- 9 Ekim 2022
- 3.075
- 10.586
-
- Konu Sahibi deryadeyin
Aynı şeyi yaşayacaksınız. Hele eski karısı baska birini bulsun evlensin anında çocuklar babaya gönderilecek. O zaman aşk bitecek gerçekler kalacaktır.
Eşiniz sizinle çocuk yapmak istemiyor mu? Çocuk sahibi olmama kararı mı aldınız. Ben burayı anlayamadım.şuan eşim annesi ve anneannesinin baktığı kızını baştan çocuk istemiyorum deyip kendi çocuğumu bile doğurmamamama rağmen kabul edip
Boşanın unutun o zaman. Ne sülaleniz ne de ablanız girecek kendini sömüren, darp eden adamın yatağına. Eliyle döven, eliyle sizden çalan adam af istemeye gelince ağzıyla yalvarıp işin içinden çıkıyor, afedersiniz siz enayi misiniz, bu kadar ucuza gidilir mi yani?İyi geceler uyuyduğunuzu düşünüyorum bende sabah işe gideceğim ama sabah okurum artık helak oldun ve yazmak istedim objektif kişilerden birşeyler duymak için.. eşimle yaklaşık 2 sene önce severek evlendik saha önce eşimin önceki evliliğinden olan kızının beni kabullenememesiyle alakalı kısa bir konu açmıştım. Biz gerçekten severek evlendik gercekten başkasını sevemezsin herşey hallolur kafasındaydım hep. Ailemi dinlemedim çok üzdüm.. zamanında beni ünv okutmak için onun bunun ağız kokusunu çeken her koşulda yanımda olan fedakarlıkları arşa çıkan annem.. hiç istemedi ağladı sızladı ölmüşüm gibi davrandı dul adam vs. Söylemleti.. arabamı satmıştım çeyiz için burda herkes yuhladı öyle maddiyatı olanda bir adam değil. Bileziklerimide satıp ikimize telefon almıştım.. yani giden hep benden biraz kafam kıyak kızlar. Sonum olarak benim derdim baştan herşeyi konuşmama rağmen şuan eşim annesi ve anneannesinin baktığı kızını baştan çocuk istemiyorum deyip kendi çocuğumu bile doğurmamamama rağmen kabul edip şimdi beraber yaşayacağız annesi artık bakmak istemiyor diyor. Ben hep yalnız yaşadım öğrenciliğimden beri şimdi nasıl kalayım ayak uydurayım boyum kadar kızla aynı evde? Beni kandırdı ve zamanımı çaldı bu adam.. boşanacağımı söylediğimde de kollarımı sıktı saldırdı. Evden git dedim girmedi.. yattı uyudu gurursuz öyle kendi kendime içiyorum hentame esnasında elini vurduğu gözüm de şişti.. Allah’a havale ediyorum ve ablam yeni boşandı ailem üzgün inanın boşanmak umurumda değil bugün boşanır bugün unuturum ama sülale baskısı ablamın olayı vs.. yalvarıyor yatmadan boşayacağım diye yemin ettiğim için.. hayal kırıklığı kızgınlık.. siz olsanız ne yapardınız
Keşke zamaninda anneni dinleseydin.İyi geceler uyuyduğunuzu düşünüyorum bende sabah işe gideceğim ama sabah okurum artık helak oldun ve yazmak istedim objektif kişilerden birşeyler duymak için.. eşimle yaklaşık 2 sene önce severek evlendik saha önce eşimin önceki evliliğinden olan kızının beni kabullenememesiyle alakalı kısa bir konu açmıştım. Biz gerçekten severek evlendik gercekten başkasını sevemezsin herşey hallolur kafasındaydım hep. Ailemi dinlemedim çok üzdüm.. zamanında beni ünv okutmak için onun bunun ağız kokusunu çeken her koşulda yanımda olan fedakarlıkları arşa çıkan annem.. hiç istemedi ağladı sızladı ölmüşüm gibi davrandı dul adam vs. Söylemleti.. arabamı satmıştım çeyiz için burda herkes yuhladı öyle maddiyatı olanda bir adam değil. Bileziklerimide satıp ikimize telefon almıştım.. yani giden hep benden biraz