Çocuklu adamla evlenmek

Adam kandırmamış aslında, çocuğa bakacak olanlar su koyuvermiş..
Adam da yanına almak istemiş çocuğunu, böyle olacağını hesaplayamamış olabilir
O da babaysa, çocuğuna bakmak zorunda tabiki..
Ne de olsa çocuğu,ortada bırakacak hali yok

Çocuğun annesi nerede? Çocuğa neden bakmıyor? Kayınvalidenle çocuğun anneannesi dönüşümlü neden bakmıyor?
Çocuk size de tabiki gelecek ama, sen zaten çalışıyorsun nasıl olacak bu?
Çocuğun sorumluluğunu almak istemediğini,çocuğun olmadığı için onu anlayamayacağını vs söyledin mi onlara?
Boşanacağınızı bile bile başınıza sarmazlar sanırım?
En azından haftaiçi baksınlar?
Sizde de haftasonu 1 gece kalsa?

Çocuk kaç yaşında? Dersi kursu okulu yok mu?

Önünde iki yol var,
Ya çocukla anlaşacaksın,büyüyüp ünive gidene kdr bekleyeceksin. Yada haftasonu kurslara vs yollayıp(zaten yaşı fazlaysa lise-üni sınavlarına hazırlanıyordur) rahat edeceksin.
kv gile bu yüzden boşanacağınızı , huzurunuzun kalmadığını söyleyeceksin
Veya baktın olmuyor boşanacaksın🤷‍♀️

Eşiniz şiddet uygulamış , bu konu için mi bu sadece? Hep mi böyle normalde?
Şiddetin affı olmaz ama, sizi seviyor boşanmak istemiyor da o yüzden mi hırçın?
Eğer böyleyse de, oturup karşılıklı çıkış yolu aradınız mı?
Sen üzülme tamam bir yolunu bulayım demedi mi?
Nasıl yapalım,fikrin var mı demedi mi?
Sonuçta çocuk onun problemi sisin değil.
Kendisinin çözüm bulması ve sana teklifle gelmesi gerekir.. asarım keserim döverimle bu iş hallolmaz !
Ve bu evlilik biter
Bu konu için kızını istemediğim için delirdi önce küfürleştik sonra böyle oldu.

Elleri kırılsın ayrıca pisliğin size el kalktıysa eski eşine de kaldırmıştır onun da anneliğine tüküreyim böyle bir adama kızını evladını atıyor adam dayakcı. İkisi de birbirinden rezil. Boşayın kurtulun hepsinden rahatlayın
Öyle yapıcam Allah büyük bunu yapacak cesaretim var çünkü buz gibi soğudum

Eşimden önce, dul ve çocuklu bir sevgilim olmuştu. Çocuğu annesiyle kalıyordu ve baba olgunluğu olan iyi bir adamdı. Bunu sorun etmeyeceğimi zannediyordum. Derken zaman geçti uzunca bir süre de iyi vakit geçirememiştik plan yapacaktık falan annesi aradı ve çocuğu bir haftalığına göndermesi gerektiğini söyledi bizim de plan iptal oldu haliyle. O gün anladım ben başkasına bağımlı bir hayat yaşamak istemiyorum diye ve biraz düşünüp uzatmadan ayrıldım. Özellikle özgür yapılı kadınlar için bu, pek de uygun bir seçenek olmuyor.

Boşanmış çocuğu olan ( ama kendinin ama annenin yanında yaşayan) bir adamla evlenecek bütün bayanlara sesleniyorum ; bu çocukları nasıl dünyaya getirdilerse eğitimleri üniversiteleri kıyafetleri evlenmeleri her türlü masrafını ya iyilikle yada mahkeme yoluyla karşılayacaklar hiçbir bayan anasının evinden getirmedi koşullar ı bu şekilde kabul ederseniz buyrun

Adam kandırmamış aslında, çocuğa bakacak olanlar su koyuvermiş..
Adam da yanına almak istemiş çocuğunu, böyle olacağını hesaplayamamış olabilir
O da babaysa, çocuğuna bakmak zorunda tabiki..
Ne de olsa çocuğu,ortada bırakacak hali yok

Çocuğun annesi nerede? Çocuğa neden bakmıyor? Kayınvalidenle çocuğun anneannesi dönüşümlü neden bakmıyor?
Çocuk size de tabiki gelecek ama, sen zaten çalışıyorsun nasıl olacak bu?
Çocuğun sorumluluğunu almak istemediğini,çocuğun olmadığı için onu anlayamayacağını vs söyledin mi onlara?
Boşanacağınızı bile bile başınıza sarmazlar sanırım?
En azından haftaiçi baksınlar?
Sizde de haftasonu 1 gece kalsa?

Çocuk kaç yaşında? Dersi kursu okulu yok mu?

