Çocuklu adamla evlenmek

Bende aynısını düşünüyorum o bunaldı kendi çocuğundan ama ben bubalmayacagım bakmak zorundayım sanki

güzel arkadaşım dediğine kesinlikle katılıyorum ama dediğim durum farklı yakından şahit olduğum ikisi de arkadaşım olduğu için biliyorum. daha doğrusu erkek arkadaşımdı eşi ondan dolayı arkadaşım oldu. kadın da çocuk fa adamı zerre sallamıyorlar. sadece para kaynağı.adam memur sırf huzur bozulmasın diye maaşının yarısını veriyor ek gideler hariç. eski eş tamamen huzur bozmak amaçlı yaptı. kızın da babasında kalmak gibi bi derdi yoktu yani.bi üye vardı ya lahanayla yapılan bi yemekti adı hatırlayamadım. o tarz insanlar da çok

Kadini yalnis hatirlamiyorsam saglik sorunlari vardi da bakamiyordu.

Sorun basta ne oluyor: Kendi canina kanina sahip cikmayan adamlari kendinize eş yapmaniz. Yani karakterlerini bastan gösteriyorlar davranislari ile, ama siz boş laflara inanmayi tercih ediyorsunuz. Sonuclar ortada. Polislere de neden sorun yok dediginizi anlamadim. Adam size siddet uygulamis. Bari polislere yazdirsaydiniz bir yere gidip darp raporu almiyorsaniz. Esiniz cocuguna sahip cikmak zorunda. Nereye kadar kacabilirdi ki? Böyle adamlarla aile kurmayi nasil cesaret edebiliyorlar hayret.

Darp raporu alıp bosardim.

Kesinlikle öyle birde şöyle bir çiftiz bugün meyhane yarın Cafe evde yemek bile yapmıyorum çalışıyorum diye annemde yiyoruz akşamları sonra eve geliyoruz hani hangi boşluğa sığdıracagızki zaten
Paşa paşa bananne bakacak :) siz bakmayacaksınız boşanıp hayatınızı yaşayacaksınız eşiniz de orda burda kafasını taşa vuracak. Çocuğu da yanına almayacak.
Atacak babanneye. Kendi daha evde bir yumurta kırmıyordur nasıl baksın zaten

musakka ablamız mı, o üyeyi unuttuysanız teessüf ederim lahana değil patlıcan

Net olarak boşanacağını söylediğim için çıldırdı.babanne bakmak istiyor ama çocuk buraya gelmek istiyormuş
Çocuğu kendi annesi doldurmuş olabilir, düzeniniz bozulsun diye…

Eşinizin orta yolu bulması lazım
Yada çocuk haftasonu gelsin,
veya cuma akşam gelsin cmt dönsün
Eşin dışarda buluşsun yemek yesinler
Yada illa sizde kalacaksa haftasonu kurslarına verin
Çocuk kaç yaşındaki?
(Çocuğa da üzüldüm. Bir orda bir orda. Anne başından atmış,baba evli..çocuk ortada)

Ama bir üye yazmıştı, konu çocuk değil diye…
Normalde de eşinizden şiddet görüyormuşsunuz
Ben konu sadece çocuksa orta yol bulunabilirdi diye yazdım
Hakkınızda hayırlısı olsun

