çocuklarimiz ve eş aileleri:(

Oyyy kuzum kurban olurum onu verene, allah bağışlasın, güzel günlerini gör inşaallah. Hiç canını sıkma canım benim, sen kızınla güzel eğlenceli oyunlar oyna, öyle güzel vakit geçir ki çocuğunla babaannesinde sıkılsın. Bak çok güzel aktiviteler oyunlar var internette, instagramda. Akademisyenanne var onun kurduğu oyunlara filan bak. Çocuk anneyle güzel vakit geçirirse başkasına ihtiyaç duymaz. Bi de hep alttan alta babaannenin evi babaannenin eşyaları babaannenin mutfağı filan diye işle çocuğu. Bizim evimiz bizim eşyalarımız senin odan senin yatağın bunları hep öğret. Yani mukayese yapar gibi değil de, hani babaannenin evi kötü bizim evimiz iyi gibi değil de; çocuk bilsin iki farklı ev olduğunu. Merak etme bi süre sonra anlar öğrenir zaten onların evinin farklı olduğunu.
canim hergun akil veriyorum burasi baba sen ve benim evimiz biz burda cok.mutluyiz degilmi yatagimizda cok rahat falan neler neler diyorum.cocuga.kotulemedim.hic gider soyler allah korusun..o oyun sitelerini arastirayim canim

Aman sakın zaten bunları eşine anlatma, onlar torunu çok seviyo olur, sen o sevgiden anlamayan ve kıskanan nankör gelin olursun. Sakın canım, eşin bilmesin bu düşüncelerini. Sadece çocuk eğitimiyle ilgili endişe ettiğini söyleyebilirsin. Çocuk senin yanında olacak, senle gelecek, senle gidecek, sen nerdeysen çocuk da orda olacak. Böyle söylersin eşine. Böylesi çocuğun psikolojisi için gerekli dersin eşine.
bunu dedim bensiz kalamaz dedim heralde dedi ama guvrnmiyorum annrsi birsuru doldurur kadin resmen oglunu tek kelimesiyle hipnoz ediyor

Yine bir manyak kaynana vakasi daha. Koskocaman kadin kucucucuk cocuk uzerinden iktidar kurmaya calismaya utanmiyor da.
harikasin ..ta kendisi ..evet iktidar kuruyor.ve bunu ikimizden baska kimse dusunemiyor saglam kanitlarim var ama yapabilecegim.bir sey yok.zeki kk kadinlarindan taktik istiyorum

canim hergun akil veriyorum burasi baba sen ve benim evimiz biz burda cok.mutluyiz degilmi yatagimizda cok rahat falan neler neler diyorum.cocuga.kotulemedim.hic gider soyler allah korusun..o oyun sitelerini arastirayim canim
Akademisyenanne bi de montessorianneleri var; instagramda mutlaka bak. Öyle güzel oyunlar var ki, üstelik evdeki malzemelerle yapıyosun. Hiç boşuna üzülme canım, belli bi yaşa gelince gerçek sevgiyi ilgiyi yapmacıklığı ayıracak zaten. İnan bana kendisi tavır alır bi süre sonra. Sen sadece sabret ve onlarla ilgili olumsuz yorum yapma. Eşine de belli etme.

Annesi sizsiniz. kesinlikle izin vermeyin. ister esinle kavga et ister dövüş ama gonderme sensiz.
gondermeyi dusunmuyorum ama eminimki bunu talep etseler ve benim izin vermedigimi duysalar ortalik fena karisir ama.umrumda degil...lanet olsun nerden ciktilar karsima:KK43:

Siz cocugunuzla bol nol kaliteli vakit gecirin. Babaannesine gidince veya ordan donunce babaannenin evi cok sıkıcı orda hic oynayamiyoruz feman deyin. Birde odasi varsa onun begendigi bikac sey alin koyun. Oyun kosesi felan yapin. Evinizi cazip hale getirin.Daha cok kucuk. Illa ki sizi ister. Biraksaniz sizin icin aglar. Ama karsi taraf bu durumda size haber verir mi bilemem.

Akademisyenanne bi de montessorianneleri var; instagramda mutlaka bak. Öyle güzel oyunlar var ki, üstelik evdeki malzemelerle yapıyosun. Hiç boşuna üzülme canım, belli bi yaşa gelince gerçek sevgiyi ilgiyi yapmacıklığı ayıracak zaten. İnan bana kendisi tavır alır bi süre sonra. Sen sadece sabret ve onlarla ilgili olumsuz yorum yapma. Eşine de belli etme.
hemen takibe aldim canim cok tesekkur ederim ...ama yinede korkularim.var ben annesiyim ama o da babaannesi yinede onu ister diye korkuyorum .tabi normal.bir durum.olsaydi normal karsilardim ama.dedigim gibi ortada bammbaaska yapmacik seyler var...mesela geccende market sonrasi ugradik kizimin zoruyla onlarda dizii izliyolar coccuk yanina gidiyo oynamaak icin kadin dizi izlicem die cocuga bakmiyo bile arafa bi hi hi falan diyo ama kiziimda onu cok sevdiklerini zannediyo nasil basariyo anlamiyorum..benim cok sevdigim torunum.bize gelcek de yemisim.dizisini

