- 26 Aralık 2016
- 661
- 421
-
- Konu Sahibi damlaainkorea
Sezaryenle doğum yaptım ve şu anda yine hamileyim. Doktorum ikinci çocuğa hamile kalmak için en az 2 yıl beklememi söylemişti, yaşımız genç olduğu için. Doğduğunda büyük oğlum yaklaşık 3 yaşında olacak. Bana ideal geldi, halimden çok memnunum, daha erken olsaydı çocukla gebelikte zorlanırdım. Şu an 2,5 yaşında yeni yeni bağımsızlaşmaya başladı.Selam kızlar, kızıma ikinci bir kardeş istiyorum ancak kac yıl arada olmalı konusunda kafam karışık, yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle sezeryan dogumluların yazmasını istedim çünkü dogumda risk vs açısından bilmek isterim
İki sezeryan arasında en az 2 yıl olmalı denmişti bana. Benim 10 yıl var ona rağmen 2 ayda iyileşti.Selam kızlar, kızıma ikinci bir kardeş istiyorum ancak kac yıl arada olmalı konusunda kafam karışık, yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle sezeryan dogumluların yazmasını istedim çünkü dogumda risk vs açısından bilmek isterim
Ben 9 aylık dıye blıyorum yaÇocuğum yok henüz ama çevremden gördüğüm kadarıyla en az 4 yaş olması gerektiğini düşünüyorum.
Siz daha 3 haftalık ana değil misiniz çok çabuk 2. Çocuk düşünmeye başlamışsınız maşallah
Kız yok 2024 Ekim anası, 25 gün oldu doğum yapalı demiş cumartesi günüBen 9 aylık dıye blıyorum yasizinkiler yurumeye ne zaman basladı dıye soruları cevapları vardı sanki
O zaman lohusa lohusa kafası ıyı degıl yaKız yok 2024 Ekim anası, 25 gün oldu doğum yapalı demiş cumartesi günü
Maşallah doğum iyi geçmiş anlaşılanSelam kızlar, kızıma ikinci bir kardeş istiyorum ancak kac yıl arada olmalı konusunda kafam karışık, yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle sezeryan dogumluların yazmasını istedim çünkü dogumda risk vs açısından bilmek isterim
Kızımla oglum arasinda 1,5 yaş var.Selam kızlar, kızıma ikinci bir kardeş istiyorum ancak kac yıl arada olmalı konusunda kafam karışık, yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle sezeryan dogumluların yazmasını istedim çünkü dogumda risk vs açısından bilmek isterim
Bir arkadaşım var 3 normal doğum üst üste yaptı, yaş farkı bile yok. hepsi de çok zor doğum oldu ve iki kere dikişe aldılar, dikiş tutmadığı için. bütün süreçte yanındaydım, kimsesi yoktu. bebeği bana verdiler , ebe ;" anne emzirsin" dedi o sırada 2. Dikisten çıkmıştı , emzirirken;" 4. Çocuk için 2 yıl bekleyecem ,zor oldu." dediKız yok 2024 Ekim anası, 25 gün oldu doğum yapalı demiş cumartesi günü
20 ay var herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tabi ki bu herkesin yaşamayacağı anlamına gelmez. Her gebeliğin her doğumun zaten başlı başına bir riski var. Hamilelik sürecinde ilk haftalar bazı kanamalar yaşadım ona rağmen bebegim küçük olduğundan hep kucak istiyordu o halimle kucaklamak mecburiyetinde kaldım. Ama Allah bağışlayınca bağışlıyor gerçekten. Kendiside sürpriz bir bebekti zaten. İlkinde eşimde sıfır spermle onca tedaviyle hamile kaldım ikinci hiç beklenmedik anda kendiliginden oldu. İyi ki oldu iyi ki doğdu ama inanın yaş aralığının az olması cok ama çok zorSelam kızlar, kızıma ikinci bir kardeş istiyorum ancak kac yıl arada olmalı konusunda kafam karışık, yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle sezeryan dogumluların yazmasını istedim çünkü dogumda risk vs açısından bilmek isterim
Merhaba benimde 20 ay araları bazen iyi ki az desemde şu an o kadar zor yıpratıcı geçiyor ki en çokta ikisinin bana en çok ihtiyaç duydukları yaşta olması ve benim onlara yetemedigimi düşünmem beni çok üzüyor. Şu an kaç yasindalar çocuklarınız bende bu zorlukları unutup iyi ki birlikte büyüdüler dediğim günleri gorur muyum acabaKızımla oglum arasinda 1,5 yaş var.
