Evet maalesef gömdüğümü sandığım her şey her anı tek tek çıkıyor ortaya hem de hiç ummadık anlarda....Ne saçımı taradı, ne kalkıp bir gün kahvaltı hazırladı, ne başka bir şeyimle ilgilendi. Hep babamla aralarındaki sıkıntılarla, kendi rahatsızlıklarıyla ve kardeşimle. Ben sanki yoktum. Ve bunu hırçınlıkla gösteriyordum, herkese her şeye hırçındım...Önceki konularımı bilenler vardır eşimle boşanma aşamasına geldik, benim de payım vardı bunda. Sonra kendimi sorguladım niye bunları yaşıyorum, eşimle de ailesi ile de paylaştım az buçuk. Çocukluğumun çok etkisi olduğu ortada. Şimdi hepsini ortaya çıkarıp çözüp yoluma devam etmek istiyorum. Ailemle ilişkimi de her ne kadar acı olsa da minimuma indirgeyeceğim çünkü onlar açısından en ufak bir gelişme bile yok. Ben boşanma aşamasındayım annem hala bana kardeşimin evini eşyasını vs anlatıyor onun peşinde. Bana başka bir aile büyüğümüz destek oldu, annem yanımda olmadı olamadı karıştığı her işi daha da kötü hale getirdi. Kv ile küstüler, bir daha görüşmelerini de istemiyorum, kv de istemiyor. Ne diyebilirim? Artık sadece kendime kendi hayatıma kendi yuvama odaklanmak istiyorum. Ben çok üzüldüm yıllarca.