• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik için bekler misiniz ayrılır mısınız

eh o zaman
siz "liseli çocuklar gibi çay içip dağılıyoruz" dediğinizde "ne münasebet bizim ilişkimiz ciddi" diyen adama
bunu söyleyin
"nereye ciddi, ben sorup duruyorum, sen bişey söylemiyorsun, ciddi kısım nerede ben hiçbir şey
eh o zaman
siz "liseli çocuklar gibi çay içip dağılıyoruz" dediğinizde "ne münasebet bizim ilişkimiz ciddi" diyen adama
bunu söyleyin
"nereye ciddi, ben sorup duruyorum, sen bişey söylemiyorsun, ciddi kısım nerede ben hiçbir şey bilmiyorum, beynini mi okuycam" deyin.

bilmiyorum, beynini mi okuycam" deyin.ben

eh o zaman
bunu söyleyin
"nereye ciddi, ben sorup duruyorum, sen bişey söylemiyorsun, ciddi kısım nerede ben hiçbir şey bilmiyorum, beynini mi okuycam" deyin.
Benim durumum bu 2 3 yıl beklememiz lazım diyor

Birlikte yaşama imkanı varsa gereksiz olabilir ama burdaki arkadaşlar cafe cafe gezmek dışında bişey yapmıyor sanırım. Nereye kader cafelerde gezecekler ki? 29-30 yaş evlenmek için çok kötü yaşlar değil.
İnanın etrafımdaki herkes evlendi hatta iş yerinden bir arkadasim 30 yasinda olup bir kadın bekarsa deliriyor vs diye tespitler yapiyordu. Herkes ne zaman evleneceksiniz diyor duruyor gayette okumuş bir çevre bu

Şu an 27 yaşındalar ve adamın şartları uygun değil belli ki. 1+1 ev ve devasa borçlara bence gerek yok.
Bekarların evlilik aşkını bir nebze anlıyorum ama evli kadınların evlen evlen demesini anlamıyorum. Anası danası akrabası olmadan yaşanan en eğlenceli kısım sevgililik. Bu kısmı evlenecek miyiz diye sık boğaz edip darlamak bence mantıklı değil.
Yani sevgiliyken eğlenmek yerine evlilik diyip durmak mantıklı mı?
Haklısınız ama.2 3 sene diyip hiç düzenli plan yapmaması beni geriyor. Yani en azından seneye nisan ya da birlikte birikim yapalım vs dese ya da annesinin durumunu açıkça konuşsa hiç bir şey demiyor ki

Ama kimisi de ne acelen var daha gençsin bekle diyor kafam karman corman
İyi ama ne kadar bekleyeceğiniz belli değil işte. 2-3-4 ? Belki o zamana daha farklı olacak hepten kopacak? Bilmiyoruz. Gerçekten sizinle bir hayat kurmak istese tavırları daha farklı olurdu inanın. Bu konudaki sorularınızın hepsi yanıt bulurdu.

Bence adam evlenmek istemiyor. Senle veya değil. Ben evliliğe ikna edemezsem ayrılırdım maalesef.. bir 3 sene daha beklemek istemezdim. Amaa gerçekten güzel giden bir ilişkin varsa o riski göze almaa

Bir de şöyle bir konuşma geçmişti ben hiç ciddi bir şey görmedim vs diye belki yüzük aldım ne biliyorsun dedi ama o yüzük hiç ortaya cıkmadı aylar boyunca yani sanki beni oyalamaya çalışıyor
Bu zamanda gerçekten çoğu erkek evlilik sorumluluguna girmek istemiyor..Bu mesajinizi okuyunca ayrılmanız gerek gibi hissettim açıkçası..Bir de siz empoze ettiginiz için ilişkiniz evliliğe giderse zaten hayır görmezsiniz nereden bildiğimi sormayın..Bazı erkekler de bence evlilik adamı değil zaten.Ayrica nişanlılık öyle 2 yıl falan sürmuyor genelde..Ya aileler e hadi uzatmayalım diyerek düğün planlanıyor ya da anlaşmazlıklar çıkıp zaten nişan atılıyor..

işte ama hep ben konusuyorum anlatıyorum kendısı bana ne aılesındne ne de bu tur seylerden bahsetmıyor kı hep benım anlatmam sacma oluyor dolayısıyla

