- 30 Aralık 2009
- 22.483
- 86.973
- 40
- Konu Sahibi armenizmir
Özel okula yazdırdıgım çocugumu devlet okuluna yollamaya karar verdim ve yolladım.
Öğretmenimizden çok memmunum
Pişman değilim.
Öğretmenimizden çok memmunum
Pişman değilim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ofis hangi okul oldugunu bana söyler misin ?
eğitimci bir anne babanın, devlette okumuş, özelde yazılım derslerine girmiş ve kardeşleri özel okuldan mezun olmuş kızıyım.. yani her okulu az-çok biliyorum.. İstanbul da yaşıyorum, dişimden tırnağımdan kısıp özele veriyorum.. çocuklarımın ikisi de devlet okulunda anaokulunu okudular, hayatımın en berbat 2 senesiydi diyebilirim.. çocuklara kesinlikle değer falan verilmiyor, yere düşen poçayı alıp tabağına koyuyorlardı :) ha eminim Florya, Suadiye, Caddebostan taraflarında kaliteli devlet okulu bulabilirsiniz ama onun dışında orta halli yerlerde iyi devlet okulu falan bulamazsınız.. çocuklarımın şimdiki gittiği okuldan memnunum, adı Muhittin olup kendisine David diyen öğretmenler yok gerçekten İngiltereden gelen öğretmenleri var, yemekhaneleri isteyen her veliye açık, öğretmenleri ve yardımcıları aşırı ilgili.. özetle her özel okul kötü değil, kötü olanlarda bir yerden sonra dağılıyor örn: çok meşhur bir okul.. ama iyi devlet okulu ya yok, ya da yok denecek kadar az.. ha ülkede eğitim sistemi zaten rezil, o çok ayru bir olay..
haha yok okul yeterahah açık adresimi de verem mi
İstanbul Sultangazi'de özele taş çıkaracak şartlarda bir devlet okulunda bizzat görev yaptım.
Sultangazi bakınız :)
Haa artık öyle değilmiş, kadro bozuldu diyorlar.
Bir yeri güzelleştiren cicili bicili eşyaları değil bence insanları, çalışanları..
Önyargılı olmamak lazım.
Şahsen özel ya da devlet diye okul ayırmam.
Bence çocuğum mutlu olsun o okula severek gitsin yeterlidir benim için...
haha yok okul yeter
mesele de bu "artık öyle değilmiş".. belirli bir istikrarı olmayan okul 1 yıl Boğaziçine ilk 3 den adam soksa da benim için bir önemi yok.. gel-geç düzelmeler bizim ülkede çok rağbet görüyor ama benim için son 4-5 yıl ki düzeni de önemli okulun.. Ayrıca önyargılı değilim, daha öncede yazdım.. Devlette okudum, özelde çalıştım, kardeşlerim özelde okuyup İTÜ den mezun oldular falan falan falan.. yani bu konuda kuru kuruya yazmıyorum :)
Ama yine de kendi yaşantılarınız ve yakın çevrenizin yaşantılarına bakarak genel bir kanıya varıyorsunuz :)
Devlet okulları bunlardan ibaret değil, özel okullar da sizin gördüklerinizden ve duyduklarınızdan ibaret değil.
Özel kadrosu da bir kaç yıl içinde değişiklik gösterebilir.
İyi ya da kötü sonuçlar alınabilir.
Ben de her ikisinde de görev yaptım.
Hiç özel okul öğrencisi olmadım ama çok özel bir durum olduğunu nedense düşünmedim.
Devletin de özelin de iyisi de kötüsü de var kısaca.
Mühim olan doğru seçim yapabilmek..
Yazdığımı dikkatli okursanız sevinirim. Diploma almak için gidilen özel okulların kalitesini belirtmedim. Bir önceki cümlemden de hangi okulları belirttiğim anlaşılır zaten.Zeki olmadığı için iyi bir özel okula giriyor ve diploma alıyor... bu lafınızdan aladığım burslu değilsen paranla diploma alıyorsun
Yanlış biliyorsunuz ben lisedeyken okulun başarı ortalamasının altında kalıp okuldan ayrılmak zorunda kalan arkadaşlarım vardı üstelik paralarıda vardı
Ahhh bu türk filimleri
Zeki olmadığı için iyi bir özel okula giriyor ve diploma alıyor... bu lafınızdan aladığım burslu değilsen paranla diploma alıyorsun
Yanlış biliyorsunuz ben lisedeyken okulun başarı ortalamasının altında kalıp okuldan ayrılmak zorunda kalan arkadaşlarım vardı üstelik paralarıda vardı
Ahhh bu türk filimleri
Benim ki sizinkiyle aynı kumastan. Onun icin özellikle özel dusunuyordum. Ben en iyisi çevredeki devlet ortaokullarıni da iyice bir arastirayim.devlette cok kalabalık bacım cocuk derslemı ugrassın cocuklarlamı mucadaele etsın
Yanı benım gıbı cocugu olanlar cocuk hem basarılı hemde on plana atmıyor kendını , hemde uzuluyor bu duruma. bazı cocuklar gene masallah cin gibiler, eksiklerini bile bu sekılde kapatıyorlar.
O semtte tek siz oturmuyorsunuz di mi?X okulları gibi bir çok il-ilçede olan bir okul değil, adını yazarsam ev adresim çıkar tek şubesi olan bir okul bu, ofiş gibi tek