Çocuklu bir erkekle sevgiliyim ve sizce onunla evlenmeli miyim?

Anlattıklarınızdan yola çıkarak söylüyorum, adamın evlenip boşanmış ve çocuğu olması en küçük sorun olabilir.
Bu adamdan olmaz.

Yazdıklarını sanki başka biri yazmış gibi dön oku cevabı bulacaksın.
Bulamazsan da yardımcı olayım, hayatını cehenneme çevirecek bir adamla yola çıkmışsın devam edeyim mi diye bize soruyorsun.

Bak gordun mu eski karisini kötüledin, cocugu kötüledin yasantilarini kotuledin... Ama senin adam ne yapti yinede eski karisiyla ters dusmemek icin haftanin nerdeyse her gununu onlarla gecirmeyi goze aldi. Sende ders calisiriyorsun odev yaptiriyorsun yemek yapiyosun ev temizliyosun tesekkur edilmiuor.iste anahtar cümleler sorunun cevabi burda aslinda. Seninle evlenmeyecek bosa zaman kaybediyorsun. Arti sen niye milletin ogluna ders calisiriyosun anasi var babasi var ona niye yaranmaya calisiyorsun.hauatinin en guzel caglarini haftanin uc gunu boyunca adamin evinde kalarak simarik huysuz cocuguna bakarak niye geciriyorsun.....git spora platese bakima gezmeye. Senin yasitlarin hala bekar birak su içi geçmis köy kurnazini

Yaşadıklarınız yaşayacaklarınızı fragmanı der susarım.

Şimdiden adamı, adamın kendi çocuğundan kıskanıyorsunuz. Bu yüzü nasıl buldunuz merak ettim şahsen ? Geri kalan konularda da adam tam terk etmelik bir tip ancak siz ısrarla evlenicem demişsiniz çok tuhaf geldi bana.

Evlenin, iki yılın ardından eşim çocuk istemiyor ben nasıl anne olucam, eşim benimle değil oğluyla ilgileniyor sadece ne yapıcam, eşimin eski eşi çocuğu bize yollayıp keyif çatıyor bıktım bu durumdan vs vs konularınızı okuruz.

Kendi kendine gelin güvey olmuşsun ama adam senle evlenmek istemiyor bi de ailem kabul etmez diyorsun

Adam ailenle aile olmak istemiyor ki. Fazla hayallerde yaşıyorsun.

Şunu bi idrak edin hiç evlenmediniz diye evlenip boşanmış çocuklu insanlardan cazip değilsiniz önde değilsiniz.

O boşanmış çocuklu beni havada kapar diye düşünmeyin bakın evdeki hesap çarşıya uymuyor.

Sen o adam için çocuğundan kalan zamanda görüştüğü ihtiyaçlarını karşıladığı birisin gelecek düşünmüyor seninle.

Kaçmışsın konudan ama belki okursun.

Hayallerde yaşayanı gerçekler öper kendine gel

Bu adamdan koca baba yaparsınız ama siz de sizde kalmazsınız o kadar diyeyim.

Sen evlenmeyi düşünmüyorsun da karşındaki adam evlenmek istemiyorki...neyi kime karsina alacaksin tek basina verilen bir karar gibi adamin umrunda degilsin

Evlenince gerçekleri görürsün diyemiyorum çünkü şu an bile herşey ortada. Hadi adamı ikna ettin evlendin, adam yine çocuğuyla ilgilenirken sen bu tip adamlarin kadınlık görevi dediği işlerle ilgileneceksin. Karşılığında bir iyi ki varsın çok görülecek. Şimdilik sadece çocuk var üstelik evlenince kaynana kayınbaba görümce elti bir ton insan daha.
30 yaş günümüz şartları için geç değil bence. Ayrılınca geçirilen güzel zamana teşekkür et ziyan oldu diye düşünme ve önüne bak

Bu adamı sizin için vazgeçilmez kılan ne?
Hayatınızı ne uğruna ipotek ettiniz, merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…