Vefat eden babasından cok bahseder ama annesınden ablasından falan pek bahsetmez. Ben her şeyı anlatırım ona o bana o kadar anlatmıyor genelde benı dınler benım konularım uzerınden konusurz. Aslında ılıskımız cok tatlı ben onu cok da sevıyorum ama ne yapmalıyım mantıklı olan onu bırakıp gıtmek belkı de ama kalbım bunu ıstemıyor

Adam kapali kutu. 2 senelik iliskide hic detay vermemis. Siz neye dayanarak bu adamla evlenmek istiyorsunuz? Yeterince tanidiginiza emin misiniz?

Ben de nişanlanmak istedim ama onda da şu an olmaz vs dedi yani isteği olsa bir şekilde yapılırdı. Daha kısa bir vade de 2 3 sene de ilişkimiz yıpranır mı sevgililik hali beni daha da yorar mı ? Bunlar kafamı kurcalıyor
cinsellikte varmış niye konfor alanından çıksın ki oyalamayı tercih ediyor evlilik demek sorumluluk demek çünkü

Son düzenleme:
Üzgünüm ama bu adam için siz arada buluşup keyif yaptığı bir partnersiniz, SİZİNLE evlenmeyi düşünmüyor zira size hayatıyla ilgili hicbirsey anlatmıyor, gelecekle ilgili asla plan yapmıyor sadece arada bir buluşup sevişiyor...

Yanlış anlaşılmasın siz evlilik düşünmüyor olsaydınız sakın ayrılmayın, seviyorsanız, keyif alıyorsanız devam edin, aşkınızı dibine kadar yaşayın derdim... Üstelik bence bu adam gayet dürüst en azından, boş vaatlerde bulunmuyor, yalan söylemiyor, sınırlarını açıkça çizmiş "sen bilirsin, beğenmezsen yolun açık olsun" diyebiliyor....

Yani size kalmış, evlilik beklentiniz varsa bu ilişki sizi çok üzer ama aşk istiyorsanız bulmuşsunuz işte, devam ettiği yere kadar tadını çıkarın...

Evet ama ilişkinizde geleceğe dair muhakkak konuşma olmuştur değil mi ne bileyim ilerde evimize bunu alırız şunu yaparız. Gelece dair benimle hic konuşmadı. Ben açtım bu konuları bile. Farkı şu 4 5 yıllık ilişki de yorulup sonuç alamazsam toparlaması da sürecek baya. Sizin ilişkinizde gelecek konuşmaları ne zaman yapılmaya başlanmıştı peki

Yok yok kesinlikle istemiyor evliligi. Yani seninle istemiyor. Yanlis mi okudum daha ailesiyle bile bi tanisma olmadi yani

Değerli vaktini kimse için harcama. Sen ŞİMDİ ciddi adımlar bekliyorsun. Atmayacaksa yolu açık olsun. Ön sayfada fazla romantizm kasmışlar, sizin durumunuzda gerek yok. Cinsellik olmasaydı belki derdim, bir ihtimal düşünülebilir iyi niyetle…

Benim durumum bu 2 3 yıl beklememiz lazım diyor
Eğer şuanda da tek yasıyorsa ve evi gecindiriyorsa. Eğlenebilirsiniz. İstese evlenirdiniz diyeyim ya da. Evlenmek isteyen iş varsa borcu vs yoksa basit bir kutlama ile evlenir. Ayrı evler yerine aynı evde yaşanacak. Tabi sizin altın vs talebiniz yoksa. İki üc yıla demiş ama iki seçenek arasında bile bir sene var. Yani çok muğlak ifadeler. Bana evlenme niyeti yok gibi geldi sizinle. Ayrılın iki aya baskasını bulur evlenir. Evlenmek isteyen erkek her türlü evleniyor yani.

Annesiyle şu an ama maddi olarak evlilik sorumluluğunu alamam dedi seviyorum hemen evlenmeye gerek yok tabi ama en azından bir ciddi adım arkadaşlarıyla tanıştım sadece o kadar hiç ailesinden biriyle tanışmadım kendisi de yakın degil diye mi bilmiyorum benden bahsetti mi onu bile bilmiyorum çok üzgünüm

Back