- 13 Nisan 2008
- 5.762
- 26.646
-
- Konu Sahibi deryadeyin
Çocuk yapmadığınız için o kadar şanslısınız ki. Ortak hiç bir şeyiniz kalmayacak. Nafaka tazminat vs hiç bunlara girmeyin hatta muhatap da olmayın gidin açın davanızı. Annenizin üzüleceğini düşünmeyin, bence bayram edecektir. Genç çocuksuz bekar bir kadın olarak kaldığınız yerden devam edersiniz.Yaşayarak görmüş oldum hayat bu artık pozitif bakmaya çalışacağım içimde kalacaktı ailem izin vermedi diycektim. Şimdi olmadı diycem diye Düşünüyorum
İnsanlar kendi çocukları olduğu zaman bile evlilikte zorluklar yaşıyor evliliğin gidişatı etkileniyor kaldı ki sadece tek tarafa ait büyük bir çocuk o çocuk ikinizin arasında yer bulmaya çalışacak yeri gelecek seni kabullenmek istemeyecek eski eş ile arada olan hep var olacak bir bağlantı vs vs birçok şey var evleneceksin dolu dizgin yeni evlilik vs yaşamak varken sen bunları yaşamadan çocuklu hayata başlayacaksın bu öyle çok seviyorum onun için herşeye varım diyilecek bişey değil şuan yeni aşkın tutkusu başka evlilikte bunları göremezsen pişman olacaksın ve herşey için çok geç olacak ayrıca ben çocuklu insanların boşanmasında erkeğe pek güvenmem çünkü hiçbir kadın çocugu varken kolay kolay boşanmak istemez burada her konuda görüyoruz o kadın çocuga rağmen boşandıysa adamda illaki vardır bi problem derim bu kendi düşüncem tabi her erkek suçlu demiyorum ama bu durumda da bu şüphe duyulup ona göre hareket edip tedbirli olmak iyidirBenim sevgilim daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bu konuda başlık açmıştım herkes evlenme dedi bende sizin yaşadıklarınızı yaşamaktan korkuyorum hemde aşırı derecede. Çünkü ben ilk kez evlencem evliliği doyasıya tatmak istiyorum çocuk istemiyorum ama bi yandan da hoşlanıyorum vazgeçemiyorum sizce aşk geçici bi duygu mu
Adam kandırmamış aslında, çocuğa bakacak olanlar su koyuvermiş..Küfürler ettim sen şimdi gideceksin sabah ben eşyalarımı toplayıp gideceğim diye. Mahalle polis çağırdı kapıya geldiler sorun varmı diye sorun yok dedim yüz ifadenden anladılar çok bağırmışız rezil olmuşuz vs umurumda değil. Sabah biraz eşyamı alıp annemlere gideceğim bugünde boşanacapımı söylediğim için dayak yedim. Tek başıma oturuyorum düşünüyoeum nasıl bir kumpas bu kandırdı beni.. dürüst olsa hayır ona göre karar verirdim bende adilik bu boşanacağım sessiz sedasız çok öfkeli çok üzgün ve şaşkınım ama asla barışmak afffetmek niyetim yok
Madem bugün boşanıp bugün unutabiliyorsunuz keşke ailenizi ezmeseydiniz, adam sizi kandırmamış siz kanmak istemişsiniz, çocuklu bir insan ömür boyu çocuğunun sorumluluklarını taşımak zorundadır, bu maddi olur manevi olur.. Aşk aşk diye divane gezenlerin sonu neredeyse hep böyle bitiyor.. Evet aşk güzel bir şey ama akıl etmek ve istişare de o derece önemlidir.. Annenizle istişare edin ve bu defa onu dinleyin..