Önünde iki yol var,
Ya çocukla anlaşacaksın,büyüyüp ünive gidene kdr bekleyeceksin. Yada haftasonu kurslara vs yollayıp(zaten yaşı fazlaysa lise-üni sınavlarına hazırlanıyordur) rahat edeceksin.
kv gile bu yüzden boşanacağınızı , huzurunuzun kalmadığını söyleyeceksin
Veya baktın olmuyor boşanacaksın🤷‍♀️

Eşiniz şiddet uygulamış , bu konu için mi bu sadece? Hep mi böyle normalde?
Şiddetin affı olmaz ama, sizi seviyor boşanmak istemiyor da o yüzden mi hırçın?
Eğer böyleyse de, oturup karşılıklı çıkış yolu aradınız mı?
Sen üzülme tamam bir yolunu bulayım demedi mi?
Nasıl yapalım,fikrin var mı demedi mi?
Sonuçta çocuk onun problemi sisin değil.
Kendisinin çözüm bulması ve sana teklifle gelmesi gerekir.. asarım keserim döverimle bu iş hallolmaz !
Ve bu evlilik biter
Net olarak boşanacağını söylediğim için çıldırdı.babanne bakmak istiyor ama çocuk buraya gelmek istiyormuş

Eşimden önce, dul ve çocuklu bir sevgilim olmuştu. Çocuğu annesiyle kalıyordu ve baba olgunluğu olan iyi bir adamdı. Bunu sorun etmeyeceğimi zannediyordum. Derken zaman geçti uzunca bir süre de iyi vakit geçirememiştik plan yapacaktık falan annesi aradı ve çocuğu bir haftalığına göndermesi gerektiğini söyledi bizim de plan iptal oldu haliyle. O gün anladım ben başkasına bağımlı bir hayat yaşamak istemiyorum diye ve biraz düşünüp uzatmadan ayrıldım. Özellikle özgür yapılı kadınlar için bu, pek de uygun bir seçenek olmuyor.
Kesinlikle öyle birde şöyle bir çiftiz bugün meyhane yarın Cafe evde yemek bile yapmıyorum çalışıyorum diye annemde yiyoruz akşamları sonra eve geliyoruz hani hangi boşluğa sığdıracagızki zaten

İyi geceler uyuyduğunuzu düşünüyorum bende sabah işe gideceğim ama sabah okurum artık helak oldun ve yazmak istedim objektif kişilerden birşeyler duymak için.. eşimle yaklaşık 2 sene önce severek evlendik saha önce eşimin önceki evliliğinden olan kızının beni kabullenememesiyle alakalı kısa bir konu açmıştım. Biz gerçekten severek evlendik gercekten başkasını sevemezsin herşey hallolur kafasındaydım hep. Ailemi dinlemedim çok üzdüm.. zamanında beni ünv okutmak için onun bunun ağız kokusunu çeken her koşulda yanımda olan fedakarlıkları arşa çıkan annem.. hiç istemedi ağladı sızladı ölmüşüm gibi davrandı dul adam vs. Söylemleti.. arabamı satmıştım çeyiz için burda herkes yuhladı öyle maddiyatı olanda bir adam değil. Bileziklerimide satıp ikimize telefon almıştım.. yani giden hep benden biraz kafam kıyak kızlar. Sonum olarak benim derdim baştan herşeyi konuşmama rağmen şuan eşim annesi ve anneannesinin baktığı kızını baştan çocuk istemiyorum deyip kendi çocuğumu bile doğurmamamama rağmen kabul edip şimdi beraber yaşayacağız annesi artık bakmak istemiyor diyor. Ben hep yalnız yaşadım öğrenciliğimden beri şimdi nasıl kalayım ayak uydurayım boyum kadar kızla aynı evde? Beni kandırdı ve zamanımı çaldı bu adam.. boşanacağımı söylediğimde de kollarımı sıktı saldırdı. Evden git dedim girmedi.. yattı uyudu gurursuz öyle kendi kendime içiyorum hentame esnasında elini vurduğu gözüm de şişti.. Allah’a havale ediyorum ve ablam yeni boşandı ailem üzgün inanın boşanmak umurumda değil bugün boşanır bugün unuturum ama sülale baskısı ablamın olayı vs.. yalvarıyor yatmadan boşayacağım diye yemin ettiğim için.. hayal kırıklığı kızgınlık.. siz olsanız ne yapardınız

Çocuk ayrı herşeyi sizin harcamanız apayrı.

Adamın çocuğu olmasa bile dövüyormuş yahu? Bu çocuklu adam konusu değil. Karısını döven rezil bir herifle ,kapıya gelen polisi “sorun yok” diye geri gönderen akıl yoksunu kadının konusu! Üzgünüm ama bu.
Zaten boşayacağım onu hiçbirşey istemeden o yüzden bu paikolojimle bide onla uğraşmak istemedim haklısınız ama salaklık ettim sabah düşündüğümde

Çocuklu biriyle evlenen insan kesinlikle çocuğun yanına gelmesi durumunu göze almak zorunda. Dünyanın binbir türlü hali var. Annesi hasta olabilir, vefat edebilir. Çocuk tabiki babasının yanına gelecek, başka ne yapsın . Ben olsam bende istemem babam hayattayken babaannemle yaşamayı.
Sizin durumunuz da boşanmaktan başka çözüm yok gibi duruyor. Adam güzelce konuşmak yerine sizi tartaklamış. Böyle bir insanla nasıl devam edeceksiniz. Kızını kabul etseniz yarın bir sorun yaşanınca sizi döver bu sorunu çözmek için.

