Çocuklu adamla evlenmek

Yaşayarak görmüş oldum hayat bu artık pozitif bakmaya çalışacağım içimde kalacaktı ailem izin vermedi diycektim. Şimdi olmadı diycem diye Düşünüyorum
Çocuk yapmadığınız için o kadar şanslısınız ki. Ortak hiç bir şeyiniz kalmayacak. Nafaka tazminat vs hiç bunlara girmeyin hatta muhatap da olmayın gidin açın davanızı. Annenizin üzüleceğini düşünmeyin, bence bayram edecektir. Genç çocuksuz bekar bir kadın olarak kaldığınız yerden devam edersiniz.

İnsanlar kendi çocukları olduğu zaman bile evlilikte zorluklar yaşıyor evliliğin gidişatı etkileniyor kaldı ki sadece tek tarafa ait büyük bir çocuk o çocuk ikinizin arasında yer bulmaya çalışacak yeri gelecek seni kabullenmek istemeyecek eski eş ile arada olan hep var olacak bir bağlantı vs vs birçok şey var evleneceksin dolu dizgin yeni evlilik vs yaşamak varken sen bunları yaşamadan çocuklu hayata başlayacaksın bu öyle çok seviyorum onun için herşeye varım diyilecek bişey değil şuan yeni aşkın tutkusu başka evlilikte bunları göremezsen pişman olacaksın ve herşey için çok geç olacak ayrıca ben çocuklu insanların boşanmasında erkeğe pek güvenmem çünkü hiçbir kadın çocugu varken kolay kolay boşanmak istemez burada her konuda görüyoruz o kadın çocuga rağmen boşandıysa adamda illaki vardır bi problem derim bu kendi düşüncem tabi her erkek suçlu demiyorum ama bu durumda da bu şüphe duyulup ona göre hareket edip tedbirli olmak iyidir

Adam kandırmamış aslında, çocuğa bakacak olanlar su koyuvermiş..
Adam da yanına almak istemiş çocuğunu, böyle olacağını hesaplayamamış olabilir
O da babaysa, çocuğuna bakmak zorunda tabiki..
Ne de olsa çocuğu,ortada bırakacak hali yok

Çocuğun annesi nerede? Çocuğa neden bakmıyor? Kayınvalidenle çocuğun anneannesi dönüşümlü neden bakmıyor?
Çocuk size de tabiki gelecek ama, sen zaten çalışıyorsun nasıl olacak bu?
Çocuğun sorumluluğunu almak istemediğini,çocuğun olmadığı için onu anlayamayacağını vs söyledin mi onlara?
Boşanacağınızı bile bile başınıza sarmazlar sanırım?
En azından haftaiçi baksınlar?
Sizde de haftasonu 1 gece kalsa?

Çocuk kaç yaşında? Dersi kursu okulu yok mu?

Önünde iki yol var,
Ya çocukla anlaşacaksın,büyüyüp ünive gidene kdr bekleyeceksin. Yada haftasonu kurslara vs yollayıp(zaten yaşı fazlaysa lise-üni sınavlarına hazırlanıyordur) rahat edeceksin.
kv gile bu yüzden boşanacağınızı , huzurunuzun kalmadığını söyleyeceksin
Veya baktın olmuyor boşanacaksın

Eşiniz şiddet uygulamış , bu konu için mi bu sadece? Hep mi böyle normalde?
Şiddetin affı olmaz ama, sizi seviyor boşanmak istemiyor da o yüzden mi hırçın?
Eğer böyleyse de, oturup karşılıklı çıkış yolu aradınız mı?
Sen üzülme tamam bir yolunu bulayım demedi mi?
Nasıl yapalım,fikrin var mı demedi mi?
Sonuçta çocuk onun problemi sisin değil.
Kendisinin çözüm bulması ve sana teklifle gelmesi gerekir.. asarım keserim döverimle bu iş hallolmaz !
Ve bu evlilik biter

Madem bugün boşanıp bugün unutabiliyorsunuz keşke ailenizi ezmeseydiniz, adam sizi kandırmamış siz kanmak istemişsiniz, çocuklu bir insan ömür boyu çocuğunun sorumluluklarını taşımak zorundadır, bu maddi olur manevi olur.. Aşk aşk diye divane gezenlerin sonu neredeyse hep böyle bitiyor.. Evet aşk güzel bir şey ama akıl etmek ve istişare de o derece önemlidir.. Annenizle istişare edin ve bu defa onu dinleyin..

