- Konu Sahibi nane_molla
Ailler bu isin icinde oldumu is daha cok rayinda cikar aile karismasaydi barisma durmunuz olurdu eger esinizin hayatinda bir varsa zatn sizi bitirmis o yuzden anlasmalida daha az yipranirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğu her almaya geldiğinde kötü oluyorum. Sanki düşmanıyım ya da bu duruma ben getirdim. Çocuk garibim gördüğünde sevincinden zıplayarak gidiyo babasına, döndüğünde ise garipsiyo. O halini görünce ben de dayanamıyorum da Allahtan annem gelip kızla oynuyo, ben de toparlanmaya çalışıyorum. İntikam peşinde de değilim o veya ailesine karşı. Zaman zaman çok kızsam da. Ben nasıl toparlanıcam ve kızımı etkilenmeden nasıl büyütücem pnu düşünüyorum kara kara.Cnm bnm demek dava açıldı biliyorum eski konularından senin durumunu bende aynı durumdayım hatirlarsan Allah'a havale et gerisini boşver zamanla bu acıların hesabını tek esin değil ailesi bile alır bu ahlarin vebalini sende izlersin karşıdan Allah büyük uzulsekte elimzden bişey gelmiyor artık
Bizde de aynı kızımı almaya geldiğinde bende görünce çok tuhaf oluyorum ömür boyu geçmeyecek gibi geliyor 3 ay oldu tamda bugün meğerse bey efendi üç ay beni denemiş iyi mesajlarımı değil kötü mesajlarimi dikkate almış 10 gun once falan dilekçe vericem ben onun değişeceğini sanıyordum ama sabredemedi degismedi sert mesajlar attı demiş bnm ablama kendine hiç bakmiyor hala oyun hastası pskopat başından beri bitircem deyip meğerse denemiş deneme tahtası sandı heralde kizimla beni Bizde dedik o zaman bu kadar arada bırakma dilekçe ver dedik tmm dedi dilekçesini bekliyorum bende senin gibiyim yani kafam hala gelgitler le dolu hiç üzülme biz ne yapsak ne etsekte şu akar yolunu bulur bigün bizde bu günleri arkada bırakıp önümüze bakacağız insallahÇocuğu her almaya geldiğinde kötü oluyorum. Sanki düşmanıyım ya da bu duruma ben getirdim. Çocuk garibim gördüğünde sevincinden zıplayarak gidiyo babasına, döndüğünde ise garipsiyo. O halini görünce ben de dayanamıyorum da Allahtan annem gelip kızla oynuyo, ben de toparlanmaya çalışıyorum. İntikam peşinde de değilim o veya ailesine karşı. Zaman zaman çok kızsam da. Ben nasıl toparlanıcam ve kızımı etkilenmeden nasıl büyütücem pnu düşünüyorum kara kara.
Sizde durumlar nasıl. Allah yardımcımız olsun
Bizde de aynı kızımı almaya geldiğinde bende görünce çok tuhaf oluyorum ömür boyu geçmeyecek gibi geliyor 3 ay oldu tamda bugün meğerse bey efendi üç ay beni denemiş iyi mesajlarımı değil kötü mesajlarimi dikkate almış 10 gun once falan dilekçe vericem ben onun değişeceğini sanıyordum ama sabredemedi degismedi sert mesajlar attı demiş bnm ablama kendine hiç bakmiyor hala oyun hastası pskopat başından beri bitircem deyip meğerse denemiş deneme tahtası sandı heralde kizimla beni Bizde dedik o zaman bu kadar arada bırakma dilekçe ver dedik tmm dedi dilekçesini bekliyorum bende senin gibiyim yani kafam hala gelgitler le dolu hiç üzülme biz ne yapsak ne etsekte şu akar yolunu bulur bigün bizde bu günleri arkada bırakıp önümüze bakacağız insallahÇocuğu her almaya geldiğinde kötü oluyorum. Sanki düşmanıyım ya da bu duruma ben getirdim. Çocuk garibim gördüğünde sevincinden zıplayarak gidiyo babasına, döndüğünde ise garipsiyo. O halini görünce ben de dayanamıyorum da Allahtan annem gelip kızla oynuyo, ben de toparlanmaya çalışıyorum. İntikam peşinde de değilim o veya ailesine karşı. Zaman zaman çok kızsam da. Ben nasıl toparlanıcam ve kızımı etkilenmeden nasıl büyütücem pnu düşünüyorum kara kara.
Sizde durumlar nasıl. Allah yardımcımız olsun
E-devletten baktın mı dava açılmış mı. En geç ertesi güne düşüyormuş oraya. Hayırlısı olsun hakkınızda. Çok zor geliyo bana bu yaşananlar inşallah atlatabilirizBizde de aynı kızımı almaya geldiğinde bende görünce çok tuhaf oluyorum ömür boyu geçmeyecek gibi geliyor 3 ay oldu tamda bugün meğerse bey efendi üç ay beni denemiş iyi mesajlarımı değil kötü mesajlarimi dikkate almış 10 gun once falan dilekçe vericem ben onun değişeceğini sanıyordum ama sabredemedi degismedi sert mesajlar attı demiş bnm ablama kendine hiç bakmiyor hala oyun hastası pskopat başından beri bitircem deyip meğerse denemiş deneme tahtası sandı heralde kizimla beni Bizde dedik o zaman bu kadar arada bırakma dilekçe ver dedik tmm dedi dilekçesini bekliyorum bende senin gibiyim yani kafam hala gelgitler le dolu hiç üzülme biz ne yapsak ne etsekte şu akar yolunu bulur bigün bizde bu günleri arkada bırakıp önümüze bakacağız insallah
Çocuğu yatılı götürmelerini kabul etme bence. Kötü zamanları hatırla özlediğinde. İyi zamanlar onun için de değerli olsaydı böyle davranamazdı. Kıymet bilmeyene kıymet vermemek lazım.
Şifrem yok ama bizimkisi anlasmali olacak yaa hemen haberim olur heralde imza gerekecegi için amin inşallahE-devletten baktın mı dava açılmış mı. En geç ertesi güne düşüyormuş oraya. Hayırlısı olsun hakkınızda. Çok zor geliyo bana bu yaşananlar inşallah atlatabiliriz