Net olarak boşanacağını söylediğim için çıldırdı.babanne bakmak istiyor ama çocuk buraya gelmek istiyormuş
Çıldırsın istediği kadar çıldırsın. Siz de çıldırın noluyormuş çıldırınca. Çocuğun ne dediğinin bir önemi yok, çocuk onu da ister bunu da ister. Annesi atıp çocuklu olan kendisi değilmiş gibi gezerken siz haftasonları sabahları kursuydu kahvaltısı derken yataktan nasıl çıktığınızı bilemezsiniz. Bir de üzerine 10 birim emek verin 1 kez kural koydunuz diye en kötüsü olursunuz. Sizin kocanız sizin için bunu yapar mıydı mesela kendisi çocuksuz olarak evlenseydi? Çocuklu boşanmış erkekler bile yapmıyor. Benim eşim de dahil hepsi çocuksuz kadınla evleniyor, başka da seçenekleri olmasına rağmen. Kadınlar olunca sözkonusu çifte standart.
Ben sevgililik ve nişanlılık dönemimde eşimle aynı evde deneyimledim, eşiniz dünyanın en yardımcı erkeği olsun, erkek bir yere kadar ilgilenebiliyor, bakımın yüzde 70'i yine yeni eşte. Hadi başında bekledi, hiç mi aynı evde yaşadığınız çocukla yalnız kalmayacaksınız? Burada kadınlar misafirlik için sadece eşlerine haber verildiğinde bu evin hanımı ben değil miyim diyorlar, ama çocuk olunca nedense birden baba mükemmel biçimde her şeye yetecekmiş. Şunu çok değil 1 ay deneyimleyen kişiler o ayın sonunu zor getirir.

Benim eşim bana demişti seninle ilişkim olmasa ben bu kadar bile bakım veremezdim, sen çekip çevirdin her şeyi der. Anneler ben görüyorum bazıları çok endişeli oluyor, hatta bir konu vardı kadın balkon parmaklık meselesi yüzünden babasıyla babaannesine bile göndermek istemiyor. Ama nedense eski eş, yabancı bir kadınla evlenince birden sanki kendi annesine gönderir gibi fütursuzca gönderebiliyorlar. Ben evcil hayvanımı eşimle tatile giderken annem babam dışında birine emanet edemiyorum aklım kalıyor, ama nedense bu konularda pat diye atılıyor çocuk.

Eşiniz bırakın delirsin, size baskı kurmasına izin vermeyin eğer öncesinde verdiğiniz bir söz yoksa. Sonuçlarına katlansın. Babaanne bakacak madem, o baksın. Çocuğun her istediği yapılmaz, sizle kavga eder 2 gün sonra annesine gider, canı sıkılır annesiyle kavga eder pat diye gelip yerleşir. Doğru olan, sabit olan neresiyse orası olmalı onun evi.

Babası size güvenip zorla eve almaya çalışıyor, bekar olsa zaten babaannede kalıcaktı. Boşansın sizden beyefendiye bak hem evli olacak yalnız kalmayacak hem de iki gün sonra akibeti belli olmayan çocuk için (2 gün sonra anne gelir ben yapamıyorum ühü diye ağlayıp alır 1 yıl sonra geri verir) sizin aile huzurunuzu bozacak.

Dik durun, istemedğiniz bir şeyi de yapmayın. O sizin çocuğunuz için yapmazdı.

Bana emrivaki gelecek burada kalacak gibi bir konuşma yapıp tahrik edip kavga çıkardı. Evden gitmek istediğimde arbede esnasında itmeye çalışırken gözüme vurdu benimde fikrimi alabilirdi bende bu evde yaşıyorum seçim yapmak hakkım ama o zorundaymışım gibi davrandı

Altlı üstlü oturuyoruz annemlerle. Oturduk evlenmeden önce konuştuk ailem bile çıldırır zaten istesemde yapamam bunu bende anne baba evladıyım annesi sağken hizmetçilik yaptığımı görse annem de çıldırır fesatlık ta yapar biliyorum yani yapamayız ki istemiyorumda zaten

Sonuc olarak siz bakmak zorunda olmasaniz bile o bakmak zorunda. Cocuklu adamla evlenirken cocugun sizinle de yasayabilecegi ihtimalini hesaba katarak evlenmeliydiniz, cünkü anneanneler ve babaanneler de sadece bir yere kadar bakabilir veya bakmak istemeyebilirler. Esiniz isi "oldu da bitti masallaha" getirmeye calismis ve öküz gibi de davranmis, ama ondan cok siz kendinizi cocuk konusunda kandirmissiniz.