kafam kıyak kızlar. Sonum olarak benim derdim baştan herşeyi konuşmama rağmen şuan eşim annesi ve anneannesinin baktığı kızını baştan çocuk istemiyorum deyip kendi çocuğumu bile doğurmamamama rağmen kabul edip şimdi beraber yaşayacağız annesi artık bakmak istemiyor diyor. Ben hep yalnız yaşadım öğrenciliğimden beri şimdi nasıl kalayım ayak uydurayım boyum kadar kızla aynı evde? Beni kandırdı ve zamanımı çaldı bu adam.. boşanacağımı söylediğimde de kollarımı sıktı saldırdı. Evden git dedim girmedi.. yattı uyudu gurursuz öyle kendi kendime içiyorum hentame esnasında elini vurduğu gözüm de şişti.. Allah’a havale ediyorum ve ablam yeni boşandı ailem üzgün inanın boşanmak umurumda değil bugün boşanır bugün unuturum ama sülale baskısı ablamın olayı vs.. yalvarıyor yatmadan boşayacağım diye yemin ettiğim için.. hayal kırıklığı kızgınlık.. siz olsanız ne yapardınız
Eşiniz sizinle çocuk yapmak istemiyor mu? Çocuk sahibi olmama kararı mı aldınız. Ben burayı anlayamadım.
Boşanın unutun o zaman. Ne sülaleniz ne de ablanız girecek kendini sömüren, darp eden adamın yatağına. Eliyle döven, eliyle sizden çalan adam af istemeye gelince ağzıyla yalvarıp işin içinden çıkıyor, afedersiniz siz enayi misiniz, bu kadar ucuza gidilir mi yani?
Illa sizinde ayni şeyimi yaşamaniz gerek kendinize gelmek için?Görüyorsunuz olanları akiliniz varsa çocuksuz biriyle evlenin çunki çogu zaman boyle sorunlar olucak babasi çoçugunu aticak degilya oda bakmali anneside.Benim sevgilim daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bu konuda başlık açmıştım herkes evlenme dedi bende sizin yaşadıklarınızı yaşamaktan korkuyorum hemde aşırı derecede. Çünkü ben ilk kez evlencem evliliği doyasıya tatmak istiyorum çocuk istemiyorum ama bi yandan da hoşlanıyorum vazgeçemiyorum sizce aşk geçici bi duygu mu
Sözlerin tutulmama riski yüksek, söz tutulmadığı anda arkanı dönüp gidebileceksen hiç sıkıntı yok. Ama darp edildiği halde kapısına kadar gelen polise mık diyemeyeceği bir pozisyona düşeceğini önceden az çok görebilmesi lazımdı. Evlenirken anasını ağlata ağlata evleniyorlar, boşanmaya gelince aman anam üzülür. Ne tatlıymış bu koca.Çocuklu adamlarla evlenen kadınlarda da empati yok.
Düşünmüyorlar hiç;
Anamla babam boşanıp başka birileri ile evlenirlerse ben daha onların evine gitmeme durumum söz konusu olabilir mi? diye.
Ay çocuk zaten anasında babaannesinde bize gelmez hehehe diye evlenip olaylar öyle olmayınca da ağlıyorlar :)
Sözlerin tutulmama riski yüksek, söz tutulmadığı anda arkanı dönüp gidebileceksen hiç sıkıntı yok. Ama darp edildiği halde kapısına kadar gelen polise mık diyemeyeceği bir pozisyona düşeceğini önceden az çok görebilmesi lazımdı. Evlenirken anasını ağlata ağlata evleniyorlar, boşanmaya gelince aman anam üzülür. Ne tatlıymış bu koca.
Çocuk bizle yaşamayacak der annesi hasta olur, başına bir şey gelir, çocuk babasını çok özler gelir sizle yaşar hayat bu çocuklu biriyle evlenirken bütün ihtimalleri düşünmek lazımdı işte.
Sülale duyarsa duysun zaten çocuklu biriyle evlendiğini bildikleri için sorun çıktığını düşünür herkes.
Arayın şimdi anne çocuğu bizle yaşayacak şöyle böyle baskı yapıyor mutlu değilim boşanacağım deyin, işin de varmış hiç olmadı kendi başınıza hayat kurarsınız.
