Çocuklu adamla evlili

Allah sizinde çocuklarında yardimcısı olsun... haklısınız ama zamane çocukları öz annelerini dinlemiyor ki sizi dinlesin ne diyeceğimi bilemedim bu yüzden

Hani gerçekten maddi durum uygunsa pedagog, temizlikci ve bakıcı desteğiyle çok şeyler yapılabilirmis ama babanın bunu kabul etmesi lazım. Ama eşin bunu yapmıyor.

Neyse bizim komşumuz da var benzer bir sorun. Çocuklar anneleri ile kalıyorlardı. Sanırım 13-14 yaslarindalar. Ergenlik sebebiyle anneleri ile ciddi problem yaşıyorlar. Çığlık çığlığa her gün senden nefret ediyorumlari, Annelerine seni sevmiyoruzlar, düş yakamizdan laflari gırla gidiyor. Kadın artık baş edemiyor. Babalarına gönderdi. Babaları da evli. Obur kadin fittiriyordur diye dusunuyorum. Velayet annelerinde diye adamla evleniyorsun sonra hooop 2 tane ergen evine gelmis. Çocuklar atık babalarına kalıyor.

Yani diyeceğim o ki çok zor ergenlerle ugrasmak. Öz anne bile olsan çok zor boşanmış aile çocukları ile ugrasmak.

Ben yazdıklarınızdan boşanmayı değil eşinizin tutumunu değiştirmesi istediğinizi anladım. Bence açık açık konuşun eşinize, bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyleyin. Belki bi uzmandan destek almayı aile düzeninizi yeniden kurmayı kabul eder?

Evet sıkıntımda bu böyle alışmışlar kendi çocuğum olsa eğitirim eğitenediğim yerde kızarım ama bunu bile yapamıyorum. Anne yok başka adamla evlenmiş gidiş o gidiş.
Kadın boşuna kaçmamış. Dilerim probleminizi en hayırlı şekilde çözersiniz.

Sevgili bluefly gerçekten çok sıkıntılı bi durum içinde bulunduğunuz..sizin yerinize koyuyorum kendimi içinden çıkılmaz bi hal almış evliliğiniz..ama şunu unutmayın lütfen o anneleri tarafından terkedilmiş aranılmayan sorulmayan iki çocuk..bu çocuklar size emanet biliyorum çok büyük bir yük siz istemediniz ama bu emanetler bi sekilde elinizde..ne olursa olsun Anne babalarının boşanmasının musebbibi ne onlar ne de sizsiniz..çocuklara terbiyeden çok sevgi verirseniz birlikte evimiz yuvamiz algısı olusturursaniz daha kolay gelirsiniz üstesinden..2 evladim var benim de inanın ben de sorumluluk kazanmalari konusunda zorluklar çekiyorum çocukların hepsi aynı..ama sizin bu hale gelmenize sebep ne onlar ne anneleri ne babanne leri. .babamın yanlış tutumu tamamiyle sebep. . Eşinizle bi uzman eşliğinde görüşmenizi tavsiye edicem size..onunla birlikte bu problemleri aşmak gerek tek başınıza tüm yükü size vermesi hata..önce oturup konuşun sonrasında uzmanlardan yardım isteyin..O emanetler belki de yüz akınız olacak ileride yalnızca biraz daha sabır..Allah yardımcınız olsun..Kimseyi evlatla emanetle ımtihan etmesin..

Gittik ama sonuç değişmedi eşim çok inatçı. Kendi doğruları cardır ve başkasını dinlemez uzman bile olsa. Örneğin dadı programındaki kadının tutumunu sert buluyor anne değilmiş o kadın merhametsizmiş falan vs. Bende gelecek göremiyorum evliliğimde maalesef.

Bende bu umutla başladım zaten evliliğe sorumluluklarınıda aldım ama hangi öz anne çileden çıkmıyor Allah aşkına. Bemim çileden çıkmaya hakkım bile yok. Size o çocuklara baktıran şey inanın anne sevgisi. Bende fizyolojik olarak o zaten yok. Abla sevgisi olabilir ancak. Ama kendi sağlığımdan daha mı önemli anne olsam cevabı evetti.

Sizin İçin de zor haklısınız. .Ama biraz de çocukları düşün. annesiz bir hayat ne zordur.iclerinde kim bilir ne fırtınalar kopuyordudur.13 yaş büyümüş gelebilir ama çocuk o.kucuk hiç anne gormemis. .dayakla geçen babaanne yaşantısı üzüldüm durumlarına. .HAYATI GÜZELLEŞTİRMEK SENİN ELINDE.ONLAR SENIN EVLADIN OLMADIGI İÇİN YAPTIKLARI HER ŞEY SORUN OLABİLİR. .COCUKLARLA GÜZEL BAĞ KURUP ONLARA SORUMLULUKLARINI ANLATABILIRSIN..SABIRLI VE KARARLI OLURSAN ÜSTESINDEN GELİNMEYECEK SORUN YOKTUR.İLLA KIZMAK GEREKMEZ KİBARCA ONLARI YOLA GETIREBILİRSİN..TATLI DİL YILANI BİLE DELİĞİNDEN ÇIKARIRMIŞ. ..AMA İÇİNDE VARSA SEVGİ. YOKSA SEVGİ HER ŞEY ZOR GELİR. yapmıyorsunuz demiyorum bilmiyorum. Şunu bilirim istersen her şey i düzeltebilirsin .yeterki o çocuklarla aile olmayı iste .

Çok meraklıysa rahat bırakacaksak alsın çocuklarına kendi baksın.
Ben yapabilir miydim bilmem, çocuklar anneleriyle yaşayacaksa olabilir ama çok zor bir durum. Ben boşanmayı düşünürdüm.

Senin çocuğun olmadığından bi laf etsen göze batıyor ikiside koca çocuk olmuş aslında ama yapmıyorlar demek zor durumun böyle devam edemiyeceği ortada

Eşiniz çok hatalı.
Evet onlar çocuk ama sizinle beraber yaşıyorlarsa, evin düzeni size aittir.
Bunu çocuklara söylemesi ve tüm yetkiyi size vemesi gerekirdi.
Annesi değilsiniz elbet ama bir abla olarak görüp, saygı duymaları ve yardımcı olmalarını istemeliydi.
Size resmen hizmetçi muamelesi yapılıyor anladığım kadarıyla o evde.
Bu işin böyle yürümesi çok zor.

Off zor bi durum keske en bastan evlenmeseydin baskasinin cocuguna iyi desende kotu anlar.

Bikbikbik konuşun anca. Kendi kızınız kardeşiniz ayni durumda olsa arkana bakmadan kaç dersiniz.
Bu kadın insan evladı değil mi,boşanın kendinize iyilik yapın ve boşanın. İnsan kendi çocuğuna katlanır ancak.

bende böyle bi ailede büyüdüm anneminde üvey babamında ikinci evliliğiydi onun bi oğlu vardı annem ona laf söyleyemediği için sinirini hep benden çıkarırdı buyüzden gerçekten zor bi durum

Canim benim Allah kolaylik versin ama eğer eşin böyle diyorsa olmaz sen onlarin annesi isen düzenlerinden de sen sorumlusun yani işe geldi mi yap ama birşeyler istemeye yaptirmaya gekince seslenme öyle şey mi olur ayıp yani onlarin egitimini istiyosa eşinin karışmaması lazim yani yada herseylerine kendi baksin madem laf ettirmiyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…