Benden sonra ne yaparlarsa yapsınlar ama içmek geözel tozmak varken almaz çocuğu falan. Şimdi ben varım ya benim üstümden vicdan masturbasyonu yapacaktı

Cocugun annesi ilerde seviyede depresyon hastasi diye yaziyordu diger konuda. Bu durumda "annesi atip" demek dogru olmaz bence.

Cocugun annesi ilerde seviyede depresyon hastasi diye yaziyordu diger konuda. Bu durumda "annesi atip" demek dogru olmaz bence.

Hatırladım, kadının kendine bakacak hali yoktu. Adamın şu durumda boşanması zaten yvşklık ayrıca, hasta bir insanı atıp gitmiş öylece şu karakterde adamla evlenip insan olmasını da pek beklememek lazım.

Belki bosanmak iki taraf icinde en hayirlisiydi, ama annesi zaten bakamiyorken babanin kendi keyfin derdine düsmesi cok sey ifade ediyor. Bizim hastalarimizda bir adam su anda iki cocugunu tek basina büyütüyor, cünkü anne aniden vefat etti. Erkek var ve Adamlar var iste.

Kendimden örnek vereyim,ben de boşandım. İkiz oğullarım var, 6 yaşındalardı ben evlenirken.
Evlendim, çocuklarım da bizimle kalıyor
Bende çalışan bir anneyim

5 sene olduk boşanalı. 3 yıldır da başkasıyla evliyim
eşimin de 16 yaşında bi oğlu var
Çocuk özannesiyle kalıyor 8 yıldır.Bize de haftasonları geliyordu

Biz evimizi sıfırdan alıp, herşeyi yeni gelin evi gibi yapınca çocuk bizi çok kıskandı
Tabi bu , çocuğun annesi yüzünden oldu!
Baban evlendi,yeni karısına herşeyi alıyor,karısının üstüne ev yaptı(nişanlıyken almıştı oysa) çeyizi de baban yapmıştır(oysaki birikimlerimle aldım herşeyi), dubai balayı ücretlerini de baban ödemiştir(beraber ödedik), altında sıfır wv arabası var,babanın üstü başı marka.. Sana beş kuruş yolluyor (ki 7 yıl kolejde okuttu çocuğu)
Elin çocuklarına babalık yapıyor, Sen de enayi gibi onları izle dediği için
Çocuk bize cephe aldı bir anda
Eve gelince Yüzüme bakmaz,teşekkür etmez, hoşçakal demez…laf atarım cevap vermez
Çocukları tersler,oyuncaklarını saklayıp sinir eder
Gizlice yatak odama girer,gizlice kapılarımızı dinler..
O gelince haftasonu planı yapamazdım,bayramda 3 gün bizimle olurdu.. aileme de gitmek istemezdim.
Herşeyi geçtim de saygısızlığı ve kıskançlığı tüm sabrımı zorladı.
Evet, çocuğun bizde kalacağını biliyordum
Çocuğu seviyordum da. Çocuklarıma da bir o kadar abi gibiydi. Ellerinden tutup parkta sallardı. Doğum günü için pasta kesip kutlardım, Odasını ben kurdum,temizledim
Abla gibi davranmaktı niyetim,kendimden emindim
Çünkü benim de çocuklarım vardı ve bu evde kalacaklardı. Ben onun oğluna 3-5 gün niye tahammül etmeyeyim ki dedim?
Çocuğu da alıp gezmelere giderdik,dışarılara yemeğe giderdik.tatil planları yapardık..
İyiydik çocukla nişanlıyken de.Annene sakın anlatma diye tembihlemiştik. Mutluydu çocuk bizle

Çocuğa,ev aldık diye gösterdi eşim bir heyecanla…
Bak senin odan,Sende gelirsin haftasonları diye
Eve sıfır eşyalar, mobilyalar indiğinde
Mutfak tam takım olduğunda
Evi gezdirdiğimizde çocuğun tüm morali bozuldu
Bir daha eskisi gibi olmadı, o gün anlamıştım.
Nikah günümüzde de ayrı bir soğuktu bize.
üstüne de balayı tatilimiz oldu
Çocuk iyice kıskandı,maaşlarımızı sormaya başladı , bana para yollamıosun baba demeye başladı. Babalık yapmıyorsun bana ama evini düzmüşsün demeye başladı. Benim hakkımı karına mı yediyorsun baba,bu ev kimin üstüne diye eşime hesap sormaya başladı.
baba-oğul ilişkileri de bozuldu bir anda.