Çocuk bizimle yaşamayacak diyen adama inanana köprü satabilirim :)
Ne demek çocuk baba evinde yaşamayacak canı istediğinde?
Babanız evleniyor diye ömrü boyunca babaevi kavramı bitecek mi yazık değil mi çocuklara
Eşinden boşanınca babaevine dönüyor kadınlar 30-40 yaşlarında bile bu kapı kapanmamalı.
En fazla şu şartı koyar mantıklı bir kadın;
Babasının evi gelmesin diyemem, ama lütfen benden hizmet beklemeyin, ben tabiki sofraya bi tabak daha koyarım,ama sizin çocuğunuzun tüm bakımı ebeveynlerinde olacak çünkü bile isteye o çocuğu siz dünyaya getirdiniz.
Gerçi mantıklı bi çocuksuz kadın çocuklu adamla evlenmez de o ayrı bir konu :)
Konu sahibi ben değilim :)
Allah yardımcınız olsun konu sahibiKüfürler ettim sen şimdi gideceksin sabah ben eşyalarımı toplayıp gideceğim diye. Mahalle polis çağırdı kapıya geldiler sorun varmı diye sorun yok dedim yüz ifadenden anladılar çok bağırmışız rezil olmuşuz vs umurumda değil. Sabah biraz eşyamı alıp annemlere gideceğim bugünde boşanacapımı söylediğim için dayak yedim. Tek başıma oturuyorum düşünüyoeum nasıl bir kumpas bu kandırdı beni.. dürüst olsa hayır ona göre karar verirdim bende adilik bu boşanacağım sessiz sedasız çok öfkeli çok üzgün ve şaşkınım ama asla barışmak afffetmek niyetim yok
Kocanın İlk eşi kendi kızına bakmak mı istemiyor? Sizin üzerinize atıyor? bence huzurunuz bozulsun diye yapıyorİyi geceler uyuyduğunuzu düşünüyorum bende sabah işe gideceğim ama sabah okurum artık helak oldun ve yazmak istedim objektif kişilerden birşeyler duymak için.. eşimle yaklaşık 2 sene önce severek evlendik saha önce eşimin önceki evliliğinden olan kızının beni kabullenememesiyle alakalı kısa bir konu açmıştım. Biz gerçekten severek evlendik gercekten başkasını sevemezsin herşey hallolur kafasındaydım hep. Ailemi dinlemedim çok üzdüm.. zamanında beni ünv okutmak için onun bunun ağız kokusunu çeken her koşulda yanımda olan fedakarlıkları arşa çıkan annem.. hiç istemedi ağladı sızladı ölmüşüm gibi davrandı dul adam vs. Söylemleti.. arabamı satmıştım çeyiz için burda herkes yuhladı öyle maddiyatı olanda bir adam değil. Bileziklerimide satıp ikimize telefon almıştım.. yani giden hep benden biraz kafam kıyak kızlar. Sonum olarak benim derdim baştan herşeyi konuşmama rağmen şuan eşim annesi ve anneannesinin baktığı kızını baştan çocuk istemiyorum deyip kendi çocuğumu bile doğurmamamama rağmen kabul edip şimdi beraber yaşayacağız annesi artık bakmak istemiyor diyor. Ben hep yalnız yaşadım öğrenciliğimden beri şimdi nasıl kalayım ayak uydurayım boyum kadar kızla aynı evde? Beni kandırdı ve zamanımı çaldı bu adam.. boşanacağımı söylediğimde de kollarımı sıktı saldırdı. Evden git dedim girmedi.. yattı uyudu gurursuz öyle kendi kendime içiyorum hentame esnasında elini vurduğu gözüm de şişti.. Allah’a havale ediyorum ve ablam yeni boşandı ailem üzgün inanın boşanmak umurumda değil bugün boşanır bugün unuturum ama sülale baskısı ablamın olayı vs.. yalvarıyor yatmadan boşayacağım diye yemin ettiğim için.. hayal kırıklığı kızgınlık.. siz olsanız ne yapardınız
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Evlilikte günün sonunda her şey bir söze bağlı. Sırf çocuk konusu değil, sadakat sözünü tutmayanlar var, kendi annesini kardeşlerini evliliğe müdahale ettirenler ya da parasını kumarda alkolde kaybedenler var. Bence her evlilik bir gün bitebilme ve hayal kırıklığı riskini taşır. Ben bunu bilerek evlendim. Söz tutulmazsa o kendi sorunu, benim bir mağduriyetim yok. Aşk ya da sevgi açısından da zaten dediğim gibi kimse kimseyle zorla evlenmek zorunda değil, boşanmış çocuklu adamlara denk boşanmış çocuklu kadınlar da var. Hatta benim eşimin de öyle bir tanışması olmuş, kendi düşünmemiş. Ama kimse kimseye sırf evlilik var diye zorbalık yapamaz.Sözlerin tutulmama riski yüksek, söz tutulmadığı anda arkanı dönüp gidebileceksen hiç sıkıntı yok. Ama darp edildiği halde kapısına kadar gelen polise mık diyemeyeceği bir pozisyona düşeceğini önceden az çok görebilmesi lazımdı. Evlenirken anasını ağlata ağlata evleniyorlar, boşanmaya gelince aman anam üzülür. Ne tatlıymış bu koca.
