• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu adamla evlili

Sana bisey diyeyim mi eğer denemek istersen ,rahat bırak onları tabiri caizse evi b.k götürsün. Sende onlarla meşgul ol oyna onlarla ama ev için bişey yapma. Eşinde demiş ya temizlik yapma diye. Bakalım ne olacak. Bişey derse esin ;çocuklarla iletişim kurmaya çalışıyorum. Tek başıma yetisemiyorum dolayısıyla böyle önemli olan mutlu olmamız bende takmiyorum evi artık dersin. Sende onlar gibi Gamsız ol. Kimse kimsenin hizmetiçisi değil. Arkalarıni toplamaya bukadar alıştırma benden söylemesi biraz sende sabret pislik içinde oturun bakalım ne olacak.

hanım efendi ''yok eşiniz ile evlenmeden önce konuşmuşşsunuz çocuklar babannesinde kalacak'' diye... geçiniz bunları. sizin eşinizse, o çocuklarında babası... adam elbette çocukları ile ilgilenecek, elbette zamanı gelince gece çocukları ile birlikte uyuyacak. kendi çocuğunuz babası ile uyumak istese sesiniz çıkmaz. kendi çocuğunuz, evi dağıtsa, türlü türlü pislikler, piçlikler yapsa görmezden gelinir. ama iş başka bir kadının çocuğu olunca kıyameti koparıp gelip foruma ağlarsınız.

işte örnekte de görüldüğü gibi senin gibi, aciz, kişiliğini tamamlayamamış, sevgiden ve şefkat'den yoksun kadınlar, çocuklar ile babalarının aralarına girip, babaları ile çocukları ilerleyen zamanlarda birbirlerine düşman ediyorlar. sen kadın olsan bırak anneliği zaten senden ana olmaz. (evlenmeden önce adamla çocuklarının babannesinde kalması için pazarlık yapmışsın) o çocuklara güzelce anlatır, onlara ablalık yaparsın.

uzun lafın kısası İNSAN DEĞİLSİN...
Çok sert konuşmuşsunuz. 9-13 yaşlarında iki çocuk bunlar kendi çocuğu olsa temizlik kovasinin içine isese ses çıkarmicak kimse bilmiyorum ben 9 yaşındaki bir çocuğa sorun hiç laf edememesi. Doğal olarakta bu yaşlarda arada bir haricinde anne babayla yatmak iyi değil zaten. Bu çocuklar büyüme yaşında egitilmeleri gerekir. Böyle alışma lari normal değil.

hanım efendi ''yok eşiniz ile evlenmeden önce konuşmuşşsunuz çocuklar babannesinde kalacak'' diye... geçiniz bunları. sizin eşinizse, o çocuklarında babası... adam elbette çocukları ile ilgilenecek, elbette zamanı gelince gece çocukları ile birlikte uyuyacak. kendi çocuğunuz babası ile uyumak istese sesiniz çıkmaz. kendi çocuğunuz, evi dağıtsa, türlü türlü pislikler, piçlikler yapsa görmezden gelinir. ama iş başka bir kadının çocuğu olunca kıyameti koparıp gelip foruma ağlarsınız.

işte örnekte de görüldüğü gibi senin gibi, aciz, kişiliğini tamamlayamamış, sevgiden ve şefkat'den yoksun kadınlar, çocuklar ile babalarının aralarına girip, babaları ile çocukları ilerleyen zamanlarda birbirlerine düşman ediyorlar. sen kadın olsan bırak anneliği zaten senden ana olmaz. (evlenmeden önce adamla çocuklarının babannesinde kalması için pazarlık yapmışsın) o çocuklara güzelce anlatır, onlara ablalık yaparsın.

Kendi anasinin bakmayip başka kocaya gittigi cocuklara, konu sahibi şikayetleniyor diye mi bu hakaretleriniz? Resmen adam kadini kandirmis hizmetcilik, cocuk bakiciligi yaptiriyor evinde. Hangi anne cocugunu bir kez bile azarlamiyormus? Hangi anne yatagini topla diyemiyormuş cocuguna ? Konu sahibi uvey anne sifatinda ve bir laf dese batiyor adama, cocuklara haliyle elalemin cocugunun naziyla omrunu harcamak zorunda degil o kadin. Bastanda evlenirken cocuk bakiciligi yapicam diye evlenmemis zaten hoş cocuklu biriyle evlenmemeliydi bana gore ama olan olmuş ve kesinlikle boşanmasi haktir. Bunun insanlikla alakasi yok. Insanliktan bahsetceksek o cocuklari yanina almayip evlenen kendi oz annelerini konusun bence. Ilk evliligini yapmis hic cocugu olmayan bir kadin elin 2 simarik cocuguyla ugrasip onu deme bunu etmeyle omrunu torpuleyecek degil.

