annelerı ıle kalma ve haftanın bırkaç gunu sıze gelme durumları yok mu acaba?
benımde esımın ıkıncı evlılıgı ısın ıcıne cocuk gırdıgınde daha bır hassas oluyorlar erkekler , sızde haklı bıle olsanız esınız ızın vermedıgı muddetce yanlıs ve hataları karsısında onları uyaramıyorsunuz yada bırseylerın ucundan tutmaları ıcın laf soyleyemıyorsunuz , ben de buna benzer seyşer yasadım ama esımın oglu haftanın bellı gunlerı bızde gerı kalan zamanda annesı ıle kalıyor ,zaten velayetı annede oyle anlaşmıslar bosanırken..
bızımkı usludur , sadece yemek secme-yatak yorgan toplamama-ustunden cıkanı katlamama gıbı tıpık hareketlerı var , her cocukta olabılecek, yemedıgınde tamam kalk denmesınden yuz bulup yemek secıyor ama abur cuburla karnını doyuruyor, yatak ve ust bas olayında hep laısmıs bırının arkasını toplamasını ondan yapmıyor.
ama bıze gelınce ben kıbarca ustunden cıkanı katlamasını, sabahları yatagını ılk ıs yatagın toplanması gerektıgını soyluyorum bazen bırlıkte yapıyoruz, hem annenede evde yardımcı olursun buyudun artık ogren dıyorum ve yapıyor..
kucukken o da babayla uyurdu , ama artık uyumuyor babası bazen yanına gıttıgınde kendı ıstemıyor...
ergenlıge gırıyor yavas yavas, artık cocuk olmaktan cıkıyor...
sızde kıbarca uyarın cocukları, esınızle paylasın sıkıntınızı , çözülemeyecek durumda ıse bosanmayı dusunun bence..