Eski konunuzdan alinti
Surekli bi beni kandirdi diyorsunuz
Bosansaniz anneniz tüh kizim da bosandi ablasi da diye uzulmez
Aksine bayram eder kadin
Hic kendinize bahane uydurmayin

Aileler herseye alisir merak etmeyin aile evine donmeyin kimseyi dinlemeyin bosanin. icinizden ne geliyorsa onu yapin calisan insansiniz tek basiniza yasayin siz ilk bi bosaninda aileye sonra soyleyin cocuk bir sekilde egale edilirdi sonucta okulu kursu vs var ama siddet olmaz durursan devami gelir ailen 1 yil konusur sonrasi gider

Buna benzer bir konu açılmıstı,evli sevgilimle eveleneyimmi vs.gibi,çoğunluk bunun bir risk olduğunu söylemişti,çocuğa bakmak elbetteki sorunluluk ister ve onun bir günahı yok ama çocuğu yapan anne ve baba gezip tozarken başka bir kadına o çocuk yük olur net,sen çocuğu doğue ben artık bakmicam deyip gününü güm et,öbürü sabah çık akşam eve gel,elin kadını sizin çocuğunuza baksın,öyle bir dünya yok malesef,ben kolay kolay insanlara ayrıl demem ama ayrılıp tazminat açmak en mantıklısı,isteyerek bakmakla mecbur bırakılmak ve bunun üzerine şiddet uygulamak boşanmak için çok geçerli bir sebep.

Bir ilişkide hep bir tarafın fedakarlık yapmasına karşıyım . Genelde fedakarlık yapan taraf üzülen taraf oluyor .

Çocukla yaşamaya gelince de o çocuk eşinizin de evladı elbette babasıyla da yaşayabilir . Çocuklu bir adamla evlenmeden önce bunu öngörmeniz gerekirdi.

Elinizden şiddet görmüşsünüz neden darp raporu almıyorsunuz ?
Polis kapınıza kadar gelmiş o an neden söylemediniz ?
Ailenizin sizi darbeden bir adamla boşanmanıza üzüleceğini zannetmiyorum .

Bir annenin evlenme diyipte kızının evlendiği insanların hiç mutlu olduğunu görmedim ( erkek anaları hariç onlar hep istemezler). Anne hisseder bilir kızlarını tanır. Bak yaşayamam diyorsunuz annen biliyormuş demek ki bu huyunu. Olan oldu artık. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Allah kolaylıkla selamete eriştirsin.

boşanır mısınız bilmem ama ilişkilerde bir alma verme dengesi vardır arabayı çeyiz için satmak bilezikleri telefon için nedir ya

çok üzüldüm ama anneni dinlemeyerek başlamışsınız hataya, adamda para var desem yok, bilezik satıp telefon almak ne bilim gençliğinize vereceğim 20li yaşlarda bende böyle hata yaptım adam size hiç bişey feda etmemiş siz kendi kendinize evlenmişsiniz resmen bu yuzden kıymet bilmiyor döverde söverde çünkü cebindesiniz evden kaçardım ben olsam ailemin yanına yada başka yere bu adam bunu hep yapacak bide çoçuğu olduğunu bile bile gitmişsiniz niye boşandığıda ortaya çıkmış sazan sarmalı gıbı empati kurmaya çalıştıkça insan batıyo

Darkmore yazdığında çok haklı, kadını gözüne kadar vurmuş, öyle hırpalama değil, baya şiddet görmüş, dayak görmüş, ya kör kalsa? Kadın hala siz olsanız naparsınız yazmış

O kadar haklısınız ki hiç bi kadın çocuğu varken boşanmaz kim bilir adam ne yaptıda kadın boşandı

