
Onu yapamazlar. Her halukarda cocuk 7yasindan kucukse anne aliyr. Sanirim cokkk buyuk konular var alamamasi icin. O kadarini da yapamazlardi. Ama bunlari dusunmeyin derim.bız bosanırken muhtemelen eşim karlı bıle cıkacak
zaten baba ogul dınlerı ımanları paradır
abınıze üzüldüm açıkcaası bende çocuk olsa benden velayet almak ıcın her turlu pıslıgı yaparlar gıbı dusunup korktum bı yandan da
daha buraya anlatmadığım neler neler var onlara sıra bıle gelmedi
yaşım 31
sanırım sureklı ust uste kotu olaylar yasamaktan dolayı cok karamsar haldeyım
eşim dedıgım ınsan en buyuk dusmanımmıs gıbı hıssedıyorum
Daha genceciksiniz. Ben de 32 yasindayim. 31 yasinda anne oldum..endise etmeyin.
Once kendinizi iyi hissetmek icin gerekirse profesyonel bi yardim alin..ona gore yolunuzu cizin.
Pek tahammülün kalmamiski.. Bu adama sabretseniz ne olacak? Cocugun olsa hadi cocuk icin belki bosanmak istemezdin ama bu durumda sana engel olan ne ki? Cocuk istiyor olabilirsin belki yasin geregi ama sence bu adamdan olmasina deger mi? Diyelim ki cocuk oldu ve sonrasinda da sorunlariniz artti ve artik gercekten bosanmak istiyorsun. Kendine ve cocuguna bakabilecekmisin? Ben sadece bir örnek verdim. Sen kafanda bu sekilde her türlü senaryoyu kur ve hepsinin sonucu ne olur ona bak. Öyle olunca belki daha kolay karar verirsin..
ev ıcı konular ve özel hayattakı konuları maalesef kı evlenmeden once ogrenme sansım yoktu en fazla kucuk tahmınler olabılırdıNe diyim ki Allah yardimcin olsun. Esini duzeltemezsin sanırım.. karakterini sonradan ogrenmen kötü olmuş..
Insan karamsar oluyor acaba bosandiktan sonra gercekten iyi biri karşıma cikacak mi bende çoluk çocuk sahibi olacak miyim diye.. umarim geri kalan hayatınız daha iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?