- 27 Aralık 2015
- 44
- 41
- 3
- 35
Konuştum ama anlamıyor. Bırak temizlik yapma hiçbişeyde söyleme diyor. Birgün küçüğü temizlik kovasına iletken yakaladım meğer oraya işermiş ve ben onla evi silmişim düşünün artık
öyle yanlızda olmaz hepsi böyle olucak diye birşey yok kendine yeni bir şans ver karşına çıkanları değerlendir. hayat öle yanlız başına çekilmez bunun yaşlılığı var gençliği var olmaz öyle yanlız.hem herkez gibi sende bir evat kokusunu tat isterim.hayılrısı canımBende benim için iyi olacağını düşünüyorum. En azından psikolojim rahat olacak. İşime gidip gelicem rahat uyku çekicem. Gece 2 de yatıyorlar kavga gürültü. Huzura ihtiyacım var. İlerde hasta olmaktan korkuyorum şimdi gencim yapıyorum o zaman bakanımda olmaz.
Bu cevaptan sonra bir dakika durmazdimBen daha önce evlilik yapmadım. Evlenmeden önce sen çalışıyorsun sana baktırmam dedi babaanneleri var halaları var falan vs. Inlara yakın ev tuttuk sırf bu yüzden. Ama evlendikten sonra iş değişti. Evlenmeden önce sen ne istersen öyle olacak demişti. Bunları söylüyorum o zaman kaçma ihtimalin vardı diyo kabul ediyo yani :) boşanma ihtimalşni düşünmedin sanırım dedim bende.
Ne farki varmis erkek cocugunun kiz cocuguna ver bezi silsin erkek cocuguna tükürün erkektir yapar zihniyete bakBence sen dogurmus olsaydın bu denli konuşmazdın
kendin söyluyorsun cocuk onlar
ve nitekim erkek cocugu birde
kiz cocuklari gibi verip eline bezi yap diyemezsin
Bence sen dogurmus olsaydın bu denli konuşmazdın
kendin söyluyorsun cocuk onlar
ve nitekim erkek cocugu birde
kiz cocuklari gibi verip eline bezi yap diyemezsin
Suç öz annesinde. Çocuğun yeri öz annesinin yanı, benimde oğlum var asla (büyük konuşmakta istemiyorum, elzem bir şey olmazsa) babaya vermem. Emzikteki çocuk babaya nasıl bırakılır aklım almıyor.Sanmıyorum en azından anneleri var. Bizimkikerin yok bu yüzden baba çocuklara karşı çok daha toleranslı hatta fazla ve hatalı tolerans var. Umarım yaşamazsınız.
Acaba bu nasil bi zihniyettr ki yazdigim yorumda ki ironiyi anlamamissinizNe farki varmis erkek cocugunun kiz cocuguna ver bezi silsin erkek cocuguna tükürün erkektir yapar zihniyete bak
idi Ustunde cocuk bunlariyi de yataklarını toplayabilirler, temizlik kovasına işemeyebilir.. kocaman olmuş çocuk baba benimle yat demez!
oğlum 2 yaşında sofra kurup kaldırıyor :)
yani burda sorun babanın çocuklara hiçbir şey diyemezsin çıkışı.. mesela ben oğluma, kızarım da severim de ceza da veririm ödül de.. bunlar her annenin yapabileceği hatta yapması gerekenler.
yani kendi de doğurmuş olsa tepki verirdi. belki daha fazla tepki verirdi..
Ad
idi Ustunde cocuk bunlar
iyi bu kadar sikayetciyseniz bosanin
kimse evladindan vazgecmez
Ad
idi Ustunde cocuk bunlar
iyi bu kadar sikayetciyseniz bosanin
kimse evladindan vazgecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?