• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuksuz boşanmak isteyen hanımlar

Çocuk seni ona bağlar.
Boşansan da yabancı olamazsın.

Hadi yeniden evlilik düşündün, karşına da iyi birileri çıktı diyelim.
Çocuksuz 5 düşünürsün çocuk varken 15 kere.
Üvey baba ile nasıl olur kaygısı vs.

Bir ömür yalnız yaşa daha iyi inan.

Biteceğini bile bile çocuk yapmak büyük cesaret olur.

Ve olumsuz düşünme nedenin nedir?

Daha çok gençsin anne olma şansın var hem de gerçekten mutlu olduğun bir evlilikte.

maddi olarak bakabılırım ama manevı konular cok daha zorlar cunku cok kucuklukten ya ayrılırız ya da bende kv dem gıbı soguk cekılmez bır kadın halıne gelırım
zaten kv demın eskı resımlerıne baktıgımda resmen çöktüğünü görüyorum kı buyuk hastalık gecırmedıgı halde sebebı kayınbabam
iste sana bir resim ilerde kayinvaliden gibimi olmak istiyorsun canim onun gibi yipranmak ni cokmekmi istiyorsun bu adamdan cocuk yaptiginda cocugun baba ozlemi cekecek evli kalsanda bosansanda cunku esin bencil belki cicuguna babalik bike yaomayacak en iyisi bosan yarin dilekceni ver

Çocuk yapmanız demek o adamı ilelebet hayatınıza dahil etmeniz demek böyle bir hata yapmayın.
Bir sürü sıkıntı çekersiniz.Yalnız kalın daha iyi. Çocuğa da çook yazık.
Çocuksuz boşanan kadınlar çocuklulara göre çok daha kolay evlilik yapabiliyor çevremde de çok örneği var.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.

Yanlız kalmıyor kimse biraz zamana bırak ...Bu boşluklar hep eşim izi hayatımızın temel taşı yapmamız dan evl eninde arkadaşlarımızı hobilerimizi Ailemi zi bile bosver yoruz onlar hayatımızda çıkınca boşluğa düşüyoruz halbuki zarar ver digi anda kaçmali
ama sen iyice düşün onsuz onu özlüyormusun birde çocuğun olmaması daha iyi onuda bu mutsuz hayata gelire gerek yok...mutlu yuvası olmalı çocukların iyi bir aileye buyumeliler
işte ben hep sevgım ıcın dayandım da
evlılık ıcın sevgı yetmıyormıs sadece
olan sevgıde yıtıp gıdıyormus dıger seylerle desteklenmezse ogrenmıs oldum acı bır sekılde

İnsan içindeyken anlamıyor. Ben Şu an arkama dönüp baktığımda nasıl katlanmışım diyorum ama öncelikle kendini kurtar. İkincisi için de çok titiz Seçici ol. En önemlisi dua. Allah yardımcın olsun inşallah bi an önce kurtulursun.
amın cok tesekkur ederım
mesajın bana cidden büyük ümit oldu şu an

İnançsız merhametsin biriyle olmak daha zor. Aile büyüklerinizle istişare edin ve karar verin. Yazık onca geçen yıllarınıza. İnşallah daha iyi birileri çıkar karşınıza
evet cidden çok zor
inançlar uymasa bile buna saygı duyacak bırı olmalı
şefkatten ölmese bile vicdanı olan birisi olacak insanın hayatında

Çocuk yapmanız demek o adamı ilelebet hayatınıza dahil etmeniz demek böyle bir hata yapmayın.
Bir sürü sıkıntı çekersiniz.Yalnız kalın daha iyi. Çocuğa da çook yazık.
Çocuksuz boşanan kadınlar çocuklulara göre çok daha kolay evlilik yapabiliyor çevremde de çok örneği var.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.
evet zaten bu bencıllıgı yapamam
sadece bu eksıklık bu aralar cok net benı ıcıne almıs durumda sanırım cok doguma şahit oldum bu ara
herşey depreşti elbette ki çokk yazık olacak öyle bir durumda bile bile çocuk sahibi olursam

iste sana bir resim ilerde kayinvaliden gibimi olmak istiyorsun canim onun gibi yipranmak ni cokmekmi istiyorsun bu adamdan cocuk yaptiginda cocugun baba ozlemi cekecek evli kalsanda bosansanda cunku esin bencil belki cicuguna babalik bike yaomayacak en iyisi bosan yarin dilekceni ver
evet kv ımın hali benım gozlerımı actı
dehsete dustum belkı de bu kadar cıddı ılk kez
ılk kez neler olabılecegını ve yıllar sonrasını gormus oldum ve mutlu olmayacagımı net bır bıcımde anladım :/

Çocuk seni ona bağlar.
Boşansan da yabancı olamazsın.

Hadi yeniden evlilik düşündün, karşına da iyi birileri çıktı diyelim.
Çocuksuz 5 düşünürsün çocuk varken 15 kere.
Üvey baba ile nasıl olur kaygısı vs.

Bir ömür yalnız yaşa daha iyi inan.

Biteceğini bile bile çocuk yapmak büyük cesaret olur.

Ve olumsuz düşünme nedenin nedir?

Daha çok gençsin anne olma şansın var hem de gerçekten mutlu olduğun bir evlilikte.

amin inşallah Allah herkesın kalbıne gore versin
yuvasında huzuru olmayanları da daha fazla bu sınavla ımtıhan etmesın
evet uvey baba vs etkenler cok daha cıddı zor seyler
yorum ıcın cok tesekkurler farkındalıgımı artırdı bu konu

Back