Baba evi kavramı baba evleniyor diye bitmez, baba evlenicek diye eski eş tarafından silah haline getirilen ve oradan oraya hırsla pinpon topu gibi atılmaktan psikolojisi bozuk çocuklar yüzünden biter. Ben hiçbir çocuğun anne evi, annesinin yanı varken baba ve yeni eşle (bir yabancı) mutlu olacağını düşünmüyorum. Ama yaşı küçükse sorulmuyor bile, gitmek ister misin diye. Olay güç mücadelesine dönüyor. Çocuğun kabullenmesine hem destekleyici olmayıp hem de nefret unsuru yaratırsanız çocuk da o evde haliyle uyumsuz olur. Benim arkadaşlarım bile 40 yaşında babasının yeni evliliğini kabul edemiyor, çocuklardan çok büyük şeyler bekleniyor. Evet anne ölüm kalım meselesi dışında, babanın evliliğine temelli göndermemeli. Çocuğuna önem veriyorsa yapmaz zaten. Çocuğa kendi yeğenlerine, çocuğuna söylediğin lafı söylesen çocuk yanlış anlar. Oradaki kadın da kendi evini, hayatını diken üstünde yaşamak zorunda değil. Baba yokken zamanlarında çocuğun sorumluluğunu almak zorunda değil, babayı da her an başında dikemezsiniz. Bir şey başına gelse siz sorumlu olursunuz. Ben asla girişmem böyle bir şeye.Çocuk bizimle yaşamayacak diyen adama inanana köprü satabilirim :)
Ne demek çocuk baba evinde yaşamayacak canı istediğinde?
Babanız evleniyor diye ömrü boyunca babaevi kavramı bitecek mi yazık değil mi çocuklara
Eşinden boşanınca babaevine dönüyor kadınlar 30-40 yaşlarında bile bu kapı kapanmamalı.
En fazla şu şartı koyar mantıklı bir kadın;
Babasının evi gelmesin diyemem, ama lütfen benden hizmet beklemeyin, ben tabiki sofraya bi tabak daha koyarım,ama sizin çocuğunuzun tüm bakımı ebeveynlerinde olacak çünkü bile isteye o çocuğu siz dünyaya getirdiniz.
Gerçi mantıklı bi çocuksuz kadın çocuklu adamla evlenmez de o ayrı bir konu :)
Allah razı olsun çok güzel ilham oldunuz inşallah yeni bir sayfa açıcam oda çocuğunun sorumlulugunu benim almak zorunda olmadığımı annesinin yaşıyor olduğunu boşandığımda AnlayacakkÇocuk yapmadığınız için o kadar şanslısınız ki. Ortak hiç bir şeyiniz kalmayacak. Nafaka tazminat vs hiç bunlara girmeyin hatta muhatap da olmayın gidin açın davanızı. Annenizin üzüleceğini düşünmeyin, bence bayram edecektir. Genç çocuksuz bekar bir kadın olarak kaldığınız yerden devam edersiniz.