Konu sahibi benim de eşimin önceki evliliğinden çocuğu var. Eğer siz evlenirken aynı evde yaşamamayı şart olarak belirtmişseniz şu an yaptığı direkt boşanma sebebidir. Yetişkin insanlar kendi sorumluluğunu almalı, siz eğer "ben bakarım günün brinde" demediyseniz, kandırmadıysanız direkt davanızı açın. Ben eşimle evlenmeden önceki beraberlik dönemimde buna göre konuştum, neden yaşamayacağımın örnekleri ve gerekçeleri de yeterince vardı. Eşim buna dayanarak evlendi benimle, bir gün bu sözünü bozarsa, bu evlilik devam etmez. Benim aileme de bana da sözü var bu konuda. Sizin aile desteğiniz varsa çekinmeyin gidin. Eşiniz de (baştan konuştuysanız) çok çocuğuna bakmaya düşkünse evlenmeden bekar kalabilirdi ya da kabul eden bir kadınla evlenseydi. Eşlerimizin başına silah dayamıyoruz evlenirken, kendileri seçim yapıyor. Kendi eşim için de aynısını düşünüyorum.

İkincisi babayla yaşasın vs o işleri bir geçmek lazım. Ben kendim de deneyimledim. Çocukla yaşamak ona bakım vermek demek, o çocuk o eve girdiği an "ben bakım vermem, babası yapsın" gibi bir durum olmayacak. Üzerine parçalanmış aile çocuğu olduğu için çoğunlukla ekstra sorunları olacak, annesi kendisini bırakmış bile olsa onu sorgulamak yerine sizin davranışlarınıza kafayı takacak. Normal olarak (çocuk-ergen psikolojisi) bu kadın babamla evlenmseydi belki yeniden aile olurduk diyecek. Yani bence asla ve asla iyi niyetli de olsa bu işe girişmeyin, bir de kendi çocuğunuz olursa bu adam hiç arkanızda durmaz, anlattığınız kadarıyla.

Benden size hemcinsiniz olarak tavsiye, anasının bakmadığı, çeşitli nedenlerle atabildiği çocuğa siz neden bakacaksınız? Anası kendi doğurmuş ,emzirmiş, anne olmayı seçmiş, o canı isteyince "annelikten vazgeçip" bekar gibi takılacak, keyfinin peşinde koşacak ama kınanmayacak; "alakasız ben" kadının sorumluluklarını yükleneceğim ve istemiyorum diye ben kötü olacağım:)

Erkekler de hiç evlenmemiş, çocuksuz kadınlarla yeniden evlenmek zorunda değil. Beyefendi çocuğun annesinin atmasınnı anlayışla karşılayıp bana bir laf ediyorsa; o atma ihtimaline karşı hiç evlenmeyebilir ya da gönüllü isteyen kendi gibi çocukluyla evlenebilir. Erkekler mağdur değil bu konuda.

Ailenizle konuşun, ve davanızı açın. Bu evlilikten bir şey olmaz şu saatten sonra. Bu zorbalığa da boyun eğmeyin.

darp raporu al ve boşan

Kendi düşen ağlamaz annen neden boşuna uyarsın seni aklın nerdeydi annen senin kötülüğünü ister mi? Tek çaren var boşanmak ya da eşini çocukla kabul etmek

Kamu spotu

Evet çocuklu adamla evlenmek isteyen çocuksuz kadın… evet o adamın anası ya da o çocuğun anası olsa da o çocuğa sen bakacaksın evet evet sen… Yan çizeceksen git çöpsüz üzüm bul ya da kabullen.

Bacım aşk falan yok yani adam da yok avına yaklaşan Arizona kertenkelesi var :)

Çocuklu dul adamların radarı hep bekar kadınlarda olur ilk :)

Çocukluyum ama yine kız aldım diye caka satmak için artı çöpsüz üzüm kendi dengi çocuklu kadınla ve çocuğuyla uğraşacağıma evde kaldığını düşünen bekarı alırım diye düşünürler :)

(Eril dille yazdım çünkü kafa yapıları aynen bu şekilde düşünüyor )

Güzel de kandırırlar çünkü bir kadınla evli kalmışlar kadınlar ne ister bilirler ilgi alaka şefkat vs :)

Gözünü açmazsan konu sahibi gibi 2. Bi konuda sen açarsın demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…