Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim o yönden gerçekten harika bir babadır, işim varken çocuklarla çok güzel ilgilenir, benden daha kısa sürede uyutuyor küçük oğlumu, üstünü değiştirir, oynatır...
:1hug:Eşim ilgili bir babadır. Kızım herşeyi babadan öğreniyor, onu taklit ediyor, oyüzden eşim çok dikkatlidir. Kitap okur, oyun oynar,gezdirir, uyutur. Benim eşim bayağı işe yarıyomuş şim di farkettim. Şeniz
Benim eşim de çok ilgilidir.Herşey gelir elinden.Yemeklerini yedirir,bez değiştirir,uyutur,oynar,gezdirir.Ben yokken de ilgilenir.Hatta bir keresinde iki çocuğu ona bırakıp 6-7 saatliğine şehir dışına çıkmıştım da geldiğim de herşey yolundaydı...
eşim o yönden gerçekten harika bir babadır, işim varken çocuklarla çok güzel ilgilenir, benden daha kısa sürede uyutuyor küçük oğlumu, üstünü değiştirir, oynatır...
Benim canım eşim bana yardımcı tek insan.Herşeyime destek çocukalrımla benim kadar ilgilenir bu konuda ferçekten harika bir baba.Seni seviyoruz aşkımmm:asigim: