- 26 Aralık 2016
- 662
- 422
-
- Konu Sahibi damlaainkorea
Teşekkürler ♡Benim iki yaş var aralarında ve hiçbir sorun yaşamadım.
4 yaş var şuan ikinci çocugum 17 aylık hem beraber oyunda oynayabılıyorlar...Hem doğdugunda ılk cocugum temel ihitiyaclarını gıderme konusunda olması gerektıgı sevıyedeydı..Selam kızlar, kızıma ikinci bir kardeş istiyorum ancak kac yıl arada olmalı konusunda kafam karışık, yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle sezeryan dogumluların yazmasını istedim çünkü dogumda risk vs açısından bilmek isterim
Zorlandınız mı peki?15 ay var . 6 aylikken gebe kaldim
Gerçekten çok güzel4 yaş var şuan ikinci çocugum 17 aylık hem beraber oyunda oynayabılıyorlar...Hem doğdugunda ılk cocugum temel ihitiyaclarını gıderme konusunda olması gerektıgı sevıyedeydı..
Şuanda da acil bir tuvalet ihtiyacımda mesela ilk çocuguma kardesının agzına bısey atmaması gerektıgını ve tehlıkelere karsı kısa surede ona dıkkat etmesı gerektıgını soyledıgımde seve seve yanında beklıyor ve bende en kısa surede yanlarına gelıyorum ve beraber eğlenıyoruz..
O yüzden ben bu iki yaş aralığını sevdim ikisinede hitap edebiliyorum oyun oynarken bile..
Benim İki sezaryen arasında 12 ay var..dogumlardan yana bi sıkıntı yaşamadım şükür ama büyütürken zor oldu..şuan sen tek cocukluysan iki çocuğun ne demek olduğunu anlayamazsın..4 yas fark ideal bence
Aaa ay avam seniAy sanane acaba? Her postta kene gibi cikiyorsun bir yerlerdenbelki anamin babamın sağlık sorunu var, olmeden 2. Çocuğumu gorsunler istiyorum. Issiz misin?
Allah sabır sağlık versin inşAllah size ve ailenize ♡Kızımla oglum arasinda 1,5 yaş var.
Oglum 8 aylıktı kızıma hamile kaldım.
İyi ki aralarını fazla açmamışım ikiz gibi büyüdüler.
İkisi de sezeryan hiç bir sorun yaşadım. Ki benim farklı sorunlarım, ilk gebelik sorunluydu, baya saglik sorunlarım vardı. İkinci gebeligim de zordu ama ilkinin yaninda bana kolay geldi.
İkisi birlikte büyüyorlar.
Dogumlarda zorlanmadim ama tabi buyuturken biraz zor. Iki kucuk bebek sonucta. Ama soyle bisey de var ikincisi arada kayniyorZorlandınız mı peki?
Şu an 5,5 ve 4 yaşındalar.Merhaba benimde 20 ay araları bazen iyi ki az desemde şu an o kadar zor yıpratıcı geçiyor ki en çokta ikisinin bana en çok ihtiyaç duydukları yaşta olması ve benim onlara yetemedigimi düşünmem beni çok üzüyor. Şu an kaç yasindalar çocuklarınız bende bu zorlukları unutup iyi ki birlikte büyüdüler dediğim günleri gorur muyum acaba
Ayrıca tv vs. gibi alıcılara karsı bu ve daha yuksek yas aralıgının daha iyi oldugu kanaatine vardım..Çünkü yerinde duramayan cılgın bır cocuk ve herseyı ondan gorup eglenen,öğrenen bir kardesı olması özellikle ikinci çocugun gelısımı acısından çok fayda saglıyor...Diğer çocuk içinde havalarda soğudu evde eglenebılecegı bır arkadas olup zıplamaları , konusmaları mükemmel iyi geldi bana..Gerçekten çok güzelteşekkürler cevap için
Rica ederimTeşekkürler ♡
Dr Kağan Kocatepe 4 ayda hamile kalınsa dahi bir sıkıntı olmaz, tıp gelişti artık demişti. Ama bu durum bence ölü doğum yapan, yaşı ilerlemiş, yumurtası azalmış anneler için daha doğru olur. Genç yaşta, üreme sağlığı iyi çalışan annelerin beklemesi daha sağlıklı bence. Benim doğumum çok kolay geçmişti hemen toparlanmıştım. İkinci çocuğa doktorum 2 yıl bekle en az dediği için 26. Ayda hamile kaldım. Şimdi tam 30. Aydayım dikiş yerlerimde sızlama oluyor ki hiç olmazdı. O kadar erken hamile kalanların çok fazla ağrısı olacağını düşünüyorum.6 aydan sonrası olur dedi doktorum güncel makalelere göre, 2 yıl beklemek gerekmiyormuş.
Kimse destek olmadı ki.Allah sabır sağlık versin inşAllah size ve ailenize ♡