Siz cocugunuzla bol nol kaliteli vakit gecirin. Babaannesine gidince veya ordan donunce babaannenin evi cok sıkıcı orda hic oynayamiyoruz feman deyin. Birde odasi varsa onun begendigi bikac sey alin koyun. Oyun kosesi felan yapin. Evinizi cazip hale getirin.Daha cok kucuk. Illa ki sizi ister. Biraksaniz sizin icin aglar. Ama karsi taraf bu durumda size haber verir mi bilemem.
ya aksi gibo cocuk orda hic sikilmiyor ..cunku gorumcemin kizi da ayni yas da ve kv bakiyor ve onun dunyalar kadar otuncagi var orda ..kv de de cocuk gibi oynuyor kiziimla o oyuncaklar esliginde..cocuk beni bildigin unutuyor yni..giderken parka gitcez diye kaldiroyoruz..tabi kaynanam zevkten dort kose..biraksam aglarmi onu bile bilmiyorum...hatta hic beni sormassa zafer tamamen kaynananin..istedigine ulasmis olucak yani:KK43:

subatta 3 e gircek canim
Siz de cocugunuza evinizi cok arayacak alternetifler sunun. Guel bir cadir kurun. Kolilerden mutfak hazirlayin.nette var. karyolasinin uzerine tulden cibinlik yapin vs vs vs.
mutlaka kuzinila tatli sozlerle konusun.
Kaynanalar boyle yaparak torunu kendine cekiyor genelde .siz once davranin. Kizinizi bol bol kucaklayin ,opun ,sevin. Sizden ayri bir yerde kalmak istememesi lazim.ana kuzusu cunku

ya aksi gibo cocuk orda hic sikilmiyor ..cunku gorumcemin kizi da ayni yas da ve kv bakiyor ve onun dunyalar kadar otuncagi var orda ..kv de de cocuk gibi oynuyor kiziimla o oyuncaklar esliginde..cocuk beni bildigin unutuyor yni..giderken parka gitcez diye kaldiroyoruz..tabi kaynanam zevkten dort kose..biraksam aglarmi onu bile bilmiyorum...hatta hic beni sormassa zafer tamamen kaynananin..istedigine ulasmis olucak yani:KK43:

Bence kizinizi surekli birakin birakin gezmeye gidin. Saatlerce ugramayin. Gezin tozun. Gezmelerde kvnizi arayin. Nasil duruyo mu ben de surdayim cok gezdim iyi oldu felan diyin.Donuste de kizinizi daha kolay almak icin ufak tefek hediyeler felan alin. Bir muddet sonra kayinvalideniz bu durumdan sikayet edip herkes cocuguna baksin demezse ben de hicbir sey bilmiyorum.

Siz de cocugunuza evinizi cok arayacak alternetifler sunun. Guel bir cadir kurun. Kolilerden mutfak hazirlayin.nette var. karyolasinin uzerine tulden cibinlik yapin vs vs vs.
mutlaka kuzinila tatli sozlerle konusun.
Kaynanalar boyle yaparak torunu kendine cekiyor genelde .siz once davranin. Kizinizi bol bol kucaklayin ,opun ,sevin. Sizden ayri bir yerde kalmak istememesi lazim.ana kuzusu cunku
kocaman buzdolabi kartonunda ev yaptim.canimm mesela yeni....evde cok.mutlu ama oraya gidince degisiyor

Bence kizinizi surekli birakin birakin gezmeye gidin. Saatlerce ugramayin. Gezin tozun. Gezmelerde kvnizi arayin. Nasil duruyo mu ben de surdayim cok gezdim iyi oldu felan diyin.Donuste de kizinizi daha kolay almak icin ufak tefek hediyeler felan alin. Bir muddet sonra kayinvalideniz bu durumdan sikayet edip herkes cocuguna baksin demezse ben de hicbir sey bilmiyorum.
bu sefer de bak annen seni bırakıp gezip tozuyor diye dolduruşa getirir bu kadın.
çocuğunuz çok küçükmüş çok normal haberi ondan almaları:) tam yaşı. inşallah yoluna oturtursunuz gerçekten sinir bozucu bir durum

aslinda guzel.fikir ve haklisinda...ama.yinede ne olursa olsun o kadinin yanina cocugumu birakmakistemiyorum...ya bizim aramizdaki.iliski bambaska kadinla anlatamam..telefonda bile asla konusmayiz resmen guclu bir elektrik itiyor birbirimizden nefret ediyoruz ..

kocaman buzdolabi kartonunda ev yaptim.canimm mesela yeni....evde cok.mutlu ama oraya gidince degisiyor
Sen cocugunla ilgilenirsen kesinlikle orada kalamaz.
1 gun dursa da ertesi gun annem diye aglar.
Geceleri uyumadan masal kitabi oku .rutin bi seyleriniz olsun. Birlikte dis fircalayin. Kek cirpin vs. hayatinizin cok yerine dahil olsun ki zaten oyledir eminim. Bir cocuk annesi varken beska birini istemez merak etme sen annesi

bu sefer de bak annen seni bırakıp gezip tozuyor diye dolduruşa getirir bu kadın.
çocuğunuz çok küçükmüş çok normal haberi ondan almaları:) tam yaşı. inşallah yoluna oturtursunuz gerçekten sinir bozucu bir durum
aynen kesinlikle der..
tam haber alma yaslari
ama.bunun lafini sokmam lazim.en kisa zamanda
baska biri uzerindwn ornek vererek bi laf sokayimda akli basina gelsin ama ne desem ...nasil acsam.konuyu

X