İyi geceler uyuyduğunuzu düşünüyorum bende sabah işe gideceğim ama sabah okurum artık helak oldun ve yazmak istedim objektif kişilerden birşeyler duymak için.. eşimle yaklaşık 2 sene önce severek evlendik saha önce eşimin önceki evliliğinden olan kızının beni kabullenememesiyle alakalı kısa bir konu açmıştım. Biz gerçekten severek evlendik gercekten başkasını sevemezsin herşey hallolur kafasındaydım hep. Ailemi dinlemedim çok üzdüm.. zamanında beni ünv okutmak için onun bunun ağız kokusunu çeken her koşulda yanımda olan fedakarlıkları arşa çıkan annem.. hiç istemedi ağladı sızladı ölmüşüm gibi davrandı dul adam vs. Söylemleti.. arabamı satmıştım çeyiz için burda herkes yuhladı öyle maddiyatı olanda bir adam değil. Bileziklerimide satıp ikimize telefon almıştım.. yani giden hep benden biraz kafam kıyak kızlar. Sonum olarak benim derdim baştan herşeyi konuşmama rağmen şuan eşim annesi ve anneannesinin baktığı kızını baştan çocuk istemiyorum deyip kendi çocuğumu bile doğurmamamama rağmen kabul edip şimdi beraber yaşayacağız annesi artık bakmak istemiyor diyor. Ben hep yalnız yaşadım öğrenciliğimden beri şimdi nasıl kalayım ayak uydurayım boyum kadar kızla aynı evde? Beni kandırdı ve zamanımı çaldı bu adam.. boşanacağımı söylediğimde de kollarımı sıktı saldırdı. Evden git dedim girmedi.. yattı uyudu gurursuz öyle kendi kendime içiyorum hentame esnasında elini vurduğu gözüm de şişti.. Allah’a havale ediyorum ve ablam yeni boşandı ailem üzgün inanın boşanmak umurumda değil bugün boşanır bugün unuturum ama sülale baskısı ablamın olayı vs.. yalvarıyor yatmadan boşayacağım diye yemin ettiğim için.. hayal kırıklığı kızgınlık.. siz olsanız ne yapardınız
Eski konunuzdan alintiBenimde evlenmeden önce arabam vardı ama eşya borcundan satmak zorunda kaldım. Şimdi işe giderken çok zorlanıyorum ve bebek düşünüyorum bi güvence göreceğim o arabayı. Eşim söylediğimden beri beni 8 aydır oyalıyor ve evlilik yıldönümümüzde alacağım deyip almadı kandırdı çok üzüldüm. Bekliyordum saf gibi ciddi ciddi inanmışım. Geçen büyük bi tartışmamız oldu bu sebepten ve boşanma konusu geçti. Babası arabasının tüm masraflarını bize yaptırıyor. Kız Kardeşide bi altı ay önce araba almak için borç aldı ve eşimden ve ben bunu sonradan öğrendim delirdim sövdüm saydım annemlere gittim
Bu adam evlenmeden nasıldı kendinizi bu kadar kaptırıp evlenmissinizNe deseniz haklısınız ilk defa evlenecek merkezi olucam sanmışım küçücük beynimle
Buna benzer bir konu açılmıstı,evli sevgilimle eveleneyimmi vs.gibi,çoğunluk bunun bir risk olduğunu söylemişti,çocuğa bakmak elbetteki sorunluluk ister ve onun bir günahı yok ama çocuğu yapan anne ve baba gezip tozarken başka bir kadına o çocuk yük olur net,sen çocuğu doğue ben artık bakmicam deyip gününü güm et,öbürü sabah çık akşam eve gel,elin kadını sizin çocuğunuza baksın,öyle bir dünya yok malesef,ben kolay kolay insanlara ayrıl demem ama ayrılıp tazminat açmak en mantıklısı,isteyerek bakmakla mecbur bırakılmak ve bunun üzerine şiddet uygulamak boşanmak için çok geçerli bir sebep.İyi geceler uyuyduğunuzu düşünüyorum bende sabah işe gideceğim ama sabah okurum artık helak oldun ve yazmak istedim objektif kişilerden birşeyler duymak için.. eşimle yaklaşık 2 sene önce severek evlendik saha önce eşimin önceki evliliğinden olan kızının beni kabullenememesiyle alakalı kısa bir konu açmıştım. Biz gerçekten severek evlendik gercekten başkasını sevemezsin herşey hallolur kafasındaydım hep. Ailemi dinlemedim çok üzdüm.. zamanında beni ünv okutmak için onun bunun ağız kokusunu çeken her koşulda yanımda olan fedakarlıkları arşa çıkan annem.. hiç istemedi ağladı sızladı ölmüşüm gibi davrandı dul adam vs. Söylemleti.. arabamı satmıştım çeyiz için burda herkes yuhladı öyle maddiyatı olanda bir adam değil. Bileziklerimide satıp ikimize telefon almıştım.. yani