Bende bu kaygılarımla ilgili bir konu açmıştım ve şu an keşkelerle doluyum..
Kızım 3 ve 4 yaşında yabancı bir okula gitti branş derslerdı öğremtenler yabancıydı..
Okul müdürü çok donanımlı müthiş bir kadındı..
Okulda para sıkıntısı olmuyor eğitim süper işliyordu..Öğretmenlerimizden memnundum fakat gayrimüslim cocuklara yönelik tehdit ve yol uzaklığı nedeniyle bu yıl başka okula göndermek zorunda kaldık
Çok araştırdım ve bir okula karar verdım köklü şubeleri olan bir okul..
Okulun personellerinden memnun değilim müdür deseniz göz boyuyor..Bunu kabul etmıyor..
Net bir fiyat veriyorlar her şey bu ücretin içinde diyorlar yalan dolan..Bitmek bilmeyen istekler daha anaokuluna giden cocuklara 850 lıra gbi bir kıtap masrafı cıkartmaları ve bunun satısını internetten yapmaları, stok kargo sıkıntısı..
Çok zorlandım hala adapte olamadım okula..
Tek avuınduğum şey öğretmenimizin ilgi alakası..
Eğitim olarak kızımın gerilediğini görüyorum..
3 ve 4 yaşında ödev yapan daha okumadan kagıdı ısretlemeye baslayan cocugum bu yıl 5 yas ve ödev yapmakla ilgili sıkıntılar yaşıyor dikkat sorunları başladı ve dikkat arttırıcı eğitim setlerine başlamamızı önerdi öğretmenimiz..
Çocuk boşluğa düştü tökezliyor..
Son toplantıda sınıf öğretmeni ve rehberlik öğretmeni yönlendirdi beni dikkat sorunu var cok hareketli su seti alıp günde 3 sayfa yapın diye..Üstü kapalı çocugunuzla ilgilenmiyorsunuz mesajı..
Yanlış anlamayın alınmadım ama bu zaman kadar bole bir sorun yaşamamıstık.
Ben onların yönlendirmesine uyup onlarla kordineli bir şekilde hareket ediyorum hatta bu hoşuma bile gitti diyebilirim..
Sorunumuzu ben biliyorum aslında..
Okul kızıma yeteri kadar verimli değil..
Kızım çok hareketli boş durmayı sevmeyen bir çocuk..
Okula ne zaman gitsem serbest takıldıklarını görüyorum..
Soruyorum bugün ne yaptınız aktivide varmıydı diye yok diyor.
O kadar malzeme aldırdılar ama yaptırmıyorlar..
Diğer okulda her gün elinde bir şeyle gelirdi..
Ödev sistemimiz çok farklıydı..
Tatmin olamıyorum ve kızımın dikkat eksikliğini buna bağlıyorum..
Enerjisini atamıyor okulda..
Seneye 1. sınıfa gidecek ve ben bu okulla devam etmeyi düşünmüyorum..
Çocuklar içinde çok sağlıksız gerçekten çok hassas bir konu..