Dolayısıyla, bende oğlun bu eve gelmesin huzurumuzu bozuyor demeye başladım
Eşim de, o zaman senin de çocukların bu evde durmasın demeye başladı
Benim çocuğumu istemeyeni bende istemem,
Götür annende kalsın, yada şehirdışına babasına yolla temelli demeye başladı
Çocuklarım kırmızı çizgimdi, çocuklar yoksa bende yokum dedim restleştim ve anneme gittim
Epey tartıştık, ben boşanıcam senden dedim
O istemedi boşanmayı,onun yerine bana bağırıp çağırdı, haksızsın dedi.. nolmuş yani,2gün idare etsen ölür müydün dedi,ben seninkilere katlanıyorum ama dedi…
(Düşündüm evet haklıydı, yeri geldi gece vakti benim çocuğumu acile götürdü.. diş ameliyatı oldular başında bekledi benimle. ama çocuklarımın saygısızlığı yoktu ki ona ..)
Ozmn çocuğuna ve eski karına laf geçirmeyi bilmeliydin dedim
(Eski eşiylede telefonda defalarca tartıştı, çocuğu bana karşı doldurma diye. Fayda etmedi,kadın da çıldırdı hakaretler etmeye başladı)

Ben eşimin en çok baba oluşunu ,merhametini sevdim. İyi bir insandı özünde. Gerçekten oğlu kıymet bilmese de
Veli toplantısıyla ilgilenen, telefonunu- hattını alan,berberini takip eden, bayramlıklarını alan, cep harçlığını özel kurs ücretini aksatmayan, hastalığında şehirdışında hastaneye bile götüren,haftasonları avm atari salonuna götüren,gönlünü hoş eden,tatile götüren, kolej masrafını tamamen ödeyen bir babaydı…
Keşke eski eşimde böyle bir baba olsaydı derdim
kendi çocuğuna baba olan, benim çocuklarıma da abilik yapabilirdi çünkü..

Ama ben neyi hesap edemedim????
Eski karısını!!! Kadının bizi kıskanacağını,huzurumuzu bozacağını, çocuğu aramızda ajan gibi kullanacağını, dolduracağını
Hesaba katmadım.
Ben hep çocuk bize gelip kalabilir ne olacak ki derdim…ama eksik düşünmüşüm

Şimdi çok şükür çocuk bize artık gelmediği için,
8aydır yüzünü görmüyoruz… eşimle düzeldik,çocuk kavgası yapmıyoruz
8ayda bir gelen çocuğu da 2-3 gün görmezden gelebilirim.. eşim,haftasonları dışarda görüşüyor..
Çocuk da 16 yaşında, kursu var, arkadaşları var,hobileri var, bizim evi ne yapsın zaten.. 2 seneye de üniversiteye gider..

Demem o ki,
Çocuklu biriyle evlenmek zor konu sahibi D deryadeyin
Belki sende bunları yaşayacaksın
Eski eş ve çocuk huzur vermiyor. zaman geçince ortalık biraz duruluyor sanırım..
en azından bizde böyle oldu.
sen çocuk yapsan , üvey kardeşe alındı sana yapılmadı muhabbeti olacak..
Hep bir kıyaslama olacak, dolduracaklar
2.evlilik zor hele ki ortada çocuklar varsa, çünkü eski eşler de araya giriyor, çocuklar da

İyi ölç biç düşün.. kimsenin çocuğuna annelik yapmak zorunda değilsin. Yada eşinin seni el üstünde tutması gerek, büyük bir aşkla gözünün içine bakmalı ki sen de onun çocuğu hoşgörebil…
Yoksa çocuksuz biri için bunları yapmak çok zor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…