Çocuklu bir erkekle sevgiliyim ve sizce onunla evlenmeli miyim?

Evlenseniz bile bu evlilik uzun soluklu olmaz. Kesinlikle evlenmeyin. Adam hep evlenmek istemiyor hem çocuk istemiyor hem de size yalan söylemiş bu durumda sizin hiçbir beklentiniz karşılanmayacak. Üstelik birde ikinci planda olacaksınız çünkü çocuğu var. Kendinize böyle bir hayatı mı layık görüyorsunuz? Bence hiç evlilik yapmamış bir insan boşanmış çocuklu adamlarla evlenmesin çok iyi birisi olsaydı zaten karısı bırakmazdı. Ayrıl ve önüne bak..

Bütün bu yazdıklarını bir başkası yazmış gibi bi okur musunuz Allah aşkına ?
Nasıl hâlâ sizce olur mu diyebiliyorsunuz ? Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz ?
Ben artık bu kadınların kendilerini zorla ayaklar altına sermesine tahammül edemiyorum. Sırf adama yaranmak için çocuğu zorla benimsemiş takdir edilmek istemişsiniz; muhtemelen çocukluğunuzda takdir edilmediğiniz ve bu beklentide olduğunuz için yaşıyorsunuz şuan bunları.
Bu adamı başınızdan def edin ve gerekirse psikolojik destek alın. Yaşınız çok genç ayrıca, hayat yeni başlıyor.
Lütfen önce kendinizi sevin..

30 yaşındayken 60 yaşına gelmiş gibi kocasız kalacam tripleri nedir Allah aşkına. Evleninde görün gününüzü madem, elin çocuğuna bakıcılık yapar zor bela evliliğe ikna ettiğiniz adamdan sevgi dilenerek bir ömür geçirirsiniz.
Bazı kadınların bu ilgi açlığını hiç anlamıyorum gerçekten

Ayrıl.

Evlenip evlenmeme kararı size bağlı değil ki evlensem mi diye niye soruyorsunuz? İstemiyorum seni de senden olacak çocuğu da demiş. Bence bunu başta da söyledi ama siz altından girer üstünden çıkar ikna ederim dediniz. Çocuğun ödevlerini bile yaptırıyormuşsunuz. Nasıl unuturum diye dert etmeyin, bir kez daha evlenelim deyince adam kapıyı gösterir size. Her gün okula götürmesinden size ne, annesi her gün götürünce yazık olmuyor mu kadına? Okuldan alıp ilgileniyormuş çocuğuyla. Vah vah, atsın annesinin başına her akşam sizle gezsin. Kadın eve tıkılsın ama babası istediği gibi planlar yapsın sevgilisiyle takılsın.
Çocuklu insanlar çocuksuzmuş gibi yaşayamaz. Gidin kendi denginizi bulun.

Daha şimdiden çocukla yarışa girmişsin sen bu ilişkide hastanelik olursun ki kendi kendine gelin güvey olmussun adamın sana umut verdigi yok.

Çocuğu hakkıyla yetiştirmeye çalışmak çok yorucu. Her anlamda öncelik çocuk oluyor. Olmak da zorunda. Ve bunun getirdiği somut / soyut her şey yoruyor, ister istemez eş ile tartışmalara da neden olabiliyor. Yani biyolojik anne - baba olarak bile bir evlilikte bunlar yaşanabiliyorken, çocuksuz bir insanın, çocuklu bir insanı kaldırabileceğini pek sanmıyorum ben.

Bazen okuduklarım şaka mı diyorum ya da bir ilişki bi durum içerisinde olunca insan olup biteni göremiyor mu diyorum anın büyüsü mü alışkanlıklar mı bilemiyorum bu böyle uzar gider …
Şunu düşünün başkasının çocuğuna annelik yapacaksınız (istenmediğiniz bir yerde ) ve karşınızdaki adamın da donlarını ütüleyip yemeğini pişireceksiniz sevgi sıfır olacak (yazdıklarınıza göre )
Siz böyle bir hayatı kendinize uygun görüyor musunuz
Cevabınız ama seviyorum ama alıştım ise buyurun evlenin .
Herkes nihayetinde kendi değerini belirler .