giden hep benden biraz kafam kıyak kızlar. Sonum olarak benim derdim baştan herşeyi konuşmama rağmen şuan eşim annesi ve anneannesinin baktığı kızını baştan çocuk istemiyorum deyip kendi çocuğumu bile doğurmamamama rağmen kabul edip şimdi beraber yaşayacağız annesi artık bakmak istemiyor diyor. Ben hep yalnız yaşadım öğrenciliğimden beri şimdi nasıl kalayım ayak uydurayım boyum kadar kızla aynı evde? Beni kandırdı ve zamanımı çaldı bu adam.. boşanacağımı söylediğimde de kollarımı sıktı saldırdı. Evden git dedim girmedi.. yattı uyudu gurursuz öyle kendi kendime içiyorum hentame esnasında elini vurduğu gözüm de şişti.. Allah’a havale ediyorum ve ablam yeni boşandı ailem üzgün inanın boşanmak umurumda değil bugün boşanır bugün unuturum ama sülale baskısı ablamın olayı vs.. yalvarıyor yatmadan boşayacağım diye yemin ettiğim için.. hayal kırıklığı kızgınlık.. siz olsanız ne yapardınız
çok üzüldüm ama anneni dinlemeyerek başlamışsınız hataya, adamda para var desem yok, bilezik satıp telefon almak ne bilim gençliğinize vereceğim 20li yaşlarda bende böyle hata yaptım adam size hiç bişey feda etmemiş siz kendi kendinize evlenmişsiniz resmen bu yuzden kıymet bilmiyor döverde söverde çünkü cebindesiniz evden kaçardım ben olsam ailemin yanına yada başka yere bu adam bunu hep yapacak bide çoçuğu olduğunu bile bile gitmişsiniz niye boşandığıda ortaya çıkmış sazan sarmalı gıbı empati kurmaya çalıştıkça insan batıyoİyi geceler uyuyduğunuzu düşünüyorum bende sabah işe gideceğim ama sabah okurum artık helak oldun ve yazmak istedim objektif kişilerden birşeyler duymak için.. eşimle yaklaşık 2 sene önce severek evlendik saha önce eşimin önceki evliliğinden olan kızının beni kabullenememesiyle alakalı kısa bir konu açmıştım. Biz gerçekten severek evlendik gercekten başkasını sevemezsin herşey hallolur kafasındaydım hep. Ailemi dinlemedim çok üzdüm.. zamanında beni ünv okutmak için onun bunun ağız kokusunu çeken her koşulda yanımda olan fedakarlıkları arşa çıkan annem.. hiç istemedi ağladı sızladı ölmüşüm gibi davrandı dul adam vs. Söylemleti.. arabamı satmıştım çeyiz için burda herkes yuhladı öyle maddiyatı olanda bir adam değil. Bileziklerimide satıp ikimize telefon almıştım.. yani giden hep benden biraz kafam kıyak kızlar. Sonum olarak benim derdim baştan herşeyi konuşmama rağmen şuan eşim annesi ve anneannesinin baktığı kızını baştan çocuk istemiyorum deyip kendi çocuğumu bile doğurmamamama rağmen kabul edip şimdi beraber yaşayacağız annesi artık bakmak istemiyor diyor. Ben hep yalnız yaşadım öğrenciliğimden beri şimdi nasıl kalayım ayak uydurayım boyum kadar kızla aynı evde? Beni kandırdı ve zamanımı çaldı bu adam.. boşanacağımı söylediğimde de kollarımı sıktı saldırdı. Evden git dedim girmedi.. yattı uyudu gurursuz öyle kendi kendime içiyorum hentame esnasında elini vurduğu gözüm de şişti.. Allah’a havale ediyorum ve ablam yeni boşandı ailem üzgün inanın boşanmak umurumda değil bugün boşanır bugün unuturum ama sülale baskısı ablamın olayı vs.. yalvarıyor yatmadan boşayacağım diye yemin ettiğim için.. hayal kırıklığı kızgınlık.. siz olsanız ne yapardınız
Adamın çocuğu olmasa bile dövüyormuş yahu? Bu çocuklu adam konusu değil. Karısını döven rezil bir herifle ,kapıya gelen polisi “sorun yok” diye geri gönderen akıl yoksunu kadının konusu! Üzgünüm ama bu.
