çocuklarla Ilgilenirmi?

N

nazberen

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi nazberen
EŞİNİZ SİZİN İŞİNİZ VARKEN ÇOCUKLARLA İLGİLENİR Mİ YOKSA ORDA BASBAS AĞLAYAN ÇOCUĞA SIRTINI DÖNÜP YATAR VE SİZİN GELİP BAKMANIZIMI BEKLER???:emir_bebek::uhm:

• Konu Sahibi nazberen
eşim o yönden gerçekten harika bir babadır, işim varken çocuklarla çok güzel ilgilenir, benden daha kısa sürede uyutuyor küçük oğlumu, üstünü değiştirir, oynatır...

canım benim o, birden kanım kaynadı adama

• Konu Sahibi nazberen
:1hug:Eşim ilgili bir babadır. Kızım herşeyi babadan öğreniyor, onu taklit ediyor, oyüzden eşim çok dikkatlidir. Kitap okur, oyun oynar,gezdirir, uyutur. :emir_bebek: Benim eşim bayağı işe yarıyomuş şim di farkettim. Şeniz

• Konu Sahibi nazberen
benim eşimde bır tane oda bakar ...
arkadaşlara katılıyorumm...
anlatılmaz yaşanır...

• Konu Sahibi nazberen
Benim eşim de çok ilgilidir.Herşey gelir elinden.Yemeklerini yedirir,bez değiştirir,uyutur,oynar,gezdirir.Ben yokken de ilgilenir.Hatta bir keresinde iki çocuğu ona bırakıp 6-7 saatliğine şehir dışına çıkmıştım da geldiğim de herşey yolundaydı...

• Konu Sahibi nazberen
ilgilenir, oyun oynarlar, gezdirir, yemek yedirir,
bebekken bezini bir kaç kez degistirmisti çok komiktisırnaşık şey

• Konu Sahibi nazberen
eşim o yönden gerçekten harika bir babadır, işim varken çocuklarla çok güzel ilgilenir, benden daha kısa sürede uyutuyor küçük oğlumu, üstünü değiştirir, oynatır...

canım benim o, birden kanım kaynadı adama

çok şanslısınnnn çooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk değerini bil eşininnn :1hug:

• Konu Sahibi nazberen
Benim canım eşim bana yardımcı tek insan.Herşeyime destek çocukalrımla benim kadar ilgilenir bu konuda ferçekten harika bir baba.Seni seviyoruz aşkımmm:asigim:

• Konu Sahibi nazberen
biraz ilgilenir sonra hemen yanıma gelir ne zaman bitecek işin işte çocuk durmuyor şöyle böyle.....sinir eder beni....

işim varken ilgilenır ama işim olmasada ilgilenır zaten oğlumda babasını daha çok sevıyor babası daha çok ılgılenıp oyunlar oynadığı için...

benim eşimde ilgilenir kızlar küçükken çok yardımı oldu bana sonradanda ufaklık gelince ikimiz baktık diyebilirim babalığını fazlasıyla yapar sağolsun:nazar:

X