Oglum 8 aylıktı kızıma hamile kaldım.
İyi ki aralarını fazla açmamışım ikiz gibi büyüdüler.
İkisi de sezeryan hiç bir sorun yaşadım. Ki benim farklı sorunlarım, ilk gebelik sorunluydu, baya saglik sorunlarım vardı. İkinci gebeligim de zordu ama ilkinin yaninda bana kolay geldi.
İkisi birlikte büyüyorlar.
Böyle dusundugunuze gore yetiyorsunuzdur, yetemeyenler de ozguven daha çok oluyor20 ay var herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tabi ki bu herkesin yaşamayacağı anlamına gelmez. Her gebeliğin her doğumun zaten başlı başına bir riski var. Hamilelik sürecinde ilk haftalar bazı kanamalar yaşadım ona rağmen bebegim küçük olduğundan hep kucak istiyordu o halimle kucaklamak mecburiyetinde kaldım. Ama Allah bağışlayınca bağışlıyor gerçekten. Kendiside sürpriz bir bebekti zaten. İlkinde eşimde sıfır spermle onca tedaviyle hamile kaldım ikinci hiç beklenmedik anda kendiliginden oldu. İyi ki oldu iyi ki doğdu ama inanın yaş aralığının az olması cok ama çok zorbence en az 4 yaş olması gerekiyor. Hatta şu an mantıken düşündüğümde ikincinin ilk çocuk 1. Sınıfıda bitirdikten sonra doğması gerektiği az yaş farkının olmasının da tabi ki çok güzel yanları var. bazen iyi ki az yaş var aralarında desemde ikisininde aralarında az yaş farkı olmasından dolayı onlara yetemedigimin düşüncesi beni psikolojik olarak en çok yoran zorlayan üzen şey
Çocuğum yok henüz ama çevremden gördüğüm kadarıyla en az 4 yaş olması gerektiğini düşünüyorum.
Siz daha 3 haftalık ana değil misiniz çok çabuk 2. Çocuk düşünmeye başlamışsınız maşallah
Dogum çok iyi geçti evet zaten yurt dışında yaşadığım için burada 15 16 gün lohusa bakım hastanesinde kalınıyor ve her şey mükemmel, hem cocuga hem size çok iyi bakıyorlar babalık izni de var yaklaşık 1 ay o yüzden ben hiç sorun yaşamadım. Burada yaş sinirlamasi koymuyorlar ama bizim ulkemizde koyuyorlar o yüzden en sagliklisini tecrubeli annelerden öğrenmek istedimMaşallah doğum iyi geçmiş anlaşılan2.yi sorduğunuza göre
Ay sanane acaba? Her postta kene gibi cikiyorsun bir yerlerdenO zaman lohusa lohusa kafası ıyı degıl ya
Anladım hayırlı olsun, fizyolojik olarak 1.5 2 yıl diyorlar genelde benim 4 önerim biraz daha psikolojik olaraktı.Dogum çok iyi geçti evet zaten yurt dışında yaşadığım için burada 15 16 gün lohusa bakım hastanesinde kalınıyor ve her şey mükemmel, hem cocuga hem size çok iyi bakıyorlar babalık izni de var yaklaşık 1 ay o yüzden ben hiç sorun yaşamadım. Burada yaş sinirlamasi koymuyorlar ama bizim ulkemizde koyuyorlar o yüzden en sagliklisini tecrubeli annelerden öğrenmek istedim