Evlenin desek nasıl evleneceksin ki?
Sevgiliniz evlenmek istemiyor.
Kendi kendinize evlensem mi tereddütünde kalmanız komik açıkcası.

1)adam açık açık sana yalan söyledim demiş kriterlerini böylelikle karşılamıyor ayrılman lazım.

2)eski eşi hakkında ne anlatıyorsa bil ki kadın boşanmada haklıdır.

3)adam evli çocuğu var. Kendine neden değrier verip eşit şartlarda olabileceğin birini bulmuyorsun? Ayrıca çocuğu en başında bilerek bu ilişkiye başlamışsın şimdi çocuğu yüzünden görüşemiyoruz, işi gücü çocuğu diyemezsin. Ayrıl o zaman derler insana.

4)ben de bekarken evlenip ayrılmış çocuklu adamla 2 sene beraber olmuştum. Ve hep aklımda onun hayatında her ama her zaman ikinci olacağım fikri vardı. Sen de öyle olacaksın. Karşında evlenmeye hevesli, o evlilik hazırlığı telaşını yaşayan biri olmayacak. Sen heyecandan yerinde duramazken o zaten bunları yaşamış olacak. Sen hamile kalsan çok sevineceksin belki ama o senin kadar aevinmeyecek. Çünkü her şeyi senden önce yaşadı tüketti. Sıfır kilometre araç değil yani. O yüzden sana tavsiyem, ayrıl.

Bana bağırıyor ne demek ya? Ondan sonrasını pek okuma gereği duymadım ama eski eşin tembel ve agresif biri olduğuna nasıl bu kadar vakıfsınız? O agresif olan sevgiliniz olmasın?

Allah aşkına kendinize gareziniz mi var ya? Şimdi mutlu musunuz ki evlenince mutlu olasınız. Ve herkes söylemiş, siz de söylemişsiniz, adam istemiyor.
Çok iyi bir babaymış ama ne zaman sevgilisiniz ki? Adam 7/24 çocuğuyla. Uyumadan uyumaya yanınıza geliyor. Lütfen yaşınıza uygun, size zaman ayıran, size bağırmayan, size değer veren biriyle birlikte olun. Bu adam size değer vermiyor çünkü.

Adam boşandı diye çocuktan da boşanmadı hanımefendi. Babalık vazifesi. Siz evlenip çocuğunuz olsa onu okula götürmeyecek mi? Bence siz evlenip o çocuğa yazık etmeyin asıl. Daha 30 yaşındasınız başkasını bulamam diye zorla evlenmeye çalışıyorsunuz. Sizi esefle kınıyorum.

babalık görevi filan denmiş ama benim evli olduğum çocuklarımın babası bu kadar vakit geçirmiyor çocuklarla. okuldan alıp 8-9’a kadar vakit geçiriyorsa, çocuk anne ile vakit geçirmiyordur herhalde çünkü zaten 9’da yatıyor bebeler. hafta sonu da keza sabahtan öğlene 3-4 saat anne ile vakit geçiriyor demektir.

neyse konu sahibi. evlenmeli miyim diye sormuşsunuz ama adamın evlilikten haberi var mı ki zaten?

Evlendikten sonra da oğluyla ilgilenmeye devam edecek. Zaten olması gereken de bu. Çocuk sık sık gelip sizde kalacak, sonuçta babasının evi. Yeri geldiğinde çocuk için eski eşle irtibat kuracaklar. En önemlisi de evlenirseniz siz hiçbir zaman anne olamayacaksınız çünkü sevgiliniz istemiyor. Tüm bunları göze alıyorsanız evlenin ne diyim.

Evlenme sen yapamazsın bu sekilde

gitmişsinde belki okursun..
evleneyim mi diye sormuşsun nasıl evleneceksin kafasına silah dayayarak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…