Senin kocan, çocuklarına bakasın diye senle evlenmiş. Bir nevi de arkalarını toplamak için de hizmetçi niyetine. Eşin ağzını bile açtırmıyor. Yardım etmiyor. Niye çekiyorsun anlamadım. Bu böyle ömrün boyunca sürecek. Bunlar daha küçük bide büyüyüp ergen delikanlı olunca daha da saracaklar sana. Çocuğunda yokmuş. Bırak git. Valla insan kendi çocuklarına bile kızıyor yeri gelince. Sen kızsan üvey ana değil mi damgası yersin.

Kendi anasinin bakmayip başka kocaya gittigi cocuklara, konu sahibi şikayetleniyor diye mi bu hakaretleriniz? Resmen adam kadini kandirmis hizmetcilik, cocuk bakiciligi yaptiriyor evinde. Hangi anne cocugunu bir kez bile azarlamiyormus? Hangi anne yatagini topla diyemiyormuş cocuguna ? Konu sahibi uvey anne sifatinda ve bir laf dese batiyor adama, cocuklara haliyle elalemin cocugunun naziyla omrunu harcamak zorunda degil o kadin. Bastanda evlenirken cocuk bakiciligi yapicam diye evlenmemis zaten hoş cocuklu biriyle evlenmemeliydi bana gore ama olan olmuş ve kesinlikle boşanmasi haktir. Bunun insanlikla alakasi yok. Insanliktan bahsetceksek o cocuklari yanina almayip evlenen kendi oz annelerini konusun bence. Ilk evliligini yapmis hic cocugu olmayan bir kadin elin 2 simarik cocuguyla ugrasip onu deme bunu etmeyle omrunu torpuleyecek degil.
Ne güzel ne kadar da doğru yazmışsın.

Ben konu sahibi yerinde olsam hakaretten dolayi hakkınızda suç duyurusunda bulunur ve sonra bir de tazminat davası acardim. Ki ders olsun.

Ama çok agir konusmussunuz insani derdini anlattığına pişman edersiniz siz ya çok ayıp bekara koca boşamak kolay gibi olmus sizin yorumunuz. Lütfen kırıcı olmadan yapın yorumunuzu ayrıca sadece derdini döktü diye sizin tarafinizdan bunca hakaret duyan biri sizden ogrenmeyecek insanlığı ... Yeri geliyor insan kendi evladına tahammül edemiyor kızıyor uyarıyor geçtim ki başkasının çocuğu babası olarak tum yükü annesi olamayan bi kadına yıkmış babayı evvela da oz annesini elestirin eleştirecekseniz ama lütfen usturuplu cümlelerle...

Merhaba hanımlar. Çok zor günler geçiriyorum. Yaklaşık 1,5 yıllık evliyim. Eşimin ilk evliliğinden biri 9 biri 13 yaşında iki oğlu var. Çocuklar bizimle yaşıyorlar. Ben çalışıyorum. Evlenmeden önce babaannede kalacaklar diye anlaşmıştık fakat 6 ay sonra eşim çocukları getirdi. Sorun etmedim ama zamanla psikolojim bozuldu. Bir yatağınızı toplayın diyemiyorum eşim çocuklarımı sıkıyorsun deyip kavga ediyor. Küçük olan baba benimle yatmıyorsun deyip olay çıkarıyor. Eşimde çoğu zaman onun yanında yatıp uyuya kalıyor. Eve alışveriş yapıorum kollarım kopuyor ama bir donlarını kirli sepetine attıramıyorun. Wc ye telefonda oyun oynamaya girerler 1 saat çıkmazlar... O kadar dağınıklarki... Daha neler neler... Boşanma kararı aldım. Eşimi sevmeme rağmen yürütemeyeceğim. Soğudum, yoruldum. Çocuk bile yapmadım. Düşüncelerinize ihtiyacım var.
Yol yakınken ayrılın benim oğlum 6 yaşında odasını toslayabiliyor ne demek ya iş yapma demek insan kendi 2.çocukkararı alamazken sen 2tane bakıyorsun bide senin değil ayrıl bırak ya bide değer bilmiyorlar bırak git

Back