İyi geceler uyuyduğunuzu düşünüyorum bende sabah işe gideceğim ama sabah okurum artık helak oldun ve yazmak istedim objektif kişilerden birşeyler duymak için.. eşimle yaklaşık 2 sene önce severek evlendik saha önce eşimin önceki evliliğinden olan kızının beni kabullenememesiyle alakalı kısa bir konu açmıştım. Biz gerçekten severek evlendik gercekten başkasını sevemezsin herşey hallolur kafasındaydım hep. Ailemi dinlemedim çok üzdüm.. zamanında beni ünv okutmak için onun bunun ağız kokusunu çeken her koşulda yanımda olan fedakarlıkları arşa çıkan annem.. hiç istemedi ağladı sızladı ölmüşüm gibi davrandı dul adam vs. Söylemleti.. arabamı satmıştım çeyiz için burda herkes yuhladı öyle maddiyatı olanda bir adam değil. Bileziklerimide satıp ikimize telefon almıştım.. yani giden hep benden biraz kafam kıyak kızlar. Sonum olarak benim derdim baştan herşeyi konuşmama rağmen şuan eşim annesi ve anneannesinin baktığı kızını baştan çocuk istemiyorum deyip kendi çocuğumu bile doğurmamamama rağmen kabul edip şimdi beraber yaşayacağız annesi artık bakmak istemiyor diyor. Ben hep yalnız yaşadım öğrenciliğimden beri şimdi nasıl kalayım ayak uydurayım boyum kadar kızla aynı evde? Beni kandırdı ve zamanımı çaldı bu adam.. boşanacağımı söylediğimde de kollarımı sıktı saldırdı. Evden git dedim girmedi.. yattı uyudu gurursuz öyle kendi kendime içiyorum hentame esnasında elini vurduğu gözüm de şişti.. Allah’a havale ediyorum ve ablam yeni boşandı ailem üzgün inanın boşanmak umurumda değil bugün boşanır bugün unuturum ama sülale baskısı ablamın olayı vs.. yalvarıyor yatmadan boşayacağım diye yemin ettiğim için.. hayal kırıklığı kızgınlık.. siz olsanız ne yapardınız
yolun başındayken boşanın. zaten yanlış bir evlilik yapmışsınız

Çocuk bizle yaşamayacak der annesi hasta olur, başına bir şey gelir, çocuk babasını çok özler gelir sizle yaşar hayat bu çocuklu biriyle evlenirken bütün ihtimalleri düşünmek lazımdı işte.
Sülale duyarsa duysun zaten çocuklu biriyle evlendiğini bildikleri için sorun çıktığını düşünür herkes.
Arayın şimdi anne çocuğu bizle yaşayacak şöyle böyle baskı yapıyor mutlu değilim boşanacağım deyin, işin de varmış hiç olmadı kendi başınıza hayat kurarsınız.
Bende öyle düşündüm sessiz sakin yaşayacagım. Yarın avukat bulucam en azından çocuğum yok sağılun Güzel diklerleriniz için

Bende öyle düşündüm sessiz sakin yaşayacagım. Yarın avukat bulucam en azından çocuğum yok sağılun Güzel diklerleriniz için
Kesinlikle bunu yapin,hiç adamla kavga gürültü yapmadan gidin ve boşanın,kendinize yapacağınız en büyük ıyilik olur.
Sizin hatanız adamın çocuk bizimle yaşamayacak lafina inanmanız olmuş kiiii öz çocuğuna bunu diyen adamdan eş olmaz..

Keşke evlenince gönderse :) evlendikleri ilk gün en anaç ana bile araları bozulsun diye gönderiyor :)
arkadaşımda da aynısı oldu. üstelik adamın kızı nerdeyse reşitti. ama annesi bu kadar sene ben baktım artık sen bakacaksın diye ortalığı ayağa kaldırdı hem de evlendikleri ay

arkadaşımda da aynısı oldu. üstelik adamın kızı nerdeyse reşitti. ama annesi bu kadar sene ben baktım artık sen bakacaksın diye ortalığı ayağa kaldırdı hem de evlendikleri ay

Kadın haksız mı peki, çocuğun yükünü maddi manevi anne çekmek zorunda mı, baba da bakmalı çocuğuna. Boşanan anneler eşşek mi ki, babanın da sorumluluğunu %100 üstlensin? Çocuk reşit olunca ne oluyor, ABdde yaşamıyoruz kimse evinden 18 yaşında ayrılmıyor.

Bilmiyorum ben olsam bırakmam çocuğumu tanımadığım kadının merhametine bana adilik geliyor
eskidenmiş o üvey anaların zulmü şimdi devir değişti😁
ama tabi ki korkunç bir durum anne olarak sırf adamın huzuru bozulsun diye çocuğunu kullanmak ve istenmediği belli olan durumların içine sokmak. ben de kurban ederim herkesi çocuklarımın tırnağına değil göndemek.Allah yaşatmasın🙏

X