O kadar haklısınız ki hiç bi kadın çocuğu varken boşanmaz kim bilir adam ne yaptıda kadın boşandıİnsanlar kendi çocukları olduğu zaman bile evlilikte zorluklar yaşıyor evliliğin gidişatı etkileniyor kaldı ki sadece tek tarafa ait büyük bir çocuk o çocuk ikinizin arasında yer bulmaya çalışacak yeri gelecek seni kabullenmek istemeyecek eski eş ile arada olan hep var olacak bir bağlantı vs vs birçok şey var evleneceksin dolu dizgin yeni evlilik vs yaşamak varken sen bunları yaşamadan çocuklu hayata başlayacaksın bu öyle çok seviyorum onun için herşeye varım diyilecek bişey değil şuan yeni aşkın tutkusu başka evlilikte bunları göremezsen pişman olacaksın ve herşey için çok geç olacak ayrıca ben çocuklu insanların boşanmasında erkeğe pek güvenmem çünkü hiçbir kadın çocugu varken kolay kolay boşanmak istemez burada her konuda görüyoruz o kadın çocuga rağmen boşandıysa adamda illaki vardır bi problem derim bu kendi düşüncem tabi her erkek suçlu demiyorum ama bu durumda da bu şüphe duyulup ona göre hareket edip tedbirli olmak iyidir
darp raporu al ve boşanİyi geceler uyuyduğunuzu düşünüyorum bende sabah işe gideceğim ama sabah okurum artık helak oldun ve yazmak istedim objektif kişilerden birşeyler duymak için.. eşimle yaklaşık 2 sene önce severek evlendik saha önce eşimin önceki evliliğinden olan kızının beni kabullenememesiyle alakalı kısa bir konu açmıştım. Biz gerçekten severek evlendik gercekten başkasını sevemezsin herşey hallolur kafasındaydım hep. Ailemi dinlemedim çok üzdüm.. zamanında beni ünv okutmak için onun bunun ağız kokusunu çeken her koşulda yanımda olan fedakarlıkları arşa çıkan annem.. hiç istemedi ağladı sızladı ölmüşüm gibi davrandı dul adam vs. Söylemleti.. arabamı satmıştım çeyiz için burda herkes yuhladı öyle maddiyatı olanda bir adam değil. Bileziklerimide satıp ikimize telefon almıştım.. yani giden hep benden biraz kafam kıyak kızlar. Sonum olarak benim derdim baştan herşeyi konuşmama rağmen şuan eşim annesi ve anneannesinin baktığı kızını baştan çocuk istemiyorum deyip kendi çocuğumu bile doğurmamamama rağmen kabul edip şimdi beraber yaşayacağız annesi artık bakmak istemiyor diyor. Ben hep yalnız yaşadım öğrenciliğimden beri şimdi nasıl kalayım ayak uydurayım boyum kadar kızla aynı evde? Beni kandırdı ve zamanımı çaldı bu adam.. boşanacağımı söylediğimde de kollarımı sıktı saldırdı. Evden git dedim girmedi.. yattı uyudu gurursuz öyle kendi kendime içiyorum hentame esnasında elini vurduğu gözüm de şişti.. Allah’a havale ediyorum ve ablam yeni boşandı ailem üzgün inanın boşanmak umurumda değil bugün boşanır bugün unuturum ama sülale baskısı ablamın olayı vs.. yalvarıyor yatmadan boşayacağım diye yemin ettiğim için.. hayal kırıklığı kızgınlık.. siz olsanız ne yapardınız
Benim sevgilim daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bu konuda başlık açmıştım herkes evlenme dedi bende sizin yaşadıklarınızı yaşamaktan korkuyorum hemde aşırı derecede. Çünkü ben ilk kez evlencem evliliği doyasıya tatmak istiyorum çocuk istemiyorum ama bi yandan da hoşlanıyorum vazgeçemiyorum sizce aşk geçici bi duygu mu