Çocuklu bir erkekle sevgiliyim ve sizce onunla evlenmeli miyim?

Hayatlarımız bazen seçimlerden ibaret oluyor gerçekten. Elimizin yanacağını bile bile ateşe ısrarla uzatmak istiyoruz, çünkü o an yaşadığımız duygular o kadar yoğun oluyor ki ateşin canımızı ne kadar yakabileceğini nasıl izler bırakabileceğini göz ardı edebiliyoruz. Senin de karşındaki adam evlenmek ve hatta çocuk yapmak istemediğini başta değilse bile şuan açıkça söylüyor. Anlattığına göre belli ki eşi de sorunlu biri, sen evlendiğinde çocukla ilgili sorunlar artarak devam edecek. Kendin çocuk sahibi olmak isterken başkasının çocuğuna annelik yaparken bulacaksın kendini. Asıl bu adamla evliliği istemeyen kişi sen olmalısın. Evlenip mutsuz olacağına, hiç evlenme.
Ama en başa dönersek, ne kadar elin yanacak desek de sen yine bildiğini yapacaksın. Aşk bu kadar sorunlu bir şey işte. Ama umarım hayatınla ilgili bu denli önemli bir karar verirken mantığınla hareket edebilirsin.

Siz zaten erkek arkadasinizla mi yasiyorsunuz?
aslinda evlilik beklentiniz sadece cocuk yuzunden diye anladim yazinizdan.
Bu bence iyi gunleriniz cocugun da yasini yazmadiniz sanirim ama heralde 7- yasindadir.
Cocuk buyuyunce sizi kabul etmeyecek falan. Annesi hayatta. Hercocugun hayali anne ve babasi ile mutlu bit ortamda buyumek. Sizin baska cocugunuz olunca esinizin ilk cocugu kendini onla kiyaslayacak.
Bu arada erkek arkadasiniz nafaka da oduyordur. Belki gecim sorunundan dolayi da yeni bir cocuk istemiyor olabilir. Cocuklarin egitim masraflari da bi hayli fazla cunku gunumuzde

Çok uzatmışsın cevabım hayır. Ama sen evlenirsin bakıcı olursun köle gibi kullanır buyur ozaman evlen..

Evet bir daha böyle bir erkeği bulamazsınız. Çünkü erkeklere kıran girmiş. Hemen evlenin, kaçırmayın bu adamı .

Yani bile isteye hayatınızı mahvetmek mi istiyorsunuz ? İlişkiyi kesin uzak durun. İleride Allahın razı olacağı şekilde bir evlilik yoluna girin iyi karakterli biriyle yoksa bu şekilde hep üzülürsünüz.

Evliliğimden tecrübeyle yazıyorum ki hiç kimse değişmiyor, evlenince değişir falan diye düşünmeyin. Değişebilir ama bu değişim olumlu yönde huy değişmesi olarak olmuyor, olumsuz tarafa doğru oluyor. Anne olmak istiyorsanız bunu hiç kimse için feda etmeyin. Hele çocuğuyla ilgili yazdıklarınızı okurken içim darlandı. Size bu şekilde davranamaz, bu büyük bi haksızlık. Şimdi böyleyse evlenince nasıl davranacak varın siz düşünün. Yani benim tavsiyem de evlenmeyin. Belki başkasını bulamazsınız vs ama bu adamla da olmaz.

Ne siz çocuklu bir adamı kaldıracak sabırdasınız ne de erkek arkadaşınız tekrar aynı yola girecek sorumlulukta.
Ama iyi bir babaymış.
Çocuğu için söyledikleriniz de hic hoş değil.. sizden önce onun babası.
Bence ilişkinize devam ederseniz de bu konuda sınırınızı bilmelisiniz.
Isterse annesi çocuğun yüzüne bakmasın bu babayı ilgilendirmez.
Çocukla ilgilenmenin seni beni olmamalı.. bu bir meslek değil. Ebevynlikte sıra yok. Müsaitse tabi ki de haftanın 4 günü alacak.
Bu babalık görevi.

Erkek arkadasin evlilik istemiyor seninle gelecek düsünmüyor. Gururun varsa ayrilirsin. Gerisi ne söylediklerin anlatisin maalesef gecerli degil erkek arkadasin istemedikten sonra

Hanfendi, siz evlenmeyi düşünüyorsunuz, evlenmeli miyim diye de bize soruyorsunuz iyi hoş da O ADAM SİZİNLE EVLENMEK İSTEMİYOR. Böyle ufak bir sorunumuz var.
Uzun uzun yorum yapardım tüm konulara ama hiç gerek yok, siz isteseniz de evlenemeyeceksiniz çünkü. Ha diyelim tehdit kavga kıyamet evlendiniz, o zaman da fazla evli kalmazsınız. Adamın çocuğu şimdiden batıyor sizs

Evlenmek istemeyen bunu da açıkça söyleyen adamla nasıl evleneceksin? Ne adamın, ne annenlerin ne de adamın ailesinin onayı yok. Bi tek sen evleneceğini umuyorsun. Hatta çocuk bile yapmışsın hayalinde. Uyan da başka insanlara enerji harca. Emeğine teşekkür bekliyorsun o bile yok. Dadılık yapsan yatılı bakıcılık yapsan 3 senedir iyi kötü paran olurdu

Adamın çocuğuyla ilgilenmesi fazla gelmiş, ne yapsın çocuğunu da mı boşasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…